jimisballjohn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2010 Γειά σας και καλή χρονιά. Μετά από 2 χρόνια αποφάσισα να ξαναρχίσω Lineage, γιατί όντως τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν ποτέ. Λέω λοιπόν να συνεχίσω στον server στον οποίο έπαιζα, αλλά δυστυχώς έει εφαρμόσει το σύστημα anti-bot. Κατέβασα αρχεία για να περνάνε την προστασία του παιχνιδιού, αλλά πάλει βρήκε το παιχνίδι ότι προσπαθώ να logάρω με walker. Διάβασα κάπου ότι το νέο αυτό σύστημα διαβάζει τις διεργασίες οι οποίες τρέχουν στην μνήμη και μόλις βρει το walker, αυτομάτως δεν σε αφήνει να μπεις. Θέλω να μου πείτε, είναι δυνατόν να κάνω την διεργασία του walker να μην φαίνεται στην μνήμη? Να τρέχει δηλαδή, χωρίς να εμφανίζεται???
greekfragma Ιανουάριος 17, 2010 #2 Ιανουάριος 17, 2010 χωρίς botάκι με τα δικά σου skillz δε μπορείς να παίξεις δηλαδή?
Snips Ιανουάριος 18, 2010 #4 Ιανουάριος 18, 2010 Όλα γίνονται φίλε.Αλλά ψάχνεις σε λάθος φόρουμ...Εδώ όπως κατάλαβες.....απαγορεύεται το "botting". ψάξε κάπου που δεν θα σε περιμένουν στην γωνία.
greekfragma Ιανουάριος 18, 2010 #5 Ιανουάριος 18, 2010 η πόρτα είναι ορθάνοιχτη και τα σκυλιά δεμένα.
PGM Ιανουάριος 19, 2010 #6 Ιανουάριος 19, 2010 Insert - End for da win !!! Retired Stormscreamer lvl 84
l2phile Ιανουάριος 19, 2010 #7 Ιανουάριος 19, 2010 χωρίς botάκι με τα δικά σου skillz δε μπορείς να παίξεις δηλαδή?δεν ξέρεις καν τι είναι το lineage μάλλον
Dolly Ιανουάριος 19, 2010 #8 Ιανουάριος 19, 2010 δεν ξέρεις καν τι είναι το lineage μάλλονΟύτε εγώ ξέρω, αλλά αν ήταν να επιτρέπεται θα το είχε βάλει η εταιρία στο παιχνίδι έτσι δεν είναι?? ΟΧΙ να ασχολείται να γράφει λογισμικό που να το αποτρέπει.
l2phile Ιανουάριος 19, 2010 #9 Ιανουάριος 19, 2010 Φυσικά και έχεις δίκιο σε αυτά που λες, απλά αυτό που θέλω να πω στον greekfragma, είναι ότι δεν παίζει "κανένα" ρόλο η ικανότητα σου στο ανέβασμα του χαρακτήρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι Κορεάτικα γονίδια ή bot. (γι' αυτό και η NcSoft μπλοκάρει κάθε φόρα ελάχιστους "botters", έτσι απλά για τα μάτια του κόσμου, αλλιώς θα το είχαν κόψει όλοι)
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 19, 2010 #10 Ιανουάριος 19, 2010 δεν ξέρεις καν τι είναι το lineage μάλλονΜάλλον εσύ δεν ξέρης τι ήταν ο fragmas για το lineage : )
Shaman Ιανουάριος 21, 2010 #11 Ιανουάριος 21, 2010 Όλα γίνονται φίλε.Αλλά ψάχνεις σε λάθος φόρουμ... Εδώ όπως κατάλαβες.....απαγορεύεται το "botting". ψάξε κάπου που δεν θα σε περιμένουν στην γωνία. Ωπ, ωπ..! Ο μεγαλύτερος πολέμιος των online γνωρίζει (και στηρίζει) και το "botting" τώρα; Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας... Φυσικά και έχεις δίκιο σε αυτά που λες, απλά αυτό που θέλω να πω στον greekfragma, είναι ότι δεν παίζει "κανένα" ρόλο η ικανότητα σου στο ανέβασμα του χαρακτήρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι Κορεάτικα γονίδια ή bot. Τότε άλλαξε παιχνίδι. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους (στα) Lazy Minds (LM). Ρισπέκτ!
l2phile Ιανουάριος 21, 2010 #13 Ιανουάριος 21, 2010 Τότε άλλαξε παιχνίδι. Αυτό έκανα εδώ και χρόνια. Ούτε με bot δεν την παλεύει. Μάλλον δεν είχα πολύ skill για grind
voudas Ιανουάριος 22, 2010 #14 Ιανουάριος 22, 2010 για να μην ανοίγω άλλο, ξέρει κάποιος ή έχει κάποιο link με info για χρήση proxy στο walker για να ξεπερνιέται το limit των ip που έχουν κάποιοι σέρβερ? pm me όποιος ξέρει για να μη σας κακοχαρακτηρίσουν
l2phile Ιανουάριος 22, 2010 #15 Ιανουάριος 22, 2010 http://www.maxcheaters.com/forum/Εδώ έχει πολύ πράμα. Ελπίζω και αυτό που θες
papatsonis Ιανουάριος 22, 2010 #16 Ιανουάριος 22, 2010 για να μην ανοίγω άλλο, ξέρει κάποιος ή έχει κάποιο link με info για χρήση proxy στο walker για να ξεπερνιέται το limit των ip που έχουν κάποιοι σέρβερ? pm me όποιος ξέρει για να μη σας κακοχαρακτηρίσουν clients/ip ή clients/pc θες να αυξήσεις? για το 2ο ειναι συνηθως μεσω "themida" και το μονο που εκανα για να το κανω "bypass" σε φιλο, ηταν μεσω Vbox αλλα 2 clients που ηθελε -δεν ξερω αν θα καταφερεις με καποιο αλλο τροπο να το παρακαμψεις (και αν εχει υπαρξει παρακαμψη, συνηθως την μπαλωνουν γρηγορα) για το 2ο , πριν χρονια.. που ο bnb ειχε για λιγο κοφτη σε 2cl/ip , ετρωγε ακυρο με το proxifier , απλως επρεπε να βρεις ψιλο ανεκτο σε θεμα ping proxy.(για shops εξαλλου το χρησιμοποιουσα) παρολαυτα εχω πετυχει και server να "διαφημιζει" στην σελιδα του , "box + proxies detected" , δε το εψαξα παντως να δω αν γινεται override
edward Ιανουάριος 22, 2010 #17 Ιανουάριος 22, 2010 Adenas pls Χαχα! Και σε server x500 το έχω δεί αυτό.:giveup:
jimisballjohn Ιανουάριος 23, 2010 Author #18 Ιανουάριος 23, 2010 Κάτι άσχετο, ο παλιός bnb έχει ξανασηκωθεί?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.