Jump to content

αγορα vga

jimakoZzz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα!

θελω να αγορασω μια καινoυρια vga !

Τωρα εχω την 9600gt asus 512..και θελω να παω σε κατι καλυτερο αλλα ειναι σχετικα μικρο το χρηματικο ποσο π διαθετω

το συστημα μου ειναι intel 6300 1.86 2gb ram και 430 τροφοδοτικο αλλα θα το αλλαξω μαλλον αργοτερα το τροφοδοτικο..σκεφτομουν για αυτες http://www.plaisio.gr/ProductCompare.aspx?Catalog=20&Products=1406345,1406337

τι λετε? προτεινετε και εσεις τπτ...

Όπως σου εχω πει και εδω, Palit GTS250 στα 89 ευρώ και μη ξανακοιτάξεις πίσω.

Αυτές οι δυο που δείχνεις αποδίδουν το ίδιο ή οριακά χειρότερα από τη 9600gt σου.

αξιζει τον κοπο???

η καλητερα να περιμενω? και θα υπαρχει μεγαλη διαφορα σε συγκριση με την 9600gt μου?

κι εγω συμφωνω με GTS250. δεν εχει νοημα και για παραπανω με το συστημα σου!

αν μπορεις, κανε και λιγο overclocking στον επεξεργαστη σου να ανασανει το συστημα.

και οσο για το τροφοδοτικο, αν ειναι καλο, μην το αλλαξεις σε αυτο το συστημα. αντεχει!

Καλησπερα!

θελω να αγορασω μια καινoυρια vga !

Τωρα εχω την 9600gt asus 512..και θελω να παω σε κατι καλυτερο αλλα ειναι σχετικα μικρο το χρηματικο ποσο π διαθετω

το συστημα μου ειναι intel 6300 1.86 2gb ram και 430 τροφοδοτικο αλλα θα το αλλαξω μαλλον αργοτερα το τροφοδοτικο..σκεφτομουν για αυτες http://www.plaisio.gr/ProductCompare.aspx?Catalog=20&Products=1406345,1406337

τι λετε? προτεινετε και εσεις τπτ...

Σε τι ανάλυση δουλέυει η οθόνη σου και μ ετι παιχνίδια ασχολήσε ??

Για Gt240 μην το σκέφτεσαι..

Όμως όπως λέει και ο leros2004, τι χρήση θα κάνεις και σε τι ανάλυση δουλεύεις?

(εγώ θα κοιτούσα και για καμιά αγγελία σε 8800gt που πλέον πωλούνται τσάμπα)

δεν εχει και τρελες διαφορες(με OC περιπου τη φτανει) αλλα με OC στην 250 πας πιο πανω.

αλλα και παλι μεγαλυτερη καρτα ειναι overkill.

σε 1280*1024 νομιζω ειναι αλλα οπως ειπα δεν αποκλειεται να αλλαξω σε κανενα χρονο...

racing games παιζω...

σε 1280*1224 νομιζω ειναι αλλα οπως ειπα δεν αποκλειεται να αλλαξω σε κανενα χρονο...

racing games παιζω...

νεα αναλυση αυτη?

νεα αναλυση αυτη?

οχι, βεβαια!! οι 4:3 οθονες, συνηθως αυτη την αναλυση εχουν...................!!!

πως φαινονται οσοι εχουν καλομαθει σε wide monitors..!!!

παρε μια μτχ μητρικη απο stock house και ανεβασε το cpu σου τουλαχιστον 3 ghz επισης αν βρεις μτχ gts250@9800gtx+ χτυπα την.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.