Jump to content

Προβλημα με αναλυση

thespesios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια βαζω το crysis warhead και η μεγιστη αναλυση που δινει ειναι 1770χ1000 αντι για 1920χ1080.....

παλια μου επαιζε μια χαρα ....... τι να κανω? εχουν τους 9.12 .......

Επισης υπαρχει τροπος να το βαλω να παιξει σε dx9 ????

Ευχαριστω πολύ

Μπορεί και να μην έχει σχέση, αλλά μήπως έβαλες τους drivers του μονιτορ; Γιατί εγώ όποτε τους έβαζα (από συνήθεια μετά το φορματ) μου περιόριζε την ανάλυση σε 1680χ μετά από καιρό έτσι ξέμπαρκα...

Δοκίμασε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τους 9.12 ξανά από την αρχή.

Μπορεί και να μην έχει σχέση, αλλά μήπως έβαλες τους drivers του μονιτορ; Γιατί εγώ όποτε τους έβαζα (από συνήθεια μετά το φορματ) μου περιόριζε την ανάλυση σε 1680χ μετά από καιρό έτσι ξέμπαρκα...

εννοεις το προγραμμα απο το cd της lg ετσι??? οχι δεν το εχω περασει.......

Δοκίμασε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τους 9.12 ξανά από την αρχή.

τους ξαναεβαλα ....... παλι τα ιδια...στο εντωμεταξυ τα αλλα games τρεχουν τελεια.....κανενα προβλημα με αναλυσεις....

κανεις scroll και δεν την βλεπεις?

Φτιαξε το aspect σε 16:9 και δοκιμασε.

για DirectX9 στο Shortcut κανε αυτη την αλλαγη

"C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis WARHEAD\Bin32\Crysis.exe" -DX9

Pε guys 1000 σορρυ.......yep Nephilim ενα scroll ηθελε..........σας ευχαριστω πολυ ......

i'm a moron........... εφτιαξα και το dx ......απορω τις προηγουμενες φορες που το εγκατεστησα πως εβαλα την σωστη αναλυση....

αν γινεται ας διαγραφει το θεμα ...δεν εχει λογω υπαρξης πλεον

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.