Jump to content

ATi Eyefinity (ΚΟΛΑΣΗ Thread.)

sebastian

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Τώρα είδα το θέμα αυτό και άρχισα να το καλοσκέφτομαι να ξεκινήσω να αγοράζω σιγά σιγά όλο τον εξοπλισμό. Πως κατάφερες και ένωσες το αποτέλεσμα???

Πολυ καλο!!!!:magic:

Απο την στιγμη που εχεις nvidia δεν θα ηταν καλο ν μπει σε ενα αλλο theard???:hang3:

το μπλακ οπς εμενα μου εχει ηχο μονο στα σποτακια... στο game δεν μου εχει ηχο και εχω ξενερωσει.. αλλα το eyefinity το παιζει μια χαρα με fixer

εμενα πάλι το ws Fixer αρνείται να λειτουργήσει στο cod.κάτι δεν κάνω σωστά?καμια λύση?

Game Running:yes(unrecognized)

Fix Enabled:yes

Aspect Ratio:0

εμενα πάλι το ws Fixer αρνείται να λειτουργήσει στο cod.κάτι δεν κάνω σωστά?καμια λύση?

Game Running:yes(unrecognized)

Fix Enabled:yes

Aspect Ratio:0

Μου μυρίζεται σπασμένο....:hmm:

Μου μυρίζεται σπασμένο....:hmm:

όχι ρε συ.κανονικά από steam.αν και δεν νομίζω να έπαιζε ρολο αν κρίνω από αλλα game.

όχι ρε συ.κανονικά από steam.αν και δεν νομίζω να έπαιζε ρολο αν κρίνω από αλλα game.

Τότε κατέβασε τη τελευταία version από το Widescreen Fixer. Οταν ανανεώνεται το game, πρεπει να κανεις update και το fixer.

• 2 weeks later...
Πότε μπήκες στο club και δεν το πήρα πρέφα ?

Δυο μήνες το έχω σενιάρει το θέμα.Αφού με αρρώστησες ρε αγορίνα!!

έχω θέμα όμως με πες 2011 και fifa.Το fifa με το μενού και το πες 2011 δεν υποστηρίζει την ανάλυση,5760x1080.

έχουμε λύση μήπως?

Δυο μήνες το έχω σενιάρει το θέμα.Αφού με αρρώστησες ρε αγορίνα!!

έχω θέμα όμως με πες 2011 και fifa.Το fifa με το μενού και το πες 2011 δεν υποστηρίζει την ανάλυση,5760x1080.

έχουμε λύση μήπως?

Ναι έτσι είναι...δεν το έχω κοιτάξει το θέμα για να σου πω!

Το fifa ειναι μαγεια αλλα εχει προβλημα στα μενου ρε γμτ!

Στο pro11 βρηκα αυτο videaki αλλα δεν εχει απαντησει ο τυπος.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tj_PaT_PPIY]YouTube - Pro Evolution Soccer 2011 Eyefinity[/ame]

το έψαξα λίγο για pes 11 και έμαθα ότι με το που κυκλοφορήσει ο κιτσερβερ 10.2 θα έχει μέσα lod και χειροκίνητη την ρύθμιση για την ανάλυση.οποτε αναμένουμε.

το έψαξα λίγο για pes 11 και έμαθα ότι με το που κυκλοφορήσει ο κιτσερβερ 10.2 θα έχει μέσα lod και χειροκίνητη την ρύθμιση για την ανάλυση.οποτε αναμένουμε.

ε καλά τώρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.