Jump to content

ATi Eyefinity (ΚΟΛΑΣΗ Thread.)

sebastian

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply
Δε διαφωνω οτι δειχνει εντυπωσιακα αλλα οταν εχω σκασει ενα σωρο χρηματα δε μου αρεσει η ιδεα να μειωνω features.Aρχικα σκεφτομουν για τις ASUS MATRIX 2GB αλλα ειδαμε μαζι με τον SEB οτι τα 2GB τελικα δεν κανουν τη διαφορα (επισης ο seb καπου διαβασε οτι με τα 2gb το stuttering δεν υφισταται πλεον αλλα δεν το εχουμε εξακριβωσει ακομα). Και αυτες στα 500.

Ουτε σε μενα αρεσει να βγαζω features κ καρτες για να παιξει το ef κ γι αυτο το εγκατελειψα προς το παρον το project. Αυτο για το stuttering γενικα δεν αναφερεται πουθενα... Θα μου πεις τωρα αν ο αλλος παιζει σε ps3 κ του βαλεις ef ουτε stuttering θα καταλαβει ουτε τπτ. Το μονο που θα κανει ειναι να μαζευει τα σαγονια του απ το πατωμα!

Μεχρι κ στο widescreen forum δεν αναφερεται!

Αν δεις αυτα τα reviews τα 2gb δεν βοηθανε κ πολυ! ->http://www.fudzilla.com/content/view/18294/65/

@ΑΤΙΜΑΝ κατι πρεπει να κανετε με το stuttering για τον ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ seb... Eχει χασει το υπνο του!

Αμ δεν τον εχει χασει μονο ο seb τον υπνο του. Και εγω επισης. θα ηθελα παρα πολυ να δουλευει το eyefinity οπως θα επρεπε και να ειχα κρατησει τις 5970μου αλλα δυστηχως δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Φιλε μου Csaris τοσοι εμπειροι reviewers ανα τον κοσμο. Κανεις; μα κανεις δεν καταλαβε αυτο το stuttering στο eyefinity ωστε να το κραξει; ελεος!

"Αν δεις αυτα τα reviews τα 2gb δεν βοηθανε κ πολυ!" ενταξει στην αποδοση δε βοηθανε πολυ αλλα μηπως εξομαλυνουν η ακομα και να εξαφανιζουν το stuttering; αυτο να εξακριβωσουμε.

Aκριβως οπως ειπες για τους reviewers! Το 90% ειναι noobιδες ή τα παιρνουν... Απλα τα πραγματα.

Αυτο μονο αν το δουμε με τα ματια μας φιλε μου θα καταλαβουμε ακριβως τι παιζει, εγω παντως πειραματοζωο για δευτερη φορα δεν γινομαι! Πιστευω οτι το ef εγινε για multiplayer οπου τα mw1&2 παιζουν πολυ ανετα με μονη 5870/50. Με cf+ef ηξερε η ΑΤΙ τι παιζει κ γι αυτο δεν εβγαλε drivers εξαρχης που να το υποστηριζουν!

Παραμονο πεταξε τον 9.12hotfix που το υποστηριζε με αρνητικα αποτελεσματα.

Οχι τιποτα αλλο μ'αρεσει που υποστηριζα την ΑΤΙ με μενος και κακολογουσα την Nvidia. :wall:

Δυστυχως ανθρωπακι να μουτζωνεις τον εαυτο σου δεν υπαρχει.

Σε single monitor οι καρτες φυσσανε ετσι.

Το θεμα ειναι σε cf+ef... μακαρι η πρασινη να το λυσει, αλλα μονο και μονο ντε κ καλα να σε αναγκαζει να παρεις δυο καρτες ειναι απλα fail!

Σε single monitor οι καρτες φυσσανε ετσι.

Το θεμα ειναι σε cf+ef... μακαρι η πρασινη να το λυσει, αλλα μονο και μονο ντε κ καλα να σε αναγκαζει να παρεις δυο καρτες ειναι απλα fail!

Αυτο ελειπε να μη φυσαγανε.

Τωρα μεταξυ μας δεν ειναι και τοσο fail, γιατι πρωτον δεν φτανει η δυναμη μιας καρτας ετσι κ αλλιως για eyefinity και δευτερον υπαρχουν μερικοι ανθρωποι (ποιοι αραγε?) που ετσι κ αλλιως αγοραζουν ανα 3 :rolleyes:. Και καλε μου φιλε οταν αποφασιζεις να περασεις eyefinity μερια δε νομιζω να σε πειραζει μια δευτερη καρτα τωρα.

Καλα ναι, αλλα 1000ευρω ρε μαν, ειναι αρκετα! Καλυτερα εκατοχειρας!

