LevelOne Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2010 Επειδή σκοπέυω να συνεχίσω την σύνδεση που έχω στην Vodafone, και όχι να πάρω την επιδότηση σαν αυτοσκοπό, τι κινητό παίρνω;Ρητορική ερώτηση την οποία αφήνω ανοιχτή, δεδομένου οτι ήδη εχω ενα iPhone 3GS και ενα Touch HD για συντροφιά. Θα ήθελα κάτι πιο "αμεσο", με καλή κάμερα (οχι απαραίτητα 600mpixels), και δοκιμασμένο... Εχετε κατι υπ'οψην σας; Δεν έχω πρόβλημα να υπερβώ και λίγο το budget, ας πούμε μέχρι €500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιανουάριος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Level το πουλάς το Iphone; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 15, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 να κάνεις την επιδότηση πληρωμή παγίων στο λογαριασμό......ήμαρτον ρε Μήτσε....3GS και Touch HD...και έχεις και DSLR...τι να το κανεις το 3ο κινητό με καλή κάμερα?και για να προλάβω όσους βγουν και πουν δικα του είναι τα λεφτά οτι θέλει τα κάνει.....ή άλλο ρώτησε το παλικάρι.....επειδή τον ξέρω προσωπικά ξέρω οτι σε λίγο καιρό θα μετανιώσει που αυτά τα 450 δεν έγιναν κάτι άλλο.....:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 16, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Μα δεν μπορούν να γίνουν κατι άλλο... Μονο κινητό και μόνο απο κατάστημα Vodafone... Θελω πολύ να ξεφορτωθώ το HTC... Πολύ όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 16, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Eγω παντως 2 φορες που εχω ανανεωσει το εχω μετατρεψει σε παγια.Με τα κινητα που ηδη εχεις τι αλλο να παρεις?...:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Μα δεν μπορούν να γίνουν κατι άλλο... Μονο κινητό και μόνο απο κατάστημα Vodafone... Θελω πολύ να ξεφορτωθώ το HTC... Πολύ όμως...κάποιος δε σου λέει όλη την αλήθεια........η επιδότηση μπορεί να γίνει είτε συσκευή είτε πληρωμή παγίων σε ισόποσα μέρη για 1 χρόνο και από όλες τις εταιρίες κινητής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 16, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Χαίρω πολύ βρε μάστορα αυτο το ξέρω για τους λογαριασμούς... Αλλα μη ξεχνάς οτι ειναι εταιρικό και δεν το πληρώνω εγω... Οπότε ή θα πάρω κάποιο κινητό ή θα τους τα χαρίσω... Δε λέει να τους τα χαρίσω, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Πάρε ένα που θα πουληθεί εύκολα και πάρε 400ευρώ στο χέρι ζεστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 16, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Which brings us to a question... Ποιο κινητό πουλιέται εύκολα...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 16, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 HTC και Nokia και Sony Erikssoν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιανουάριος 16, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Sony Erikssoν Eίναι καλά αυτά τα ρώσικα τα erikssoν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 16, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Το να πάρεις κινητό 450 ευρώ και να το δώσεις στα 400 είναι πολύ δύσκολο τι σήμερον ημέρα...Είναι αρκετά μεγάλο το ποσό και να υπολογίζεις ότι θα πάρεις το πολύ κάνα 350άρι μετά από παζάρια.(βέβαια ότι και να πάρεις καλό θα είναι αφού δεν βάζεις τίποτα από την τσέπη σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 16, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Εγω θα ελεγα να πάρεις iphone και να το πουλήσεις. imo εχει καλύτερη μεταπολιτική αξία Εκτος αν περιμένεις μεχρι το Ιουλιο να βγει το καινούριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 16, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Nokia N82 ξέρω παλιό αλλά το μόνο της σειράς με τόσο καλή κάμερα/φακό που ενσωματώνει και xenon flash φυσικά αυτό έχω και δε το αλλάζω ούτε με iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 16, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 θα συμφωνήσω με τον SirDiman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιανουάριος 16, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Εγω θα ελεγα να πάρεις iphone και να το πουλήσεις.imo εχει καλύτερη μεταπολιτική αξία Εκτος αν περιμένεις μεχρι το Ιουλιο να βγει το καινούριο Πολύ καλή σκέψη του SirDiman,να πάρεις iphone 3gs 16bg και να το διώξεις.Το HTC HD είναι καλή περίπτωση κινητού που φεύγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 16, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Βάλε την επιδότηση σε αγγελία. Δώσε την γύρω στα 370 και θα φύγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.