Jump to content

ATi Eyefinity (ΚΟΛΑΣΗ Thread.)

sebastian

Recommended Posts

Κάτσε, πέταξες τελείως τις 5870, και τα 3 μόνιτορ, ή ..?

Τα τρια μονιτορ εφυγαν και απο τις 3χ5870 εδωσα τη μια! (το μετανιωσα για την 5870).

Μονο ο ανταπτορας μου εμεινε.

Καλη φαση ειναι το EF αλλα σε 5760χ1080 θες παραπανω απο 1gb ram.:toomuchne

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply
αλλα σε 5760χ1080 θες παραπανω απο 1gb ram.:toomuchne
Σε game είναι εξωφρενική ανάλυση, λογικό ακόμα και τα σημερινά κτήνη της ATI να τσιτώνονται :o
Τα τρια μονιτορ εφυγαν και απο τις 3χ5870 εδωσα τη μια! (το μετανιωσα για την 5870).

Μονο ο ανταπτορας μου εμεινε.

Καλη φαση ειναι το EF αλλα σε 5760χ1080 θες παραπανω απο 1gb ram.:toomuchne

Xαλαστηκες τοσο πολυ επειδη δεν μπορουσες να παιξεις dx11 tesselation το dirt 2 με eyefinity!

Θα τρελαθουμε!

Εμενα παλι καθολου! το eyefinity μου εδωσε αυτο που εψαχνα...

Xαλαστηκες τοσο πολυ επειδη δεν μπορουσες να παιξεις dx11 tesselation το dirt 2 με eyefinity!

Θα τρελαθουμε!

Εμενα παλι καθολου! το eyefinity μου εδωσε αυτο που εψαχνα...

Με χαλαει απειρα να κοβω γραφικα οταν εχω το καλυτερo hardware.

Γουστα ειναι αυτα...

Θελει πολυ δουλεια το EF ακομα σε θεμα drivers, fixes etc (θυμασαι τι γινοταν οταν δοκιμασαμε eyefinity σε trifire). Απλα μου τη σπαει να γινομαι beta tester και να κρεμομαι απο τα @@ της ΑΤΙ για το ποτε θα βγαλει drivers για παιζει σωστα το EF με crossfire. Oπως τωρα που βγαζει αυτη την σαβουρα τον 10.1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ο οποιος δεν διορθωνει τπτ! Τσαντιστηκα ρε φιλε πως το λενε!!!!!???

Μη νομιζει κανεις οτι εχω προβληματα με τις 5870, οι καρτες φυσανε και κανουν τρελο scaling ειτε σε cf ειτε σε tf! Γενικα ειναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ καρτες ποτ εχω δοκιμασει.... Aπλα CF + eyefinity δεν καθεται καλα με τπτ.

Μπορει να ξαναπαω σε EF στο μελλον, δεν το αποκλειω... Αλλα στο πολυυυυ μελλον.

Έχεις τίποτα να στείλει 4 free;:p

Πάντως εγώ για ένα game δεν θα έκανα έτσι!

Δεν ειναι ενα game ρε Μανωλη... Εδω παλευεουμε να τρεξουμε το crysis με 60 fps σε 1920χ1080 με το ζορι. Σε 5760χ1080 δεν θες να δεις πως παει.

Με χαλαει απειρα να κοβω γραφικα οταν εχω το καλυτερo hardware.

Γουστα ειναι αυτα...

Θελει πολυ δουλεια το EF ακομα σε θεμα drivers, fixes etc (θυμασαι τι γινοταν οταν δοκιμασαμε eyefinity σε trifire). Απλα μου τη σπαει να γινομαι beta tester και να κρεμομαι απο τα @@ της ΑΤΙ για το ποτε θα βγαλει drivers για παιζει σωστα το EF με crossfire. Oπως τωρα που βγαζει αυτη την σαβουρα τον 10.1 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ο οποιος δεν διορθωνει τπτ! Τσαντιστηκα ρε φιλε πως το λενε!!!!!???

Μη νομιζει κανεις οτι εχω προβληματα με τις 5870, οι καρτες φυσανε και κανουν τρελο scaling ειτε σε cf ειτε σε tf! Γενικα ειναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ καρτες ποτ εχω δοκιμασει.... Aπλα CF + eyefinity δεν καθεται καλα με τπτ.

Μπορει να ξαναπαω σε EF στο μελλον, δεν το αποκλειω... Αλλα στο πολυυυυ μελλον.

