Jump to content

ATi Eyefinity (ΚΟΛΑΣΗ Thread.)

sebastian

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply
Που ρε sweefer πάνω στο μόμπο? :D
Το έχω ακούσει από πολλούς αυτό, αλλά δεν ξέρω αν όντως υπάρχει θέμα σε βαθμό να αχρηστέψει το hw.

Εσύ seb το περνάς με sweefer;:sarcastic:

O seb ρε σεις μαλλον εννοει οτι με το sweefer πρεπει να ξεσκονιζεις το κουτι ωστε να μη μπαινουν οι σκονες μεσα.....

Εγω παντος απο τοτε που εβαλα το haf πανω στο γραφειο το ξεσκονιζω μια φορα στισ 2 βδομαδες και μεσα δεν εχει τπτ απο σκονη.....

Το έχω ακούσει από πολλούς αυτό, αλλά δεν ξέρω αν όντως υπάρχει θέμα σε βαθμό να αχρηστέψει το hw.

Εσύ seb το περνάς με sweefer;:sarcastic:

Ναι καθε 2 μερες! 5 λεπτα υποθεση ειναι!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

ετοιμαζω ενα καλο update απλα περιμενω να βγει και το metro για να τα ανεβασω ολα!

Θα ανεβασω Alien Vs predator, Fallout 3, timeshift, metro...

• 5 weeks later...

Αυτες οι οθονούλες σε διάταξη eye infinity ειναι πραγματικά κόλαση :woot:

Πολυ καλό το ολο Project μπράβο Seb δώσε μας και αλλα.

Mπράβο Seb εισαι πρώτος ...θελω αλλες 2 F2380 για να το κανω και εγω με την 5850...αντε σιγα-σιγα..και μια 5970...και σε έπιασα χα χα χα...:)

Μπορείς να στείλεις ένα βίντεάκι με τους 2 πυρήνες ανοιχτούς και eyefinity να δούμε τι ακριβώς είναι το stuttering;

Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει αυτό με κάποια μελλοντική έκδοση των drivers ή είναι περιορισμός του hardware;

Το σκεφτομαι και εγώ για eyefinity, αλλά δεν θέλω ενώ έχω 3 πυρήνες να χρησιμοποιώ μόνο έναν και να πέφτουν οι επιδόσεις και να χρειάζεται να ρίχνεις τις ρυθμίσεις...

Αν και εχω καταλήξει σε tri fire με 5870 περιμένω και τα πρώτα πραγματικά tests για την 480 μόλις αρχίσει η διάθεση απο αρχες απριλίου.

Μπορείς να στείλεις ένα βίντεάκι με τους 2 πυρήνες ανοιχτούς και eyefinity να δούμε τι ακριβώς είναι το stuttering;

Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει αυτό με κάποια μελλοντική έκδοση των drivers ή είναι περιορισμός του hardware;

Το σκεφτομαι και εγώ για eyefinity, αλλά δεν θέλω ενώ έχω 3 πυρήνες να χρησιμοποιώ μόνο έναν και να πέφτουν οι επιδόσεις και να χρειάζεται να ρίχνεις τις ρυθμίσεις...

Δεν φαινεται ρε μαν! πρεπει απο κοντα να το δεις...

σκεψου ειναι σαν μια μικρη καθυστεριση στα frames....Ενω λεει 100 fps , δεν πηγαινει με 100 fps...

Στην αρχη δεν το καταλαβαινεις αλλα μετα εαν βαλεις να παιξεις σε μια οθονη θα δεις οτι εικονα παει smooth στα 100 fps, ενω μετα εαν βαλεις EYEFINITY + με CROSSFIRE τοτε θα δεις οτι και παλι παραδειγμα σου λεω θα πηγαινει με 100 αλλα δεν θα ειναι smooth οπως πριν....

Με χαλαει απειρα να κοβω γραφικα οταν εχω το καλυτερo hardware.

Γουστα ειναι αυτα...

Θελει πολυ δουλεια το EF ακομα σε θεμα drivers, fixes etc (θυμασαι τι γινοταν οταν δοκιμασαμε eyefinity σε trifire). Απλα μου τη σπαει να γινομαι beta tester και να κρεμομαι απο τα @@ της ΑΤΙ για το ποτε θα βγαλει drivers για παιζει σωστα το EF με crossfire. Oπως τωρα που βγαζει αυτη την σαβουρα τον 10.1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ο οποιος δεν διορθωνει τπτ! Τσαντιστηκα ρε φιλε πως το λενε!!!!!???

