makisss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2010 Όπως λέω και στον τίτλο έσπασε το ένα κλιψάκι της βάσης της ψύχτρας που είναι πάνω στην μητρική και πλέον δεν κουμπώνει η ψύχτρα.Παρόλα αυτά η ψύχτρα εφαρμόζει πάνω στον επεξεργαστή λόγω της πάστας.Να ανησυχώ;Πού μπορώ να βρώ καινούρια βάση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Καλωσόρισες και καλή χρονία! δέν μας έδωσες πολλές πληροφορίες.. τι socket έχεις? ή πιά μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisss Ιανουάριος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Καλωσόρισες και καλή χρονία! δέν μας έδωσες πολλές πληροφορίες.. τι socket έχεις? ή πιά μητρική. ASUS M3N-H/HDMI,AM2+ socket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Η πιό εύκολη και οικονομική λύση είναι να πάς σε ένα καταστηματάκι Η/Υ και να ζητήσεις μία βάση για socket ΑΜ2 από μεταχειρισμένες ή καλύτερα χαλασμένες μητρικές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisss Ιανουάριος 19, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Η πιό εύκολη και οικονομική λύση είναι να πάς σε ένα καταστηματάκι Η/Υ και να ζητήσεις μία βάση για socket ΑΜ2 από μεταχειρισμένες ή καλύτερα χαλασμένες μητρικές..Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα,αλλα δεν ξέρω κανένα τέτοιο κατάστημα εδώ στην Αθήνα.Έχεις να προτείνεις κανένα;Μου είπαν για το Cosmodata στην Στουρνάρη και θα πάω αύριο να ελέγξω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 19, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 δυστυχώς όπως βλέπεις και κάτω απο το Avatar μου,είμαι από Θεσσαλονίκη.. τα παιδιά από αθήνα θα περιμένεις να σου πούν περισσότερα πάνω σε αυτό.. το άλλο που θα σε ρωτησω είναι άν διαθέτεις και έχεις σκευτεί την αλλαγή ψύκτρας.. το θέμα είναι άν αξίζει τον κόπο για το σύστημά σου και για τη χρήση που το έχεις.. θές να μας πείς λίγα περισσότερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιανουάριος 19, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα,αλλα δεν ξέρω κανένα τέτοιο κατάστημα εδώ στην Αθήνα.Έχεις να προτείνεις κανένα;Μου είπαν για το Cosmodata στην Στουρνάρη και θα πάω αύριο να ελέγξω..ρε συ πηγαινε σε οποιδηποτε καταστημα με pc ....ολο και καποιος φιλοτιμος θα βρεθει να σου δωσει..... Ρωτα και τον Κοπριτη μηπως εχουν τπτ στα multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisss Ιανουάριος 19, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 δυστυχώς όπως βλέπεις και κάτω απο το Avatar μου,είμαι από Θεσσαλονίκη.. τα παιδιά από αθήνα θα περιμένεις να σου πούν περισσότερα πάνω σε αυτό.. το άλλο που θα σε ρωτησω είναι άν διαθέτεις και έχεις σκευτεί την αλλαγή ψύκτρας.. το θέμα είναι άν αξίζει τον κόπο για το σύστημά σου και για τη χρήση που το έχεις.. θές να μας πείς λίγα περισσότερα? AMD Phenom II X4 955 είναι ο επεξεργαστής μου και σίγουρα θα έκανα καλό να πάρω μια καινούρια ψύχτρα γιατί είναι ολίγον τι θορυβώδης η stock ψύχτρα,αλλά δεν νομίζω ότι η καινούρια ψύχτρα θα έχει βάση μέσα καθώς η βάση έρχεται μαζί με την μητρική και όχι μαζί με τον επεξεργαστή.Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisss Ιανουάριος 19, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 ρε συ πηγαινε σε οποιδηποτε καταστημα με pc ....ολο και καποιος φιλοτιμος θα βρεθει να σου δωσει..... Ρωτα και τον Κοπριτη μηπως εχουν τπτ στα multiramaΠήγα στο Multirama στο Mall αλλά δεν είχε τίποτα.Θα πάω αύριο και στη Στουρνάρη να δω.Τελευταία μου λύση είναι το Amazon και το ebay που έχω βρει βάση και μάλιστα καινούρια.