Kοιτα ειναι λογικο να ξενερωσες.

Εισαι ατυχος ενω το setup σου ειναι killer, σε eyefinity ειναι για να το κλαινε! Αφου το 1000 ευρω για καρτες εχουν πεσει στα σκουπιδια.

Μην ξεχνας οτι το eyefinity δεν σε αναγκαζει να παιζεις ολα τα παιχνιδια με μια οθονη. Πατας την επιλογη και παιζεις με ενα monitor αμα δεν το ευχαριστιεσαι με το fps που σου βγαζει η καρτα σε 5760χ1080.

Επισης ηταν κατι που σου ειχα πει οτι το cf και eyefinity δεν πανε μαζι προς το παρων και οτι δεν ΘΑ το εφτιαχναν με τους 10.1. To ειχε πει ο Makedon στο Twiter του...

Σε καταλαβαινω για την ξενερα που πηρες αλλα εσυ το πηρες πολυ βαρια, αφου λεω λες να φερει σαλτο απο το μπαλκονι με το αδιεξοδο που τον εφερε η ΑΤΙ :hehe:

να κάνω μια ερώτηση... φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνω και μεγάλη διαφορά στα γραφικά με dx11 στο dirt2 όταν προσπαθώ να κρατηθώ στο δρόμο με τα ανάποδα... μάλλον πρέπει να καθήσω αναπαυτικά στην πολυθρόνα και να δω το replay...:nada:

μα αν δεις και καποιο αρθρο (στο anandtech νομιζω ηταν..) οι οπτικες διαφορες side-by-side ειναι πολυ μικρες.. ασχετα με τι λενε καποιοι.

edit : δεν ηταν στο anandtech , εδω ηταν

seb, csaris, κλπ.

με μια 5870, τι θερμοκρασίες θα πρέπει να βλέπω σε idle, / load (burn test ας πούμε) κανονικά?

Με στοκ ρολόγια.

Εχω την εντύπωση πως έχει μαζέψει σκόνη και πρέπει να την ανοίξω...

Ειναι αναλογα το κουτακι και την ροη αερα που εχεις!

Ακου DOLLY η 5970 idle με κλειστο κουτακι και χωρις oc και χωρις να εχω βαλει να την φυσαει τιποτα εχει idle 55-60 και full load χωρις oc ειχα 90! μετα εφαρμοσα ενα 14αρι στης 1200 στροφες και ειναι στους 40 βαθμους Idle kai 85 full load με τον πυρηνα στα 900!

Για την 5870 θυμαμαι οτι ειχα Idle 35-40 και full load 80αρι με πυρηνα στα 950

Έχω σουρωτήρι. HAF 932, οπότε καλό air flow, απλά πρέπει να έχει πιάσει δεινόσαυρους γιατί έχω να το ξεσκονίσω κάνα μήνα…

Νομίζω 82 μαξ έπιασε σε burn test για αυτό ρωτάω με 950 πυρήνα.

Έχω σουρωτήρι. HAF 932, οπότε καλό air flow, απλά πρέπει να έχει πιάσει δεινόσαυρους γιατί έχω να το ξεσκονίσω κάνα μήνα…

Νομίζω 82 μαξ έπιασε σε burn test για αυτό ρωτάω με 950 πυρήνα.

Πολυ καλα εισαι!

Σε μενα βλεπω 45idle και το πολυ καμια 80αρια σε load. Βεβαια οι θερμοκρασιες σε load ειναι αναλογως και τι θα του βαλεις να τρεξει...(π.χ. το stalker τις σκιζει τις καρτες ενω στο pro10 παιζει να δεις και 10 κατω!)

Ολα 900/1300.

@Dolly Δεν έχεις φίλτρα στις εισόδους αέρα; Ή αυτά που έχει δεν κάνουν δουλειά;:sarcastic:

@Casis Το σκέλετον έχει το καλύτερο air flow... Ειδικά αν το βάλεις και κάτω από το air-contition! :jump:

To haf δεν έχε φίλτρα και δεν έχω βάλει εγώ (βλακοδώς... δεν το έχω ψάξει αν παίρνει, θα βοηθούσε)

Που ρε sweefer πάνω στο μόμπο? :D

τώρα πρέπει να πάρω blower και να βγάλω απο μέσα δεινόσαυρους!

και σκέψου είμαι και με παρκέ μαμώ την σκόνη μου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.