Jump to content

Asus Maximus ii Gene

firekiller

Recommended Posts

Καλησπέρα σας μόλις αγόρασα την μητρική και αναρωτιόμουν έναν εύκολο τρόπο που να clockάρω στα 4.5 μ ε8500 και της μνήμες στοκ στα 1066mhz(533mhz)τι ρεύματα να πειράξω εκτώς απο το cpu volt thanks

Clockαρα στα 468fsb αλλά δεν πάει 470 αν και κατέβασα το multi στα 6 και πήγε 510(πρέπει να πήγαινε και άλλο δεν το έψαξα)αλλά γιατί δεν είναι στάβλος στα 470?

Μνήμες 1000mhz redline

cpu core@1.45v

pll@1.62v

fsb@1.32v

ram@1.875(normal)

ΒΟΗΘΕΙΑ

απο θερμοκρασίες no prob

nb and south@normal

εγω με maximus 2 formula και 8500 για 500 χ 9 σταθερα επρεπε να πειραξω το nb gtl! +40 αν θυμαμαι καλα το ειχα!

edit: δινεις παρα πολυ ταση στο cpu! θα το παρεις συντομα στο χερι ετσι!

όχι ντάξει τον είχα 10λεπτά στους 61(superpi έτρεχα)

δηλαδή τον κάνω more stable αν πειράξω nb?γιατί στα 470 ήταν unstable στα 1.44 και ήθελε 1.48

με τα gtl θες λιγοτερο ρευμα μετα!

Οπότε τι πειράζω mobo gtl cpu gtl(0)(1)(2)(3)?και πόσο

πρωτα θα πας ψηλα σε fsb και μετα θα πας ψηλα το cpu! δοκιμαζεις πρωτα με μικρο πολλαπλασιαστη και ανεβαζεις fsb! για το fsb πειραζεις κυριως vnb κ nb gtl και ισως λιγο vtt και pll αναλογα το cpu! αφου βρεις το fsb που θες μετα αρχιζεις και ανεβαζεις πολλαπλασιαστη οπου τοτε πειραζεις τα cpu gtl! ολα αυτα σε συναρτηση με τις μνημες σου παντα! αν βρω τις ρυθμισεις που ειχα στο τοτε δικο μου set up θα στις στηλω!

edit: εμενα στα 500 χ 9 ηταν rock stable με 1.312 ταση στο cpu!

υπάρχει περίπτωση να σταματά ή μητρική γύρω στα 480?:boxed:

η μητρικη τραβαει μια χαρα, μην ανησυχεις! κατι ακομη που ειχα παρατηρησει εγω οταν ειχα m2f και Ε8500 ηταν οτι οταν εδινα αρκετα παραπανω ρευμα απο αυτο που επρεπε, το pc ολο πεταγε μπλε οθονες, εκανε ολο restart και αρκετες φορες δεν μπουταρε καν! ειχε ανοχη 2-3 κλικ πανω σε ρευμα απο αυτο που χρειαζοταν για να ειναι σταθερο! μετα το χαος και τα ηρεμηστικα χαπια!:hang3: η μητρικη ειναι αρκετα παραξενη και ευαισθητη στο παραμικρο! σταθεροποιησε το pc με χαμηλο πολλαπλασιαστη και σε fsb που να σε ικανοποιει σε αναλογια με τις μνημες σου και μετα πας το cpu στο θεο! παιξε με nb gtl και δεν θα χασεις! εμενα μου ελυσε τα χερια και γλυτωσα και τον ψυχιατρο:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.