Jump to content

Eρώτηση περί μνημών

JOHNOLE

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι,

σε πολλά φόρουμ που μπαίνω, στο overcloking των διαφόρων μνημών, βλέπω κάτι νούμερα π.χ. 5-2-2-3. Τι είναι αυτά τα νούμερα και τι δείχνουν? Πώς επιρεάζουν την απόδοση των μνημών?

Ευχαριστώ

Σε ευχαριστώ, αφού σκέφτομαι και εγώ με την σειρά μου να αρχίσω να τα πειράζω, τουλάχιστον να ξέρω τι σημαίνει και τι κάνει το κάθε timing!!!:D

Το σίγουρο είναι ότι αν δεν έχεις ποιοτικές μνήμες timings 2-2-2-5 είναι δύσκολο εώς απίθανο να πιάσεις σε ψηλά FSB.. Και πιθανότατα να χρειαστεί να τους δώσεις αρκετά volt ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Nα σε ενημερώσω οτι οι μνήμες που έχω είναι 2, με τσιπάκια της Samnsung, PC 2700, 256 Mb η κάθε μια.

αυτές πρέπει να είναι 2.5-3-3-7... επίσης για διάβασέ μας τι γράφουν τα chipakia επάνω, και τέλος δες αν γράφει το pcb (πλακέτα) SAMSYNG ! ....αυτά

Αυτες δεν ειναι απαραιτητο να ειναι 2.5-3-3-7. Ειδικα αυτες. Δεν ειναι 400αρες. Ειναι 333. Πιο πολυ παιζει να ειναι TCB-3.

Αρχική απάντηση από jax7480

Ωραια. Και οι OCZ 4000 εχουν BY SPD 3-4-4-8 ξερεις κανεναν που να τις τρεχει εκει?

Ναι ο jimakos γιατι ακομα δεν εμαθε πως να βγαζει το

το By SPD στο BIOS

Ηey, το παιδι (JOHNOLE) ρωτησε κατι που αφορα τα βασικα χαρακτηριστικα των μνημων. Να τον βοηθησουμε θελουμε, οχι να την λεμε ο ενας στο αλλον

Ηey, το παιδι (JOHNOLE) ρωτησε κατι που αφορα τα βασικα χαρακτηριστικα των μνημων. Να τον βοηθησουμε θελουμε, οχι να την λεμε ο ενας στο αλλον

Σωστά, απλά ήθελα να μάθω τι είναι αυτά τα νούμερα:happy:

Για τον φίλο που ρώτησε παραπάνω, θέλω να του πώ οτι για την ακρίβεια τα τσιπάκια πάνω στην πλακέτα της μνήμης, γράφουν SAMSUNG !!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.