Jump to content

HD σε "παλιό" μηχάνημα Επεισόδιο 2

dimitris_s

Recommended Posts

Χαιρετώ,

Σόρρυ για το (σχετικά) μεγάλο ποστ, αλλά πλιζ διαβάστε και απαντήστε όσοι ξέρετε:

Τσίμπησα μια LG 23" και ανέστησα το εξής μηχάνημα:

Athlon 64 3200+ στα 2

1GB RAM

HD2650Pro AGP

το οποίο φόρεσε wifi + mpeg4 tuner και ήρθε στο bedroom των δικών μου.

Κατ' αρχάς δε ξέρω γιατί αλλά οι drivers μου βγάλανε τη πίστη. Όταν διαλέγεις 2600 Series AGP για Windows XP από το support της AMD, σε κάνει redirect σε ένα KB της AMD, μέσω του οποίου κατεβάζεις ένα hotfix (είναι οι 9.12 ουσιαστικά + κάποιο fix). Τους κάνει εγκατάσταση και λέει ότι το installation completed but there are some warnings, και όταν κοιτάω τα logs βλέπω ότι ο display driver έχει FAIL στην εγκατάσταση. Με τα χίλια ζόρια, τελικά έβαλα drivers (Catalyst 8.1). Αν πάω να βάλω Catalyst π.χ 9.4 τρώω πόρτα γιατί λέει ότι δε βρίσκει compatible hardware. Oυσιαστικά αυτό είναι το πρόβλημα το οποίο λύνει (και καλά) το hotfix.

Λεπόν...

Στην αρχή έβαλα klite γιατί βαριόμουν. Πήγα να ανοίξω ένα 720p, το οποίο το παίζει αλλά όχι flawlessly. Για 1080p oύτε λόγος. Επίσης με klite to DXVA δεν ενεργοποιείται.

Ξέρω ότι η 2600 series υποστηρίζει DXVA. Τo DXVA καταρχάς υποστηρίζεται από catalyst 9.4 και μετά;

Μετά τη πίκρα το επόμενο που έκανα ήταν να βγάλω klite, και να βάλω MPC-HC και CoreAVC. Εκεί μου ενεργοποίησε το DXVA αλλά δεν ανοίγει καθολου τα video. Κάνει πως τα ανοίγει (αλλάζει μέγεθος το παράθυρο), αλλά παραμένει μαύρο χωρίς να αρχίζει να παίζει καθόλου. Aυτό μου το κάνει με ή χωρίς CoreAVC.

Τι κάνουμε ρε μάγκες; Χελπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.