Jump to content

Αγορα case

Azzerki

Recommended Posts

σαν μελος του Thelab.gr θα ζητησεις να το παρεις 119€ (εφοσον πας απο το καταστημα)

και οσο αφορα τα πλαινα fans

μπορεις ειτε να αντικαταστησεις το plexi με την εργοστασιακη σητα

και να προσθεσεις το πλαστικο εξαρτημα που παιρνει 4x120mm fans στο πλαι (ολα τους διαθεσιμα στο extreme)

ειτε να ανοιξουμε τρυπα στο ακρυλικο πλαινο και να τοποθετηθει ανεμιστηρας της επιλογης σου

περιττα και τα δυο κατα τη γνωμη μου βεβαια

μιας και ειναι κριμα να κρυψεις το ομορφο μαυρο εσωτερικο

και συν τοις αλλοις εχει υποδοχη για ενα 12αρη πισω

αλλον ενα πανω στην οροφη

αλλους δυο κατω στη σήτα

και εως τρεις μπροστα (αναλογα με τις υπολοιπες 5,25" συσκευες)

ουκ εν το πολλω το ευ

Φιλε μου πηγα ρωτησα για την τιμη και μου ειπαν οτι ειναι 129,Aν και δεv τους ειπα τιποτα για το thelab aλλα δεν μου φανηκαν και πολυ σχετικοι..Οποτε και να τους πω για το theLab μια και το αυτο πιστευω..:suicide2: .Oσο για τους ανεμιστηρες αν βαλω τους 2 κατω που λες me led λογικα φωτιζεται το εσωτερικο ε? Φιλε θαναση που εχεις το raven ο 12αρης πανω αλλαζει ετσι?Οι 3 κατω οχι?

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Να μαι ξανα...Και εικει που ειχα καταληξει στο stacker 833 απο multirama παω σημερα και μου λενε 0 στο αποθεμα και δεν ξερουν αν το ξανα φερουν και ποτε..Φτου και απο την αρχη λοιπον..Καμια αλλη ιδεα τωρα για κουτακι με πλαινο τζαμακι?Sstacker δεν θα ειναι :(

O 12αρης ανεμιστρας πανω αλλαζει?

Βίδες έχει ρε συ, τον βγάζεις και βάζεις όποιον θες. Οι τρεις 180αριδες στον πάτω είναι λίγο μανίκι να τους βγάλεις, αν και δεν βλέπω τον λόγο γιατί είναι silent (μόνο αυτοί έχουν διακοπτάκι low/high στην οροφή, ο 120 δουλεύει στις ονομαστικές στροφές). Άσε που ένας 180αρης κάνει μόνος τους 15+ ευρώ. Το φίλτρο τους πάντως βγαίνει με ένα "κλικ".

psuholeandfancontrol2.jpg

casenakedoverview.jpg

http://www.hardwareheaven.com/reviews.php?reviewid=835&pageid=2

Να μαι ξανα...Και εικει που ειχα καταληξει στο stacker 833 απο multirama παω σημερα και μου λενε 0 στο αποθεμα και δεν ξερουν αν το ξανα φερουν και ποτε..Φτου και απο την αρχη λοιπον..Καμια αλλη ιδεα τωρα για κουτακι με πλαινο τζαμακι?Sstacker δεν θα ειναι :(

Φίλε μου καλημέρα,

Για ενημέρωση δικιά σου και όλων στο site, μόλις μίλησα με τα παιδιά στο xtreme του Πειραιά γιατί ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά ο ίδιος και στεναχωρήθηκα,και με διαβεβαίωσαν ότι υπάρχουν αρκετά κομμάτια διαθέσιμα. Ποιός σου είπε αυτό που αναφέρεις δεν μπορώ να καταλάβω.

Επίσης σχετικά με προηγούμενο σου post θεωρώ ότι σε αυτό το κατάστημα δουλεύουν τα πλέον σχετικά άτομα (Leo, Κοπρίτης) με το αντικείμενο.......

