Jump to content

ATi Eyefinity (ΚΟΛΑΣΗ Thread.)

sebastian

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Βασικα εκανα μια αναδιανομη του setup, θα την επαναφερω την υπογραφη μου αλλα οταν ειναι ετοιμη.

Επρεπε να μαζεψω καποια χρηματα και καποια πραγματα εφυγαν γρηγορα. Αλλα απο δευτερα πιστευω θα ειμαι πιο καλα!!!

Μηπως παω για μοναστηρι οπως λεει και μεγας dag!

give results soon ή το κλειδωνω (και μου στελνεις να ανοιξει οταν με το καλο εισαι ετοιμος απολυτως ή εστω και ενα teaser)

give results soon ή το κλειδωνω (και μου στελνεις να ανοιξει οταν με το καλο εισαι ετοιμος απολυτως ή εστω και ενα teaser)

κατσε ρε nephilim, ειπα απο δευτερα θα αρχισω να δειχνω!

κατσε ρε nephilim, ειπα απο δευτερα θα αρχισω να δειχνω!

ναι ρε αγορινα μου ειπα εγω τιποτα?

Απλως για να κοπει η απιστευτη ροη σπαμ.

Δεν ειπα οτι φταις εσυ σε τιποτα.

Begining of the end σημαινει η αρχη του ΤΕΛΟΥΣ, και οσο παραπλανητικη και να ειναι η υπογραφη του, δεν γινεται να τελειωσει με το αθλημα ο seb...

υγ:κατι μου λεει πως ο τιτλος ειναι λαθος! :rofl:

ναι ρε αγορινα μου ειπα εγω τιποτα?

Απλως για να κοπει η απιστευτη ροη σπαμ.

Δεν ειπα οτι φταις εσυ σε τιποτα.

Εεε όχι και οτι δεν φταίει για το *σπαμ*, ήμαρτον. Αν θέλει να δείξει κάτι την Δευτέρα ας το ανοίξει το θέμα τότε. Όχι 4 μέρες πριν, αφού έχει σπαμάρει (ο thread-starter) σε όλα τα graphics card θέματα "επιδόσεων" άσχετα με το υλικό του (π.χ. Fermi), και βάζοντας εικόνες με καραφλούς που καίγονται από "ορέξεις" και τίτλους Hollywood !

Το ανοιξα Σαββατο βραδυ! και θα δειξω εικονες απο δευτερα!

Δεν spamaro, απλα παντα παιζω και με τον χαβαλε μεσα, αγωνια .....

Να εχουμε μια εισαγωγη. Πριν μπουμε στο ψιτο!

Βασικα αυτο το θεμα θα ειναι διαφορετικο απο τα αλλα...

Θα παιξουν και αλλα ατομα μεσα σιγα σιγα και θα δειξω αρκετα αποτελεσματα!

Η πρωτη εικονα αλλαξε ! Απο εδω και περα θα μπουν αρκετες εικονες, bench, αναλυσεις ....

ατιμη κριση:banging:

ωραιος seb αντε να δουμε και bench τιμονιερα δεν βλεπω ομως.....

Θα μου την φερεις εσυ!!!!

Λογια δεν μπορω ακομα να πω γιατι μαζευω το σαγονι μου απο το πατωμα :hehe:

Πάρε και ενα πιο μεγάλο γραφείο, γιατί σε βλέπω να μαζεύεις και τις οθόνες:p

Από framerate πως πας ; Το shift για παράδειγμα παίζει με 60άρι ακατέβατο ;

WTF ??? 34 min fps σε 5xxx X 1080.. στο crysis με dx10.....???? εισαι με τις 2 5970???

θα ηταν θαυμα :D , farcry 2 ειναι

Πεφτουν αρκετα τα frames. To θεμα ειναι να παιζουν ολα smooth βασικα και με 35fps.

Eμενα π.χ. το crysis δεν παιζει smooth και ας εχει 70fps!

Tι σημασια εχει αν ανοιξε το thread το Σαββατο ή την Δευτερα, απολαυστε αυτα που βλεπετε! και

Αξιζει ενα "μπραβο" στο seb που βρισκει χρονο και τα ποσταρει κιολας!

Welcome to the club, είναι πόρωση το eyefinity. Το NFS και σε μένα παίζει μια χαρά σε 5760χ1200 όπως και το Dirt2.

Προς το παρών παίζω cod:mw2 σα μανιακός, οπότε τα άλλα τα έχω αφήσει λίγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.