Jump to content

αγορα Η/Υ στα 800 ευρω

boulosto

Recommended Posts

Γεια σας θα ηθελα να παρω ενα Η/Υ γυρω στα 800 ευρω κουτι με τα βασικα που χρειαζοντε και με οθονη μαζι αλλα επειδι δεν γνωριζω και πολλα θα ηθελα αμα ειναι ευκολο να μου το φτιαξετε εσεις που βλεπω οι περισσοτεροι εδω μεσα εχετε πολλες γνωσεις....το πς θα το ηθελα για ταινειες και τετοια απο παιχνιδια κανενα call of duty....:stop:και κατι ακομα του κουτι να ειναι μαυρο:victory:

ευχαριστω πολυ

ολες οι γνωμες ειναι καλες

Well, εξαρτάται από το budget σου, καθώς και από την χρήση που το προορίζεις. H intel έχει το performance crown, αλλά σε συνδυασμό με τις τιμές για τα mobo της μπορείς να βρεις πολύ καλύτερο perf/$ σε AMD συστήματα (ειδικά στο mainstream και budget segment).

Να και μια πρόταση από μένα στα 800. Είναι κομπλέ, με λειτουργικό και περιφερειακά (χωρίς λειτουργικό βγαίνει στα λεφτά που ψάχνεις). Έχε υπόψιν σου πως είναι ένα ενδεικτικό σύστημα (για να σε βοηθήσει στις επιλογές που τελικά θα κάνεις), οι φίλοι παραπάνω έχουν δώσει πολύ καλές επιλογές επίσης....^^

17-1-20107-06-35.png

Με κάποιες θυσίες σε κουτί, τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών, μπορείς να πέσεις στα 800 με λειτουργικό..:)

Τα 100 ευρω για κουτι σε ενα συστημα με 800 ευρω ειναι υπερβολικη πολυτελεια imho...

Ειναι ~13% του συνολικου budget...Και με 30 ευρω κανει μια χαρα τη δουλεια του

Well, προσωπικά θεωρώ πως ακριβώς εκεί πρέπει να ρίχνουμε τα λεφτά μας σε νέο σύστημα. Περιφερειακά όπως το κουτί ή το τροφοδοτικό εμφανίζουν ανελαστική σχέση τιμής/χρόνου, και θα κρατήσουμε σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Having said that, όπως έγραψα και παραπάνω το σύστημα που παραθέτω είναι απλά ενδεικτικό του τι θα επέλεγα εγώ αν είχα τις ανάγκες και το budget του φίλου. Δεν αποτελεί τον κανόνα, δεν θα μπορούσε άλλωστε...:victory:

Well, προσωπικά θεωρώ πως ακριβώς εκεί πρέπει να ρίχνουμε τα λεφτά μας σε νέο σύστημα. Περιφερειακά όπως το κουτί ή το τροφοδοτικό εμφανίζουν ανελαστική σχέση τιμής/χρόνου, και θα κρατήσουμε σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Having said that, όπως έγραψα και παραπάνω το σύστημα που παραθέτω είναι απλά ενδεικτικό του τι θα επέλεγα εγώ αν είχα τις ανάγκες και το budget του φίλου. Δεν αποτελεί τον κανόνα, δεν θα μπορούσε άλλωστε...:victory:

Προφανως και ειναι ενδεικτικη καθε προταση,αλλα οταν καποιος ξοδευει 100 ευρω για κουτι, 85 για επεξεργαστη και 125 για οθονη , τοτε μαλλον υπαρχει μια αναντιστοιχια χρησης-κοστους ;)

Και ακριβως επειδη το κουτι ειναι κατι που κραταει χρονια,τωρα που δεν παιζουν φραγκα παιρνεις ενα φθηνο (και λογικα θα συμβιωσεις μαζι του για αρκετα μεγαλο διαστημα) και οταν προκυψουν λεφτα παιρνεις κατι πιο "καλο" και πιο κοντα στα γουστα σου.

Το σκεπτικο μου δηλαδη ειναι πως με τα διαθεσιμα χρηματα πρεπει να γινει η σωστη κατανομη προκειμενου να εχουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα και για μενα ενα φθηνο κουτι,ή ενα κουτι που δεν ειναι μεσα στις προτιμησεις μου στην τελικη,δεν θα αλλαξει την χρηστικη αξια του συστηματος.

Αυτος ειναι ο τροπος σκεψης μου εν παση περιπτωση και δεν λεω πως εισαι λαθος καπου.

.το πς θα το ηθελα για ταινειες και τετοια απο παιχνιδια κανενα call of duty.

Καλή οθόνη και 5.1 ήχος :victory:

Οθόνη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168073 με Panel της προκοπής ;)

+

post-1318-1416074284,0521_thumb.jpg

Εγω πιστευω οτι αξιζει να μαζεψει +100 ευρω κ να παρει κατι σαν κ αυτο που προτεινα. Τα ηχεια ειναι δυναμη , καθως και το πληκτρολογιο με το ποντικι , ειναι ο λογος που ξεφυγε το budget αλλα ειναι για αρκετα χρονια κατ εμε.

Για αυτό είμαστε εδώ :)

Πες μας λοιπόν, που έχεις μπερδευτεί?

BTW είσαι σε forum, μην το ξεχνάς. Εννοώ πως σε ένα forum απαντάει ο καθένας όπως νομίζει, και επειδή είμαστε όλοι διαφορετικοί θα ακούσεις πολλές κ διαφορετικές γνώμες. Φυσιολογικό είναι! Μην περιμένεις να συμφωνήσουν όλοι σε κάθε κομμάτι του υπολογιστή. Για αυτό κ στην τελική εσύ αποφασίζεις. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως σταθερές αξίες βρίσκονται στα κοινά σημεία των διάφορων απόψεων. Εκεί που διαφωνούν, τότε κοιτάς ποιος έχει την πιο τεκμηριωμένη άποψη, τέλος προσθέτεις κατα μέλη κ βγάζεις το συμπέρασμα :)

http://www.thelab.gr/attachment.php?attachmentid=37786&stc=1&d=1264006534

Δες αυτο..

Το πληκτρολογιο ειναι μαζι με ποντικι,και διαλεγεις και μια καλυτερη ψυχτρα για τον επεξεργαστη για μενα.Αν οχι χρησιμοποιεις την μαμα.

post-14380-1416074290,1306_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.