Jump to content

20 χρόνια πριν... Τον Δεκέμβριο του 1990, έναντι 400 δραχμών...

LevelOne

Recommended Posts

Μαζεύοντας το δωμάτιο ανακάλυψα αυτον τον μικρό θησαυρό...

covercx.jpg

Αν θυμάμαι καλά ειναι το πρώτο περιοδικό τεχνολογίας που είχα αγοράσει, 400δρχ, τον Δεκέμβριο του 1990 όντας 9 χρονών...

Πρόκειται για το 14ο τεύχος του PCMaster και περιττό να σας πώ οτι έκατσα και το διαβασα ξανα όλο...

Με κάθε σεβασμό λοιπόν, προς τους δημιουργούς του, και με καθαρά ενημερωτικό / εκπαιδευτικό χαρακτήρα,

έκατσα και το σκάναρα και το ανεβασα για να το μοιραστώ μαζί σας...

Ελπίζω υστερα απο 20 χρόνια να μην τίθεται θέμα copyright κλπ, δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να κλαπεί κάποιο άρθρο.. :p

TEASER

--------

* Μάθετε την GWBASIC

* Απαλλαχτείτε απο τον ιό Friday 13th

* Μάθετε το ολοκαίνουριο Sturmovik SU-25 για EGA

* Παρουσίαση ATARI ST Club

* Αγοράστε τον πρώτο σας 386/SX33 έναντι 335.000 δραχμών (προκαταβολή) και 79.000 το μήνα (για 12 μήνες)...

http://rapidshare.com/files/336314201/PCMASTER.pdf.htm

EDIT: Αν για κάποιο λόγο δεν σας καλύπτει η ποιότητα του pdf, εχω κρατήσει τα πρωτότυπα jpg, αν κάποιος τα θελήσει lemme know...

Εγώ που τα πρώτα μου ήταν το Computer Για Όλους και το PC Magazine τον Ιανουάριο του 2002 δηλαδή είμαι ψάρι του κερατά...

Αλλά αν μετράει το ότι πήγαινα σε ένα φίλο με μηχάνημα που εκκινούσε Windows από δισκέττα 5,25 τότε δεν είμαι και τόσο ψάρακας έτσι;:happy2:

• 1 year later...

Το 2003-2004 πηρα το πρωτο μου PCMaster.Ειχε το αναλυτικο review του WoW.

Το επαιρνα μεχρι το 2008-2009 και μετα σταματησα λογω οικονομικων,αλλα και γιατι αλλαξε καπως που δε με αρεσε πολυ!!!

Ειχα διαβασει και παλιοτερα τευχη τους.Ιστορικο περιοδικο και ωραιους συντακτες!!!

Τωρα αραγε να γραφουν τπτ καλο;Δε ξερω...

Υ.Γ: ξεθαμα οε οε οε !! :D

Mλκ Μήτσο, πραγματικά συγκινήθηκα...

Έχω και εγώ κάπου μερικά τεύχη με Kings Quest 2 review κλπ :D

Κοίτα πως περνάει ο χρόνος.

386 SX/33 είχα btw...

Θενκς Μήτσο σοβαρά, a trip down memory lane

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.