Jump to content

Πρόβλημα με boot σε νεα καρτα γραφικων

gerryhondros

Recommended Posts

παιδια κανω το boot απο το bios μεσω του floppy αλλα αφου μου βγαζει το μοντελο μητρικης μου μετα που παει να κανει to update μου λεει non-system disk or disk error replace and press any key when ready.τι κανω?

το εκανα το update αλλα και παλι τιποτα.ομως παρατηρησα το εξης.οταν βαζω το καλωδιο για ψηφιακο σημα(το ασπρο) τοτε ουτε η παλια καρτα δινει σημα στην οθονη(το τουτ).ενω με το αναλογικο(μπλε)ανοιγει αμεσως.μηπως γινεται τιποτα με το καλωδιο.περιμενω απαντησεις και λυσεις

και που να ξέρουμε αν έχει πρόβλημα το καλώδιο σου; αν δεν δοκιμάσεις με ένα άλλο δεν πρόκειται να μάθεις ποτε ;)

btw, λύσεις και απαντήσεις απαιτούμε μόνο από τα helpdesk, στα φόρουμ απλά ανταλάσσουμε απόψεις :)

ρε παιδια δεν ειμαι ο μονος ο οποιος ζηταει λυσεις.κοιταξτε μες στο site ποσοι ζητανε βοηθεια.:cool:

update στο bios εγινε.εκανα format και εφτιαξε το καλωδιο του ψηφιακου σηματος και εκινησα απο το ψηφιακο καλωδιο(ασπρο) το pc με την παλια καρτα ομως.βαζοντας την καινουρια καρτα πανω το pc δεν εκανε καθολου μπιπ.το μονο σιγουρο ειναι οτι το καλωδιο το ασπρο λειτουργει.τι να πω????!!!!!:giveup:

σε ευχαριστω.το θεμα ειναι ομως οτι ο υπολογιστης δεν ανοιγει καθολου και σαν αποτελεσμα δεν μπορω να κανω το update.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.