Suedehead Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2003 Οπως εγραψα και σε αλλο thread, αγορασα το Pop Art των PSB. Το CD ή μαλλον τα CD ειναι προστατευμενα με CDS-200 και παιζουν μεσω του ενσωματομενου player Και οχι μεσω Windows Media Player. (Αληθεια αν καποιος εχει linux δεν μπορει να τα ακουσει; ) Hθελα να τα αποθηκευσω σε μορφη wav για να τα μετατρεψω στην συνεχεια σε ATRAC για το minidisc. Χρησιμοποιησα το EAC V0.95 σε πεντε διαφορετικα drivers: MSI 16x DVD-ROM, MSI Dual DVD-R/DVD+R, LG 16x DVD-ROM, Hitachi 8x DVD-ROM και Teac 16x DVD-ROM. Ολα διαβαζαν το πρωτο track για κανενα μισαωρο, εβγαζαν πολλα λαθη και τερματιζα την λειτουργια του EAC με νευρα. Το TEAC παντως ειχε την καλυτερη συμπεριφορα. Απογοητευμενος ηρθα σημερα στο γραφειο και λεω ¨δεν το δοκιμαζω και στο Πλεξτορακι;¨ Ειναι ενα 12πλης ταχυτητας SCSI CD-R/RW το οποιο το εχω ¨σκισει¨ εδω και 3 χρονια. Και ολα πηγαν αψογα. Κανενα λαθος, 100% accurate sound quality, ολα αψογα. I Love my Plextor:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Νοέμβριος 27, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2003 Ειναι ενα μικρο δειγμα του, οτι πληρωνεις παιρνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 27, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2003 Αρχική απάντηση από Stratos Ειναι ενα μικρο δειγμα του, οτι πληρωνεις παιρνεις.... ή του ότι, "είμαι τόσο παλιό, που δεν μασάω από κλειδώματα και φαφαριές" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Νοέμβριος 27, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2003 θα συμφωνησω με τον ροοτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Νοέμβριος 27, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2003 Ισχυει και αυτο, αλλα ποιος θα μου εξηγησει γιατι, κλειδωμενα dvd(πχ.Spiderman region1) δεν τα κανει rip κανενα dvd-rom εκτος απο το Plextor Dvdr708??? Και πιστεψε με, δοκιμασα με οτι περνουσε απο τα χερια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 27, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2003 Εδω ειναι θεμα region και κατα ποσο ο aspi που εχεις μπορει να συνεργαστει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 27, 2003 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2003 Στράτο μάλλον δε δοκίμασες το pioneer 106s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.