Μη νομιζει κανεις οτι εχω προβληματα με τις 5870, οι καρτες φυσανε και κανουν τρελο scaling ειτε σε cf ειτε σε tf! Γενικα ειναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ καρτες ποτ εχω δοκιμασει.... Aπλα CF + eyefinity δεν καθεται καλα με τπτ.

Μπορει να ξαναπαω σε EF στο μελλον, δεν το αποκλειω... Αλλα στο πολυυυυ μελλον.

Φαντασου εγω που ειχα 2 5970 csaris. Ευτηχως τις ξεφορτωθηκα και τις 2. Περιμενω να δω το fermi πως παει στο δικο του eyefinity και βλεπουμε.

Ελα φιλε SpartanGR μολις γυρισα.... Καλα με 2χ5970 δεν παλευεται το eyefinity! Γενικα cf+ef=fail!

To καλυτερο για eyefinity ειναι μια 5850 κ 3x19αρια μονιτορ! Και χαμηλο κοστος κ καλα framerates!

Tα εχουμε δοκιμασει σχεδον ολα με τον seb αλλα δεν νομιζω οτι η ΑΤΙ μπορει να το διορθωσει το stuttering σε crossfinity. Δυστυχως θα πρεπει να περιμενουμε τον "εκατοχειρα" να δουμε τι κανει.

Ελα φιλε SpartanGR μολις γυρισα.... Καλα με 2χ5970 δεν παλευεται το eyefinity! Γενικα cf+ef=fail!

To καλυτερο για eyefinity ειναι μια 5850 κ 3x19αρια μονιτορ! Και χαμηλο κοστος κ καλα framerates!

Tα εχουμε δοκιμασει σχεδον ολα με τον seb αλλα δεν νομιζω οτι η ΑΤΙ μπορει να το διορθωσει το stuttering σε crossfinity. Δυστυχως θα πρεπει να περιμενουμε τον "εκατοχειρα" να δουμε τι κανει.

Ναι το ξερω μου τα ειπε ο seb αλλα φιλε ριχνει πολυ τα standar του για να εχει eyefinity κατα τη γνωμη μου. Xbox360 με 3 οθονες δε θελω. Δυστηχως συμφωνω μαζι σου δε βλεπω την ΑΤΙ να μπορει να φτιαξει το stuttering. Κριμα. Ειμαι τυχερος που καταφερα να δωσω τις καρτες οσο τις πηρα. Σκεφτομαι για FERMI τωρα.

Ναι το ξερω μου τα ειπε ο seb αλλα φιλε ριχνει πολυ τα standar του για να εχει eyefinity κατα τη γνωμη μου. Xbox360 με 3 οθονες δε θελω. Δυστηχως συμφωνω μαζι σου δε βλεπω την ΑΤΙ να μπορει να φτιαξει το stuttering. Κριμα. Ειμαι τυχερος που καταφερα να δωσω τις καρτες οσο τις πηρα. Σκεφτομαι για FERMI τωρα.

Ελα spartan,

Κοιτα, αν το δεις απο κοντα θα πεις wow! Το θεμα ειναι να εισαι ευχαριστημενος με την κινηση σου, εννοειται οτι θα κανεις παραχωρησεις αλλα θα κερδισεις στην εικονα κ στο ρεαλισμο...

Προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι ακομα ολοκληρωμενο το ef. Αλλα να θες να πας σε ef με 2χfermi με κοστος 1000κ μονο για τις καρτες δεν αξιζει! Το καλυτερο ειναι μια 5870/50 και 3χ19αρια ή το καλυτερο ενα 30αρι.

Ελα spartan,

Κοιτα, αν το δεις απο κοντα θα πεις wow! Το θεμα ειναι να εισαι ευχαριστημενος με την κινηση σου, εννοειται οτι θα κανεις παραχωρησεις αλλα θα κερδισεις στην εικονα κ στο ρεαλισμο...

Προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι ακομα ολοκληρωμενο το ef. Αλλα να θες να πας σε ef με 2χfermi με κοστος 1000κ μονο για τις καρτες δεν αξιζει! Το καλυτερο ειναι μια 5870/50 και 3χ19αρια ή το καλυτερο ενα 30αρι.

Δε διαφωνω οτι δειχνει εντυπωσιακα αλλα οταν εχω σκασει ενα σωρο χρηματα δε μου αρεσει η ιδεα να μειωνω features.Aρχικα σκεφτομουν για τις ASUS MATRIX 2GB αλλα ειδαμε μαζι με τον SEB οτι τα 2GB τελικα δεν κανουν τη διαφορα (επισης ο seb καπου διαβασε οτι με τα 2gb το stuttering δεν υφισταται πλεον αλλα δεν το εχουμε εξακριβωσει ακομα). Και αυτες στα 500.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.