Jump to content

Νέο σύστημα εώς 1500€ χωρίς οθόνη.

Paskal

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
το Efficiency δεν ειναι σταθερο αλλα ειναι αναλογο του Load.

το ίδιο λέμε , απλά το διατύπωσα με το χειρότερο τρόπο :flag:

το θέμα για μένα είναι να μην πάρεις ένα τροφοδοτικό και να είσαι οριακά στα watt, γιατί όσο φτάνεις στα όρια του τροφοδοτικού τόσο πέφτει το efficiency, ανεβαίνει η θερμοκρασία του και αρχίζει να κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι του.

Το seasonic που αναφερθηκε ειναι εκτος budget το corsair το ιδιο αλλα να τα δωσω εαν ειναι πραγματικα καλυτερο απο αυτο που εχω βαλει.

θεωρω οτι 750W ειναι way too much....

πρωτα απο ολα δεν υπαρχει λογος να παει σε 5870. πεταμενα λεφτα. οπως ισως και για CF....

Γιατι το λες αυτο?

Για το CF εν μερει συμφωνω αλλα το λεπω σαν μια πιο φθηνη αναβαθμιση σε βαθος χρονου, αλλα γιατι η 5780 ειναι πεταμενα λεφτα?

το Seasonic στην δικη μου την συνθεση ειναι εντος budget.... (και φυσικα περνεις το καλυτερο ισως τροφοδοτικο της αγορας)

η 5870 δεν προσφερει παραπανω επιδοσεις που να δικαιολογουν τα 100 ευρω της....

2 ερωτησεις ακομα.

1) Εαν παρω και εναν Raptor θα μπορω να κανω raid 0+1 με τους 2x40 ssd σε 0 και τον Raptor σε mirror του 0?

2) Επειδη σκεφτομαι να τον παρω μετρητοις υπαρχει περιπτωση να μου κανουν καμια εκπτωση/δωρο απο το πλαισιο ? :jump:

Σε βαθος χρονου θα φανει η διαφορα με την 5850 αν το συστημα φτιαχνεται για μια 5ετια πιστευω...

μια γενικη απορια:

Απ'οσα εχω διαβασει στο νετ, εχω καταλαβει (σωστα?) οτι γενικως οι 5850 κλοκαρουν στα ιδια max ρολογια με τις 5870!

Αν λοιπον(και τονιζω αν), παιξει o/c τοτε η διαφορα που μενει ειναι 1440 vs 1600 shaders...οποτε γιατι οχι μια 5850?

Αν μεινεις στην αναλυση που λες 1680x1050 τοτε μια 5850 ειναι η καλυτερη λυση. Αν ομως αργοτερα πας για 1920χ1200 τοτε πας οπωςκαιδηποτε για crossfire ενω ισως η μια 5870 σε καλυπτε.

Τωρα για το psu μη μασας κοιτα το συστημα της υπογραφης μου και θα καταλαβεις.

Αν θες να γλιτωσεις και κανα 100 απο την ud5 κοιτα και εδω http://www.plaisio.gr/ProductPreview.aspx?Catalog=20&Category=69977721&Product=1287737

σιγα ρε παλλικαρια που καλομαθαμε απο το καλημερα και για 1680χ1050 απαιτειται 5850 και για τις παραπανω αναλυσεις θελουμε crossfire!!

Πριν 3-4 μηνες που ειχαμε 4890 και 285gtx σε 15αρες παιζατε?

σιγα ρε παλλικαρια που καλομαθαμε απο το καλημερα και για 1680χ1050 απαιτειται 5850 και για τις παραπανω αναλυσεις θελουμε crossfire!!

Πριν 3-4 μηνες που ειχαμε 4890 και 285gtx σε 15αρες παιζατε?

και εγω με την ταπεινη πλεον 4850 τα dirt2 και dark void που εβαλα νερακι τα εβγαλε σε 1680,λογικα και το mass effect 2 μια απο τα ιδια.dx9 dx9(η 10) αλλα νερακι.μην τρελαίνεστε λοιπον οχι και 5850 απαραιτητα για τετοια αναλυση.δεν λεω να παρεις καρτα προηγουμενης σειρας αλλα να καταλαβαινουμε τι λεμε:)

Εγω με 22αρα και την 8800gt (την εχω ηδη 3 χρονια περιπου και δεν προκειται να την αλλαξω πριν τον Σεπτεμβρη και αν) παιζω τα παντα στο full. Και μιλαω για παιχνιδια FPS, dirt 2 κτλ, οχι tetris.

Εχουμε μπει πολυ καλα στο τριπακι τους. Καλα τα λεει ο ΝTG

Και μια 5770 τα βγαζει περα ανετοτατα.

Πλεον οι καρτες ειναι τερατα. Δεν ειμαστε πριν 10 χρονια που εδινες 150.000δρχ και μετα απο 6 μηνες αλλα τοσα γιατι δεν την παλευες.

Παιδιά υπάρχει και η μέση λύση.

Δίκο έχει ο NTG πως με τις 285 που είχαμε μια χαρά ήταν όλα (εκτός απο τον κλασσικό κακογραμμένο τίτλο), αλλά μην τρελένεστε και απο κάτω μου γράφετε πως μια 8800 ακόμα τα πάντα ΤΕΛΕΙΑ και νερό, γιατί αρχίζω να αναρωτιέμαι αν το ''τέλεια'' σημαίνει με 12 καρέ το δευτερόλεπτο.

Για κάθε ανάλυση και ανάλογο support (cpu / ram ) απο πίσω υπάρχουν οι χρυσές τομές για κάθε χρήστη, και ανάλογες απαιτήσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.