Αλλά λέω μπας και κάνω δουλειά από δω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 19, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Κοιτα, το μονο σιγουρο ειναι πως αν το αφησεις ετσι και δουλευεις στο Pc τωρα μπορει να ζεσταθει η παστα και να πεσει η ψυκτρα. Στη χειροτερη θα σου παρει vga+cpu μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 19, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 εξαρτάται τη ψύκτρα.. άν πάρεις μία μαμίσια της amd που κοστίζουν 10 eyro μήν περιμένεις πολλά .. από κεί και πέρα οι καλές ψύκτρες έχουν μέσα και τη βάση μιάς και κουμπώνουν πίσω από τη μητρική για να μή γίνει αυτό που έγινε σε σένα και σου φύγει η ψύκτρα και ψάχνεσαι... πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένος να δώσεις? μία καλή πρόταση είναι αυτή μιας και χρησιμοποιείς 4πύρηνο..http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Thermalright-True-Copper-120-CPU-Cooler.htmαλλά τσιμπάει λίγο..εμπεριέχει και βάση:http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/true-copper/product_cpu_cooler_t_copper.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisss Ιανουάριος 19, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Κοιτα, το μονο σιγουρο ειναι πως αν το αφησεις ετσι και δουλευεις στο Pc τωρα μπορει να ζεσταθει η παστα και να πεσει η ψυκτρα. Στη χειροτερη θα σου παρει vga+cpu μαζι.Αυτό θέλω να αποφύγω,την περαιτέρω ζημιά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 19, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 εξαρτάται τη ψύκτρα.. άν πάρεις μία μαμίσια της amd που κοστίζουν 10 eyro μήν περιμένεις πολλά .. από κεί και πέρα οι καλές ψύκτρες έχουν μέσα και τη βάση μιάς και κουμπώνουν πίσω από τη μητρική για να μή γίνει αυτό που έγινε σε σένα και σου φύγει η ψύκτρα και ψάχνεσαι... πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένος να δώσεις? μία καλή πρόταση είναι αυτή μιας και χρησιμοποιείς 4πύρηνο..http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Thermalright-True-Copper-120-CPU-Cooler.htmαλλά τσιμπάει λίγο..εμπεριέχει και βάση:http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/true-copper/product_cpu_cooler_t_copper.htmlάν πάλι θές κάτι πιο οικονομικό και να κάνει καλά τη δουλειά του θα σου πρότεινα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S1283-Dark-Knight-CAC-SXHH3-U04.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 19, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Αυτό θέλω να αποφύγω,την περαιτέρω ζημιά.. πιστεύω πως ο υπολογιστής σου βρίσκεται σε στάση εγχείρησης.. (και εννοώ ξαπλωτός για λόγους ατυχημάτων.. GPU για σένα μιλάω.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisss Ιανουάριος 19, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 πιστεύω πως ο υπολογιστής σου βρίσκεται σε στάση εγχείρησης.. (και εννοώ ξαπλωτός για λόγους ατυχημάτων.. GPU για σένα μιλάω.. ) Μπα,ευτυχώς έχω και λάπτοπ..Καλή η Xigmatek και από ό,τι βλέπω έχει και βάση.Θα πάω αύριο στη Στουρνάρη να δω αν θα βρω καμιά βάση αλλιώς θα δω για ψύχτρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 19, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Scorpion-HDT-S1283.htmκαλη και φθηνη σχετικα λυση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 19, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Όπως λέω και στον τίτλο έσπασε το ένα κλιψάκι της βάσης της ψύχτρας που είναι πάνω στην μητρική και πλέον δεν κουμπώνει η ψύχτρα.Παρόλα αυτά η ψύχτρα εφαρμόζει πάνω στον επεξεργαστή λόγω της πάστας.Να ανησυχώ;Πού μπορώ να βρώ καινούρια βάση;Αν είσαι απο Αθήνα, στείλε μου ενα πμ να περάσεις σου δώσω εγω ενα retention απο μια παλιά μητρική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.