Jump to content

usbprint.sys missing...

dpolal

Recommended Posts

Καλημέρα.

Σε ένα netbook Acer D150X με XP Home SP3 προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα πολυμηχάνημα EPSON.

Μόλις συνδέσω στην usb το μηχάνημα ξεκινάει μια εγκατάσταση των ίδιων των ΧΡ και μου ζητάει να βρώ το αρχείο usbprint.sys που βρίσκεται στο σιντί εγκατάστασης (win XP Home SP3).

Βέβαια σιντί εγκατάστασης εγώ ΔΕΝ έχω αφού δεν μου δόθηκε μαζί με το μηχά νημα, από όσο είδα τα αρχεία υπάρχουν σε κάποιο κρυφό directory στον δίσκο του netbook αλλά δεν έχω πρόσβαση εκεί.

Έχω ένα cd win XP Home ΑΛΛΑ είναι ελληνικό και με SP2 μόνο.

Στο νετ που έψαξα ο εν λόγο driver είτε δεν υπάρχει πουθενά, είτε σε μερικά sites ζητάνε συνδρομή για να τον κατεβάσω.

Μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εδώ ;;;;

Help plix...

EDIT:

Υπάρχει μια σκέψη να τα σβήσω όλα και να περάσω win 7 eng Pro (το έχω ήδη στην κατοχή μου).

Έχει 1Gb ram, 160Gb hdd και ATOM N280 cpu... (δεν σκοπεύω να ρίξω άλλα χρήματα πάνω του σε μνήμες ή μεγαλύτερο δίσκο).

Θα είναι καλύτερα από τα ΧΡ ή να μην το κάνω ;;;;;

Για να σου ζητάει το cd των XP, καταλαβαίνω ότι μιλάμε για dll που λείπει από τα XP.

Αμα του βάλεις απλά το usbprint.sys στο system32 δε θα κάνεις δουλειά ;

Δοκίμασα ήδη από εκεί να το κατεβάσω...

404 - NOT FOUND :computer:

Σε ευχαριστώ πολύ...

Το πλυμηχάνημα είναι το γραφείο οπότε θα ξέρω από Δευτέρα τί έγινε... :)

BTW...

Μπορεί κάποιος να συμβουλέψει αν έχει νόημα η μετάβαση στα 7 για αυτό το μηχάνημα ;;;;

BTW...

Μπορεί κάποιος να συμβουλέψει αν έχει νόημα η μετάβαση στα 7 για αυτό το μηχάνημα ;;;;

απο προσφατη εμπειρια μου που περασα σε λαπτοπ sony win7 32bit ,θεωρω οτι θα ειναι δυσκολο εγχειρημα (οχι αδυνατο)

η ιδια h sony παρουσιαζει το μοντελο οτι δεν ειναι καταλληλο για αναβαθμιση σε 7 , αλλα με λιγο παιδεμα τα καταφερα και δουλεψαν ολα ρολοι - μονο τα fn πληκτρα δεν δουλεψαν κανονικα (ηχος ΟΚ - φωτεινοτητα ΝΟ....)

πριν το επιχειρησεις καλο ειναι να κανεις μια ερευνα για drivers τουλαχιστον vista ,για ολα κι αν μπορεις να παρεις image το λειτουργικο τωρα σε περιπτωση αποτυχιας

*το αν θα εχει νοημα θα μας το πεις εσυ μετα!! (αμφιβαλλω να σου την αληθεια :boxed: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.