tsadler Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2010 θα ηθελα να ενημερωσω τους αγαπητους συμφορουμητες για την εμφανιση σε γειτονικα fora, ενος κακοβουλου bot η καποιου φυσικου προσωπου (αυτο δεν εχει διευκρινηστει) το οποιο παραπεμπει σε ιστοσελιδα για τσεκαρισμα ιου στον υπολογιστη μας, με την ιδιοτητα μελους των Admins με username Admin Lady. η ιστοσελιδα ειναι η εφφεκτμεντς.κομ και προφανως προκειται για κακοβουλο περιεχομενοαν λαβετε μυνημα απο το εν λογω μποτ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! μην πατησετε πανω στο λινκ!!! απλα εφιστω την προσοχη προς γνωσιν των admins και των μελων του φορουμ μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 μιας και δεν βλέπω να έχει απαντήσει κανείς, να επιβεβαιώσω το παραπάνω ποστ, καθώς έλαβα τις προάλλες πμ από γειτονικό φόρουμ του οποίου ο αποστολέας ήταν αυτός ακριβώς ο οποίος αναφέρεται παραπάνω και το περιεχόμενο παρέπεμπε όπως λέει και ο φίλος σε κάποια σελίδα με κακόβουλο προφανώς περιεχόμενο (την οποία φυσικά και δεν τόλμησα να ανοίξω ) Προσοχή λοιπόν, και έχετε υπόψην, αν δείτε πως το πμ που λάβατε έχει κοινοποιηθεί και σε άλλους χρήστες να τους ενημερώσετε ώστε να αποφύγουν τυχόν τρεξίματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 18, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 E, για να την πατήσεις πρέπει να είσαι και λίγο θύμα εδώ που τα λέμε... κάνει μπαμ από χιλιόμετρα...http://img707.imageshack.us/img707/5433/69490788.pnghttp://img508.imageshack.us/img508/8914/59105564.pngΌσοι θέλετε να παίξετε, απλά τρέξτε τον browser και το install με το sandboxie... και μόνο με το sandboxie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 εμενα μου ήρθε από γειτονικό forum τέτοιο mail......αν και για 2" ψάρωσα. μετά απλά δούλεψε η κοινή λογική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtheofilis Ιανουάριος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 Και εγώ το είδα σε άλλο φόρουμ, και ψάρωσα επίσης. Μέτα κοίταξα τα στατιστικά του χρήστη και ξεψάρωσα όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Ο Kaspersky από σήμερα αποφάσισε ότι τα Google adds του forum και συγκεκριμένα κάποια redirector java scripts είναι κακόβουλα και χτυπάει κόκκινο συναγερμό.Ξέρουν κάτι οι admins να μας πουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 25, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Αφού αποφάσισε το Kaspersky για το Google ads, τι να σου πουν οι admins του thelab? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 25, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Αλλάξατε κάτι στα adds ή είναι από update του Kaspersky? Την περίπτωση να σας hackeψαν ας πούμε την αποκλείεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 25, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Να μας hackεψαν τι βρε άνθρωπε; Τα Google ads? Κι εγώ Kaspersky έχω, δεν μου χτυπάει κάτι. Απ' όσο ξέρω, εφόσον είσαι και είμαι εδώ, δεν μας έχουν χακέψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.