Jump to content

ATi Eyefinity (ΚΟΛΑΣΗ Thread.)

sebastian

Recommended Posts

Stuttering υπαρχει γενικως αν εχεις πανω απο 3 πυρηνες, ειτε πρασινους ειτε κοκκινους. Αλλα σε EF υπαρχει και με 2 πυρηνες... αλλου πολυ αλλου λιγο.

Αυτο με το Α.Ι. οντως το χα ξεχασει...

@ΑΤΙΜΑΝ

Κανεις δεν αντιλεγει οτι υπαρχει αλλα και δεν αναφερεται και πουθενα επισημα, ουτε σε reviews ουτε σε forums. Οταν εκανα EF το ειδα με τα ματια μου αλλα με τσαντιζει το γεγονος οτι το κανουν γαργαρα κ δεν αναφερεται πουθενα και για αλλη μια φορα πρεπει να γινεις beta tester με τα δικα σου λ7.

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν το stuttering δεν το έχει μόνο η ATI, το έχουν όλες οι υλοποιήσεις SLI NVIDIA και ATI CROSSFIRE, όσο αυξάνονται οι πυρήνες πάνω από 2 κάρτες κυρίως αρχίζει την εμφάνιση του το φαινόμενο του STUTTERING ανάλογα το game πάντα, ειδικά σε υλοποιήσεις QUAD SLI και QUAD CROSSFIRE κάνει αισθητό την παρουσία του... Απλά στο EYEFINITY ακόμα και με δυο κάρτες γίνεται αισθητό το πρόβλημα...

Είναι καθαρά θέμα software, βέβαια πολλά άτομα δεν το βλέπουν καν!

Επίσης δεν ξέρουμε εάν το EYEFINITY της NVIDIA θα είναι απαλλαγμένο από αυτό το πρόβλημα, δεν θα είναι σίγουρα , αλλά θέλω να δω πόση θα είναι η έκταση του προβλήματος

Sorry για το OP,αλλά μου δημιούργησες μερικές απορίες...

Ποιό oblivion είναι αυτό; Το Elder scrolls 4;

Τι στυλ παιχνιδιού είναι;FPS στον μεσαίωνα; Αξίζει να το αγοράσουμε;

Μόνο με μαχαίρια γίνονται οι μάχεις; Καμιά βαλίστρα; Έχει στοιχεία rpg;

Καλή ανάσταση να έχουμε και με προσοχή η μαγειρίτσα και το αρνί...

:)

Sorry για το OP,αλλά μου δημιούργησες μερικές απορίες...

Ποιό oblivion είναι αυτό; Το Elder scrolls 4;

Τι στυλ παιχνιδιού είναι;FPS στον μεσαίωνα; Αξίζει να το αγοράσουμε;

Μόνο με μαχαίρια γίνονται οι μάχεις; Καμιά βαλίστρα; Έχει στοιχεία rpg;

Καλή ανάσταση να έχουμε και με προσοχή η μαγειρίτσα και το αρνί...

:)

Ελπιζω να κανεις πλακα ?

Ποσο χρονων εισαι ?

Ειναι αδυνατον να μην το γνωριζεις!!! Elder Scrolls δεν σου λεει κατι ? Morrowind!!!

Ποιο alt+enter ! Κανεις το Α.Ι disable και παπαλα ο δευτερος πυρηνας! 000 μετα απο αυτο!

Το alt+enter δηλαδη window mode δεν πιανει σε ολα τα games, μπορει να συνεχιζει να λειτουργει ο δευτερος πυρηνας!

Το ξαναλεω οτι το stuttering ειναι αναλογα σε καθε game...

Μια ηλίθια ερώτηση: Δοκίμασες AFR/Scissor στο cf για rendering αντί για supertiling στα παιχνίδια που σου δημιουργεί πρόβλημα;

Ελπιζω να κανεις πλακα ?

Ποσο χρονων εισαι ?

Ειναι αδυνατον να μην το γνωριζεις!!! Elder Scrolls δεν σου λεει κατι ? Morrowind!!!

Δεν κάνω πλάκα. Είμαι καμιά 10αριά χρόνια μεγαλύτερος σου. Δεν το γνωρίζω καθόλου...