σαν μελος του Thelab.gr θα ζητησεις να το παρεις 119€ (εφοσον πας απο το καταστημα)

και οσο αφορα τα πλαινα fans

μπορεις ειτε να αντικαταστησεις το plexi με την εργοστασιακη σητα

και να προσθεσεις το πλαστικο εξαρτημα που παιρνει 4x120mm fans στο πλαι (ολα τους διαθεσιμα στο extreme)

ειτε να ανοιξουμε τρυπα στο ακρυλικο πλαινο και να τοποθετηθει ανεμιστηρας της επιλογης σου

περιττα και τα δυο κατα τη γνωμη μου βεβαια

μιας και ειναι κριμα να κρυψεις το ομορφο μαυρο εσωτερικο

και συν τοις αλλοις εχει υποδοχη για ενα 12αρη πισω

αλλον ενα πανω στην οροφη

αλλους δυο κατω στη σήτα

και εως τρεις μπροστα (αναλογα με τις υπολοιπες 5,25" συσκευες)

ουκ εν το πολλω το ευ

sorry για το offtopic...

...τα μελόι του thelab αγοράζουν με έκπτωση από τα "μουλτιραμα"?

Επίσης σχετικά με προηγούμενο σου post θεωρώ ότι σε αυτό το κατάστημα δουλεύουν τα πλέον σχετικά άτομα (Leo, Κοπρίτης) με το αντικείμενο.......
:offtopic2:Μη ξεχνάμε και τον psiloshac :):offtopic2:

Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα κατέβει στα παιδιά πάντως, είδα ότι 833 έχουν ακόμη....

Φίλε μου καλημέρα,

Για ενημέρωση δικιά σου και όλων στο site, μόλις μίλησα με τα παιδιά στο xtreme του Πειραιά γιατί ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά ο ίδιος και στεναχωρήθηκα,και με διαβεβαίωσαν ότι υπάρχουν αρκετά κομμάτια διαθέσιμα. Ποιός σου είπε αυτό που αναφέρεις δεν μπορώ να καταλάβω.

Φιλε μου εγω εκανα λα8ος γιατι ειχα την εντυπωση οτι το case ειναι δια8εσιμο σε ολα τα καταστηματα multirama στην ελλαδα..Δεν πηγα στον Πειραια αλλα σε ενα καταστημα στην επαρχια.Μιλησα και εγω με τον φιλο κοπριτη και μου ειπε πως υπαρχουν ακομη δια8εσιμα κομματια..

Παιδια το κουτακι ηρ8ε σημερα.Λοιπον τα λογια ειναι περιττα .Οποιος ψαχνει κουτι το προτινω ανεπιφυλαχτα.Πολυ καλοι χωροι και πολυ καλη ποιοτητα.Πιστευα οτι το μπροστα το καλυμα 8α ειναι πλαστικο..αμ δε..Το 8εμα μπορει να κλεισει.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Παιδια το κουτακι ηρ8ε σημερα.Λοιπον τα λογια ειναι περιττα .Οποιος ψαχνει κουτι το προτινω ανεπιφυλαχτα.Πολυ καλοι χωροι και πολυ καλη ποιοτητα.Πιστευα οτι το μπροστα το καλυμα 8α ειναι πλαστικο..αμ δε..Το 8εμα μπορει να κλεισει.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Καλορίζικο λοιπόν φίλε μου!!!!

Θα το αγοράσω και εγώ εντός των ημερών γιατί την άκουσα λιγάκι μόλις είπες ότι εξανλήθηκε:suicide:

Αν θες δείξε το set-up σου όταν θα είναι έτοιμο:jump:

Φίλε, πριν από λίγες μέρες πήρα το Raven 2 της Silverstone, στα 150ε, δεν το αλλάζω πλέον με τίποτα.

Ένα καλό review: http://www.hardwareheaven.com/reviews.php?reviewid=835

- Stack effect

- Cable management

- 3*180mm bottom, 1*120mm top

- Backplate hole στο mobo tray

- Removable HDD cage

- Τοοl free

- Στιβαρή κατασκευή (δεν είναι καθόλου "πλαστικούρα", το πλαστικό είναι στα side panels μόνο), ποιότητα της Silverstone και βέβαια cool design.

Το ΜΟΝΟ αρνητικό είναι ότι παίρνει 3 HDDs και 1 SSD.

