Jump to content

πως κάνουμε o/c μία 5870 πάνω από 900/1300 ?

ARMAGEDDON

Recommended Posts

Βαλε το msi afterburner.....πηγαινε στον φακελο εγκαταστασης του προγραμματος.....και στο αρχειο msiafterburner.cfg αλλαξε την τιμη απο 0 σε 1 και αποθηκευσε.....μετα θα μπορεις να κλοκαρεις οσο θελεις την καρτα

EDIT: αναφερομαι στην μεταβλητη : enableunofficialoverclocking......για την αλλαγη απο 0 σε 1

να μπω στο νόημα παίδες,με ποιά σειρά πρέπει να γίνουν όλα αυτά και πως;

1)download and install msi afterburner

2)go to folder msiafterburner in program files

3)find file: msiafterburner.cfg

4)open this file with clipboard

5)στην τελευταια σειρα του κειμενου θα γραφει: enableunofficialoverclocking=0

6)αλλαξε το 0 με 1

7)αποθηκευσε το αρχειο αυτο

8)κανε restart το afterburner

9)have fun

καλησπέρα παιδιά πως κάνουμε o/c μία 5870 πάνω από 900/1300 ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για πιο λόγο να την πας παραπάνω; Αντε τον πυρήνα εντάξει, την μνήμη γιατί; Σε πολλά θέματα γράφτηκε ότι αν ανεβάσεις παραπάνω χάνεις και δεν κερδίζεις... Με νερό να φανταστώ θα την ψύχεις; Γιατί το ρεύμα θα πρέπει να παίζει γύρω στο 1.3

Είμαι εντελώς εκτός αλλά έχει σχέση με την 5870 μου.Τις τελευταίες μέρες βλέπω κάτι λάμψεις κατά περιόδους στα παιχνίδια και υπάρχει η αίσθηση του lag για μερικα δευτερόλεπτα.Μήπως ξέρει κανείς τι το προκαλεί;Μήπως θέλει καθαρισμό η κάρτα;Αν ναι πώς μπορώ να την καθαρίσω;Ευχαριστώ!

Είμαι εντελώς εκτός αλλά έχει σχέση με την 5870 μου.Τις τελευταίες μέρες βλέπω κάτι λάμψεις κατά περιόδους στα παιχνίδια και υπάρχει η αίσθηση του lag για μερικα δευτερόλεπτα.Μήπως ξέρει κανείς τι το προκαλεί;Μήπως θέλει καθαρισμό η κάρτα;Αν ναι πώς μπορώ να την καθαρίσω;Ευχαριστώ!

Την έχεις o/c; Aν ναι τότε επανέφερε τις αρχικές ρυθμίσεις και ξαναδοκίμασε. Αν όχι βγάλε και ξαναπέρνα τους drivers hotfix.

Μανωλη αρχηγε, κανε οτι λεει ο dN-και επισης δες τι temps εχεις.... Αν θες ο/c ενα 900/1300 θα ειναι μια χαρα για 24/7 χωρις ρευματα κτλ.

Είχα κλοκάρει αρκετές φορές μπορώ να πώ.Απο temps είμαι μια χαρά.Λέτε να φταίει ότι έχει γεμίσει σκόνη;:turn:

34 Iddle,68 Load

Οι θερμοκρασίες καλές φαίνονται, αν έχεις τον ανεμιστήρα γύρω στο 50%. Τουλάχιστον τόσο ήθελε η δικιά μου.

@csaris η 5870 πάει 900/1300 με default ρεύμα; Είχα δοκιμάσει και chasare αλλά δεν είχα βάλει το last bios!

Μισό να ανοίξω OCCT και θα ποστάρω screen μετά

Εdit : ΧΑΛΙΑ μαύρα απλά.Τέτοια temps δεν έχω ξαναδεί

xalia.th.jpg

Μάλλον φταίει η σκόνη...

Εντάξει το occt ανεβάζει πολύ τα temps έτσι και αλλιώς,από την άλλη τα vrm σου δεν είναι και άσχημα στους 70 βαθμούς.

Το καλήτερο είναι να έχεις ανοιχτό το gpuz όταν παίζεις για να δεις όταν σου κάνει κολλήματα αν πραγματικά φταίνε τα temps ή οι drivers.

Εμένα μου έκανε hiccups και λάμψεις σε oc κατάσταση μόνο και όταν το gpu έφτανε τους 90 ή τα vrm τους 90..

Πλέον σε stock συχνότητες που είμαι και με πολύ normal temps δεν μου έχει κάνει τίποτα με τους 9.12 official.

Με 10.1 είμαι απο MSI!Κοίταξε,οι μόνοι drivers που έπαιζαν καλά,ήταν οι 9.11 και λέω να γυρίσω πάλι σ'αυτούς..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.