Jump to content



Free hosting και .gr?


Nasos1416003258

Recommended Posts

Βοηθώ ένα φίλο με το να του φτιάξω το site και να το ανεβάσω. Το site το ολοκλήρωσα με το Dreamweaver ( 30 μέρες trial έκδοση έφτασε και με το παραπάνω) και πλέον μένει να το ανεβάσω στο server του. Δηλαδή έτσι μου είχε πει τόσο καιρό ώσπου ανακάλυψα ότι τελικά έχει αγοράσει μονό το domain name σε .gr και πουθενά χώρο. Μιας και το site είναι μικρό με λίγες μονο φωτογραφεις ( ένα απλό html είναι για να προωθήσει την δουλεία του με κάνα 2 πληροφορίες με παλιότερες δουλείες και επικοινωνία) σκέφτηκα να το ανεβάσω σε Free hosting για λίγο καιρό να δούμε πως θα πάει και γράφοντας το site σε όνομα.gr να γίνεται redirect στο λινκ του free host.

Γίνεται κατι τέτοιο?

Αν γίνεται θα μπορέσω με κάποιο τρόπο να κρύψω αυτή την μετάβαση? ( δηλαδή να μην φαίνεται στην γραμμή διεύθυνσης το νέο λινκ όπου θα είναι κάπως freehost.ονομα.com)?

Εχει κάποιος να προτείνει κάποιο free host? Θα εκτιμηθεί η ύπαρξη PHP kai SQL για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Link to comment
Share on other sites

1) Πόσο χώρο πιάνει το site? Πχ, υπάρχουν διάφορες εταιρίες που μαζί με το domain σου δίνουν δώρο 5-10ΜΒ.

2) Ο φίλος σου θα επωφεληθεί οικονομικά από αυτό; Αν ναι, να κόψει τις τσιγκουνιές, μπορεί να του πάει και 30 ευρώ το χρόνο, που είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τα ξοδεύει σε 1000 άλλα άκυρα σημεία. Επίσης, αν είναι επαγγελματικής χρήσης, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα site με free banners, παράξενα URLs, που φωνάζουν είμαι τσαμπατζής κλπ.

Link to comment
Share on other sites

1)Αυτή την στιγμή πιάνει 5 mb. Θα βαλουμε ομως αρκετες φωτογραφεις απο παλιες δουλειες και διαφορα προιοντα. Νομιζω θα ξεπερασουμε τα 5-10 mb κατα πολυ. Εφοσον ομως εχει ειδη το domain αυτη η λυση δεν ειναι εφικτη.

2)Δεν εχει e-shop, ενα απλο site ειναι. Ειναι εγκαταστατης ανσασερ και το site εχει απλα λιγα λογια για την εταιρια και καποιες φωτο. Αμεσο οικονομικο ωφελος απο αυτο δεν νομιζω να εχει. Αμφιβαλω επισης αν μπαινουν πανω απο 10 μοναδικα ατομα το μηνα σε αυτον καθως προς το παρον δεν τον προωθει καποιος απο το site του( να εχει λινκ σε αυτον).

Ρωτησα διαφορους και οι τιμες παιζουν απο 70 εως 100 το χρονο. Πολλα μου ακουστηκαν γιατι βρηκα στο νετ απειρα host site που ζηταν πολυ λιγοτερα για τις ιδιες πανω κατω παροχες.

Παρολα αυτα το redirect που ρωτησα ειναι εφικτο?

Link to comment
Share on other sites

70-100 είναι σίγουρα πολλά, εγώ έχω αυτό το πακέτο με 48Ε το χρόνο. Σίγουρα υπάρχουν και φθηνότερα αν ψάξεις, αλλά εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο με το συγκεκριμένο.

Για το redirect δεν ξέρω, αλλά το κόβω χλωμό καθώς όσοι δίνουν δωρεάν χώρο, συνήθως έχουν κάποια διαφήμιση ή κάτι τέτοιο. Επίσης, δεν ξέρω αν γίνεται καν τεχνικά, πως θα δώσεις NS σε free hosting service πχ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.