Jump to content

Πρόβλημα με boot σε νεα καρτα γραφικων

gerryhondros

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πηρα απο ενα φιλο την 8800gts.την εβαλα στο pc και δεν κανει το τουτ.δεν ξερω τι να κανω!εχω τροφοδοτικο 550w της thermaltake και η μητρικη μου ειναι η asus p5vd2mx se.

υ.γ.με την παλια καρτα που ειχα που ηταν η 8600gt o υπολογιστης ανοιγει κανονικα.παιδια βοηθηστε!

παιδια κανεις.δωστε μια απαντηση.τι να κανω:computer:

σε πρώτη φάση να αλλάξεις το τίτλο του θέματος σε κάτι πιο κατατοπιστικό. μετά δοκίμασε την κάρτα και σε κανα άλλο υπολογιστή και δώσε update.

Μηπως η καρτα σου ειναι καμμενη? Τα ρευματα τα εχεις βαλει επανω ολα ετσι? Την ειδες στον φιλο σου να λειτουργει?

ναι λειτουργουσε.το ρευμα ειναι ενα 6 πινο.το συνδεσα.το ανεμιστηρι της δουλευει κανονικα.μονο που δεν δινει σημα στην οθονη.τι μπορει να φταιει?δυστυχως δεν εχω αλλο pc

καλα αυτο δεν ειναι για 2 οθονες?και υστερα η οθονη μου 19'' δεν υποστηριζει 2 καλωδια ψηφιακου σηματος

αυτό που σου λέω ειναι να βγάλεις το καλώδιο από την μια έξοδο της κάρτας γραφικών και να το βάλεις στην αλλη. τόσο δύσκολο ειναι ; :p

Για πέρνα το τελευταίο bios και δες στο net για παρόμοια περίπτωση...

Είναι κλασικό πρόβλημα.

παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε ενα λινκ για να κατεβασω το update για το bios μην κανω κανα λαθος. η μητρικη υπενθυμηζω ειναι η asus p5vd2-mx se.σας ευχαριστω

φιλε tamerlan σε ευχαριστω.τωρα ρυθμιζω το bios na μπουταρει απο floppy για να κανω το update ή το κανω μεσα απο τα windows?

φιλε tamerlan σε ευχαριστω.τωρα ρυθμιζω το bios na μπουταρει απο floppy για να κανω το update ή το κανω μεσα απο τα windows?

απο το bios φιλε...καλη επιτυχια....

καλή επιτυχία και μην ανησυχεις, αν δεν ξαναμπεις να μας πεις τι εγινε θα το καταλάβουμε μόνοι μας :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.