takzago Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2010 Καλημέρα!Χρησιμοποιώ το Reclusa για αρκετό καιρό τώρα, περίπου 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Με το πέρασμα του καιρού -και λόγω της ατζαμοσύνης μου βέβαια, έχουν μαζευτεί διάφορα μέσα στο πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα μερικά πλήκτρα να κολλάνε(μάλλον φταίνε τα 3-4 ποτήρια καφέ που έχω χύσει πάνω του ...).Προσπάθησα να ανοίξω το πληκτρολόγιο αφαιρώντας όλες τις βίδες, ακόμη και αυτές που έχει κάτω από το αυτοκόλλητο της MS αλλά δεν φαινόταν να ανοίγει χωρίς να το πιέσω πολύ, οπότε και το άφησα.Έχει κανένας άλλος προσπαθήσει να ανοίξει το παραπάνω πληκτρολόγιο για καθάρισμα;Αν ναι, μπορεί να ποστάρει κάποια tips, για να καταφέρω κι εγώ να το ανοίξω για να το ξεβρωμίσω επιτέλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 φίλε μου ειναι πάρα πολυ εύκολο. εγω ειχα ανοίξει το δικο μου πριν χρόνια κ του ειχα βάλει ενα διακοπτακι για να κλείνω τα λεντ. δυστυχώς φωτογραφίες που το ανοιξα δεν εχω (δες μόνο το διακοπτακι) αλλα δεν θυμάμαι να ειχα κάποιο πρόβλημα. μόλις έβγαλα τις βίδες το πληκτρολόγιο έγινε δυο κομμάτια. δες εδω εναν πολύ καλό οδηγό.. http://techgage.com/article/microsoft_reclusa_gaming_keyboard/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takzago Ιανουάριος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Ευχαριστώ πολύ! Τέλειος οδηγός. Τελικά κι εγώ τα κατάφερα. Ξεχνούσα μία βίδα κάτω από το logo της Microsoft... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάϊος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 Reclusa ε; Και εγώ αυτό έχω αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το προγραμματίσω, ξέρεις πως να το δουλέψεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 27, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 Reclusa ε; Και εγώ αυτό έχω αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το προγραμματίσω, ξέρεις πως να το δουλέψεις;Καλέ μου φίλε,ο τίτλος του θέματος είναι: Microsoft Reclusa και καθαρισμόςΕάν έχεις απορίες ή χρειάζεσαι βοήθεια όσο αφορά την χρήση του, κάνε νέο θέμα, δεν είναι δυνατόν να τα συζητάμε όλα σε ένα thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάϊος 27, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 sorry έχεις δίκιο απλά υπέθεσα ότι είναι προτιμότερο να το έβαζα εδώ που είναι λίγα posts για να είναι ποιο συμμαζεμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 27, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 BulletProof ευχαριστω πολυ για τον οδηγο..μιας και το δικο μου reclusa αρχιζει και πιανει μουχλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Μάϊος 27, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2010 ProPitsiriko$πρόσεξε μην σφίξεις πολύ τις βίδες γιατί χαλάνε τα πάσα. μιλάω σαν παθών. και μετά θα πρέπει να χύσεις μια σταγόνα κόλλα στιγμής για να φτιάξεις νέα πάσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.