Τα τελευταία 5 χρόνια δεν ασχολούμουν με pc gaming...

Αν μπορείς σε κανένα pm πές μου τι αξίζει να εγκαταστήσω...

Τα rpg και τα real time strategy δεν μου αρέσουν, τα βαριέμαι...

Και καλε μου φιλε οταν αποφασιζεις να περασεις eyefinity μερια δε νομιζω να σε πειραζει μια δευτερη καρτα τωρα.

lol γιατί? με χαλάει να πάρω με 600€ 3 οθόνες και με άλλα 300€ μια κάρτα?

όχι πρέπει να δώσω 1020€ μόνο για τις κάρτες και για κάτι το οποίο δεν γνωρίζω ακόμα αν θα έχει λύσει το πρόβλημα(εφόσον οι reviewers τα παίρνουν).

To Oblivion(2006) αξιζει απο καθε αποψη! Βεβαια η σειρα ειναι πολυ παλια και μου φανηκε καπως που δεν την ηξερες! (morrowind, daggerfall)

Oποιος εχει τωρα eyefinity παιζει με μια καρτα και απολαμβανει αρκετα games που παιζουν τελεια με εναν πυρηνα.. :daisy:

Οποιαδηποτε αλλη κινηση με επιπελον καρτες ειναι πατεμενα λ7 και εκνευρισμος imo!

Οποιος θελει να κανει ΤΩΡΑ EF καλυτερα να περιμενει κ να παρει τελος του χρονου τον "εκατοχειρα" που ουτε τρελη τιμη θα χει και μονο μια καρτα θα χρειαζεται, ή να παρει μια 5850 με 3χ19αρια.

Πραγματικα μονο κ μονο που θα χρειαζεσαι δυο "πρασινες καρτες" για EF δηλ. 700ε ή 1050ε και καμια 500αρια ακομη για 2 μονιτορ ειναι απλα fail! Kαι σε αυτην την περιπτωση παλι δεν θα μπορεις να δεις με σιγουρια αν θα υπαρχει stuttering παραμονο αν τα σκασει καποιος απο εδω και τα δικιμασει....:hmm:

να ρωτήσω κάτι και εγώ...

γίνετε να κάνουμε eyfinity με projectors ?

edit :

απαντάω στην ίδια μου την ερώτηση ( Ναι μπορούμε και σχετικά video)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FBrYmN85pys]YouTube - ATI EyeFinity Launch Event - DiRT2 on 3 Projectors[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SzH0aqTg7AQ]YouTube - ATI EyeFinity Launch Event - Left4Dead on 3 Projectors[/ame]

να ρωτήσω κάτι και εγώ...

γίνετε να κάνουμε eyfinity με projectors ?

edit :

απαντάω στην ίδια μου την ερώτηση ( Ναι μπορούμε και σχετικό video)

Ναι χαλαρα! Τα γκαφρα να τους παρω εχω και εγω....το θεμα ειναι που θα βρεις τοσο χωρο για να προβαλεις :hehe:

απλώς το είχα περιέργεια να δω αν γίνετε ....

μετά σκέφτηκα και εγώ που να τους βάλεις (να βρεις τόσο μεγάλο τοίχο)...

• 1 month later...

Δοκιμάστε και το assasin creed II , μακράν το καλύτερο game που έχω παίξει σε eyefinity ως τώρα , και με τους 2 πυρήνες τις 5970 τρέχει νεράκι με όλα full , καθόλου suttering και το φον είναι από μονο του τέλειο λες και στην ubisoft δούλεψαν πάνω σε αυτό για τους χρηστες που έχουν eyefinity !!!!;)

Άντε ελπίζω και το darksiders που έρχεται τώρα να είναι έτσι και αυτό:shifty:

Ετοιμαζω ενα μικρο update με torchlight , spinter cell convic, cnc 4, gears of war 2

Γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν θα το βλέπαμε ποτέ για pc;

• 5 weeks later...
Ναι,οκ έτσι είναι καλύτερα αλλά έτσι δεν έχει fov!

Ετσι φιλε εχω μια λεπτομερια στην εικονα που ουτε στα πιο τρελα σου ΟΝΕΙΡΑ δεν την εχεις δει! Την ειδες και απο κοντα....ματια ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ειχες :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.