giannis-21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2010 παιδες γεια σας , την γνωμη σας για ενα πραγματακι.. ο δισκος ειναι καλο να λειτουργει συνεχεια η να βαζουμε να κλεινει μετα απο 20 λεπτα που δεν τον χρηημοποιουμε?? το σταματα ξεκινα κανει λιγοτερο κακο απο το να λειτουργει συνεχεια? (το δικο μου το pc δεν κλεινει ποτε..μονο στις διακοπες..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tregias Ιανουάριος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Για τι σκληρό μιλάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 18, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Προσωπικά σε 2 Sata σκληρούς που έχω, σε Windows 7, τους έχω και απενεργοποιούνται μετά από 15 λεπτά.Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής (περίπου 6 μήνες αυτό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tregias Ιανουάριος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Κι εγώ επίσης σε sata win7 x64, έχω να απενεργοποιούνται μετά απο 20 λεπτάχωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 18, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Για συντήρηση των δίσκων και οικονομία ρεύματος καλό είναι να σταματάνε αν δε χρησιμοποιούνται. Φυσικά το σταμάτα-ξεκίνα δεν είναι καλό, οπότε μην το κάνεις σε δίσκο που έχεις πχ. shares κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Ιανουάριος 18, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 υπαρχει και ενα free προγραμματακι που μπορεις να τους ενεργοποιεις/απενεργοποιεις οποτε θες απο εικονίδιο στο tray ωστε να μην αναβουν σε ασχετες στιγμες, αλλα δεν το θυμαμαι ποιο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.