Το συστήνω με κλειστά μάτια. :victory:

Θάνο πριν απο λίγες μέρες που πήρες το R2, είπες ήσουν ευχαριστημένος...

Τώρα; Με την πάροδο του χρόνου...;

Τι γνώμη έχεις;

Άλλαξε τπτ;

Απο θερμοκρασίες πως πάμε; (έχεις σύστημα που να 'ανάβει';;)

(σσ. 3 ανεμιστήρες κάτω-1ας πάνω..)

Θα συμφωνήσω για το stacker, αν πάντως δεν θέλεις να κάνεις υποχωρήσεις στο θέμα τιμής θα σου πρότεινα το Gladiator της Coolermaster.

Μην επηρεάζεσαι όπως τα βλέπεις στις ιστοσελίδες. Αισθητικά δεν φαίνεται καθόλου πλαστικούρα και δεν είναι φυσικά, έχει και γαμώ τις καινοτομίες για κουτί σε τέτοια τιμή και το front panel είναι πολύ πιο ανώτερο από ότι φαίνεται.

Στο λέω γιατί ήμουν έτοιμος να κάνω ένα pc ενός φίλου, στην αρχή είχαμε διαλέξει NZXT αλλά λόγο διαθεσιμότητας πήραμε Gladiator. Από κοντά είναι άλλο πράγμα. Καμιά σχέση με τις ΟΕΜ μεταλικούρες.

Πάντως μην παρασύρεσαι αισθητικά με τις φωτό. Έχω το ATCS 840 και μερικές φορές, όταν συνειδητοποιώ πόσο άχαρο είναι μου ρχεται να μπω μέσα και να αρχίζω να κλαίω...:rofl:

Θάνο πριν απο λίγες μέρες που πήρες το R2, είπες ήσουν ευχαριστημένος...

Τώρα; Με την πάροδο του χρόνου...;

Τι γνώμη έχεις;

Άλλαξε τπτ;

Απο θερμοκρασίες πως πάμε; (έχεις σύστημα που να 'ανάβει';;)

(σσ. 3 ανεμιστήρες κάτω-1ας πάνω..)

Κανένα πρόβλημα, όλα τα φουρφούρια είναι όντως silent στο Low και οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά. Έχω βέβαια και Megahalems όπως είδες και σε λίγο θα γίνει υδρόψυκτο για να πάει q9550 και 5850 στα άστρα :D.

Γενικά όταν με ρωτάνε για case, τους λέω raven 2 με κλειστά μάτια. Αυτό νομίζω τα λέει όλα :)

Όμορφα!

Χαίρομαι που είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...

Φοβάμαι πως έφτασε η ώρα μου κ δεν θέλω με τίποτα να το καθυστερώ άλλο..

Ψάχνω κ εγώ για κουτί.. τα 150 του R2.. φαντάζουν πολλά.. :(

Έψαξα αρκετά reviews σε διάφορα site.. Αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι έβγαλα άκρη.. Ίσως επειδή τα κριτήρια μου είναι περίεργα.. Ίσως.. δεν ξέρω.

Γι αυτό.. να σας αγγαρέψω να μου πείτε μια ιδέα κ εμένα ??? :) Μιας που φαίνεται οτι το έχετε το θέμα..

Θέλω.. 2 πράγματα μόνο. Μάλλον.. 2 πράγματα ΔΕΝ θέλω..

Υψηλές Θερμοκρασίες κ Σκόνη.

Θέλω πραγματικά να κάνει ψύχρα μέσα :p:D

K να προφυλάξω το συστημά μου απο σκόνες όσο αυτό ειναι εφικτό..

Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για εμφάνιση.. Ας είναι μαυρο - ροζ με βούλες :p κ θορυβώδες.

Στην ουσία ψάχνω για ενα VFM στον σκοπό του κάθε κουτιού...

Μεταξύ Haf κ Gladiator 600 ? Το τελευταίο έχει φοβερό
κ είναι πολύ φθηνότερο..

Μήπως αξίζει περισσότερο ; Τι λέτε ;

Σε σχέση με ποιο HAF; Για το 932 ή το 922;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.