Spartan ειχες κανει ef στο παρελθον γιατι δεν καταλαβα?

το "eyefinity σε παιχνίδια που αξίζει στο full πχ : wow αιών και λοιπά mmo rpg γιατί εκεί σου δίνη πλεονέκτημα απέναντι στον άλλον λόγο φον τα τρέχει νερό , όπως πολύ καλά πάει και αρκετά fps games , από εκεί και πέρα άμα εxεις την απαίτηση να παίξεις κρίσις με full graphics απλά δεν γίνετε... αλλα εγώ βλέπω όσο πάει και καλυτερεύει το πράγμα ως τώρα όλα τα αγαπημένα μου single player games τα πεζό σε "ευεφινιτυ" τέζα τα graphicks και σε κάνα δυο παιχνίδια απλά ρίχνω ΑΑ και πάλι κομπλέ είναι μέχρι και το dragon age που δεν είχαν φτιάξει το φον στο patch 1.3 το παίζει τέλεια πλέον και η εταιρίες πλέον δείχνουν ότι σκέφτονται και τους χρηστες που χρησιμοποιούν multi monitors . δεν νομίζω πως πειράζει κάποιον να πεζή nfs με "ευεφινιτυ" χωρίς ΑΑ ... άμα ένα παιχνίδι πεζή με μην fps 30+ είσαι κομπλέ εγώ έχω αποδεχτεί πλέον με τους αριθμούς απλά θέλω να μου τρέχει ένα παιχνίδι χωρίς κωλύματα , και όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για τους χρηστες που επενδύσανε σε multi monitor .

seb μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι το φαινομενο το stuttering? (sorry για την χαζη μαλλον ερωτηση αλλα τοσο καιρο το διαβαζω και το ακουω και δεν ξερω τι ειναι)

Μπορει να παιζεις ef π.χ. με 70fps μετρημενα με fraps με crossfire αλλα αυτο που βλεπεις ειναι σαν να παιζεις με 45fps. Δεν ειναι smooth oπως θα ταν με ενα μονιτορ.

Δεν τα βλεπεις τα παραπανω fps στο ματι σου... Ουσιαστικα σε ef μια 5870 παιζει καλυτερα απο μια 5970.

Μπορει να παιζεις ef π.χ. με 70fps μετρημενα με fraps με crossfire αλλα αυτο που βλεπεις ειναι σαν να παιζεις με 45fps. Δεν ειναι smooth oπως θα ταν με ενα μονιτορ.

Δεν τα βλεπεις τα παραπανω fps στο ματι σου... Ουσιαστικα σε ef μια 5870 παιζει καλυτερα απο μια 5970.

Και τι σχεση εχει η 5970 με το crossfire?

Και τι σχεση εχει η 5970 με το crossfire?

Γιατι δυο πυρηνες δεν εχει? Με alt+enter δουλευει μονο ο ενας... Σε ef παιζει καλυτερα με τον ενα πυρηνα.

Γιατι δυο πυρηνες δεν εχει? Με alt+enter δουλευει μονο ο ενας... Σε ef παιζει καλυτερα με τον ενα πυρηνα.

Το οτι παιζει καλυτερα με ενα πυρηνα ειναι σωστο.

Το croossfire ομως λειτουργει με την αρχη της σκακιερας οσο αφορα την διαχειρηση του frame, ενω στις Dual Gpu το frame χωριζεται στα δυο και ο καθε πυρηνας αναλαμβανει να εκτελεσει οτι του αναλογει. Οι πυρηνες δουλεουν παραλληλα και διαχειριζονται ακριβως ισοποσα δεδομενα.

Λογω αυτης της ιδιομορφιας μεταξυ τους ειναι δυσκολο να λυθει αυτο το "τραυλισμα" το οποιο δεν το θεωρει κανεις ιδιαιτερα σημαντικο, παρ οτι υπαρχει και δεν αμφισβητειται.

Θα επρεπε να φτιαχτουν δυο διαφορετικοι drivers με κινδυνο να υπαρξει συγχιση στην χρηση τους.

Το σχολιο αφορουσε μονο την κατανοηση της λειτουργιας των Dual Gpu καρτων της ΑΤΙ, οι οποιες ΔΕΝ ειναι crossfire.

Ποιο alt+enter ! Κανεις το Α.Ι disable και παπαλα ο δευτερος πυρηνας! 000 μετα απο αυτο!

Το alt+enter δηλαδη window mode δεν πιανει σε ολα τα games, μπορει να συνεχιζει να λειτουργει ο δευτερος πυρηνας!

Το ξαναλεω οτι το stuttering ειναι αναλογα σε καθε game...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.