Jump to content

Microsoft Reclusa και καθαρισμός

takzago

Recommended Posts

Καλημέρα!

Χρησιμοποιώ το Reclusa για αρκετό καιρό τώρα, περίπου 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Με το πέρασμα του καιρού -και λόγω της ατζαμοσύνης μου βέβαια, έχουν μαζευτεί διάφορα μέσα στο πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα μερικά πλήκτρα να κολλάνε(μάλλον φταίνε τα 3-4 ποτήρια καφέ που έχω χύσει πάνω του ...).

Προσπάθησα να ανοίξω το πληκτρολόγιο αφαιρώντας όλες τις βίδες, ακόμη και αυτές που έχει κάτω από το αυτοκόλλητο της MS αλλά δεν φαινόταν να ανοίγει χωρίς να το πιέσω πολύ, οπότε και το άφησα.

Έχει κανένας άλλος προσπαθήσει να ανοίξει το παραπάνω πληκτρολόγιο για καθάρισμα;

Αν ναι, μπορεί να ποστάρει κάποια tips, για να καταφέρω κι εγώ να το ανοίξω για να το ξεβρωμίσω επιτέλους;

φίλε μου ειναι πάρα πολυ εύκολο.

εγω ειχα ανοίξει το δικο μου πριν χρόνια κ του ειχα βάλει ενα διακοπτακι για να κλείνω τα λεντ.

δυστυχώς φωτογραφίες που το ανοιξα δεν εχω (δες μόνο το διακοπτακι) αλλα δεν θυμάμαι να ειχα κάποιο πρόβλημα. μόλις έβγαλα τις βίδες το πληκτρολόγιο έγινε δυο κομμάτια.

δες εδω εναν πολύ καλό οδηγό..

http://techgage.com/article/microsoft_reclusa_gaming_keyboard/2

post-3065-1416074285,3081_thumb.jpg

• 4 months later...
Reclusa ε; Και εγώ αυτό έχω αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το προγραμματίσω, ξέρεις πως να το δουλέψεις;

Καλέ μου φίλε,

ο τίτλος του θέματος είναι: Microsoft Reclusa και καθαρισμός

Εάν έχεις απορίες ή χρειάζεσαι βοήθεια όσο αφορά την χρήση του, κάνε νέο θέμα, δεν είναι δυνατόν να τα συζητάμε όλα σε ένα thread.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.