Jump to content

USB modem diamond για fax σε Windows 7 64-bit;

sadako

Recommended Posts

Ψάχνω για κάποιο fax/modem να στέλνω και να παίρνω fax μέσα απο τα Windows 7 Ultimate 64-bit. Επειδή απο ό,τι κατάλαβα με εσωτερικό PCI modem δεν παίζει να τα αναγνωρίσει και να κάνω δουλειά, βρήκα 2 εξωτερικά usb modem Diamond, ένα είναι το:

Diamond SupraExpress 56e PRO

και το άλλο είναι το

Diamond Supramax 56k SUP2920

Μήπως τυχαίνει να έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κανένα απο αυτά σε Windows 7 να μου πει αν τα αναγνωρίζει κανονικά;

Ευχαριστώ

Δοκίμασα με εσωτερικό, δεν βρήκε drivers στο windows update, σάρωσα το νετ και δεν βρήκα τπτ που να δουλεύει.. Και σε ένα άλλο φόρουμ μου είπαν πως δεν υπάρχουν drivers για pci modem σε 64μπιτη των έκδοση windows 7...

Αυτός εδώ πχ παίζει κανονικά με PCI modem.

Ψάξε λίγο old school, δες τι τσιπάκι έχει πάνω το modem, βρες ποιο άλλο το έχει και δοκίμασε μετά να βρεις drivers, δοκίμασε φυσικά και με Vista 64 drivers, μη σου πω και με XP 64.

Το modem που είχα βρει ήταν ένα HSP56 micromodem, στο Everest το έβγαζε

PCtel PCT789T Modem. Αλλά έψαξα στο νετ και με τις 2 ονομασίες σε διάφορα sites, δεν βρήκα τπτ..

Ήταν και όλα .inf αρχεία, δεν ήταν .exe να δοκιμάσω σε compatibility mode μέσα απο τα properties των 7..

Ναι, το γνώριζα αυτό, και το δοκίμασα με όλους τους drivers που βρήκα και κατέβασα, χωρίς αποτέλεσμα..

Επειδή είμαι νέος στα 7 (ούτε vista είχα, απο τα XP πήδηξα στα 7), δεν γνωρίζω καλά πως λειτουργεί αυτό το compatibility mode και κατά πόσο έχει αποτέλεσμα.. Απλά εννοούσα, πως αν είχα κάποιον installer για τους drivers, θα μπορούσα να το δοκιμάσω σε XP-64 ή Vista-64 compatibility mode..

Το modem που είχα βρει ήταν ένα HSP56 micromodem, στο Everest το έβγαζε

PCtel PCT789T Modem. Αλλά έψαξα στο νετ και με τις 2 ονομασίες σε διάφορα sites, δεν βρήκα τπτ..

Ήταν και όλα .inf αρχεία, δεν ήταν .exe να δοκιμάσω σε compatibility mode μέσα απο τα properties των 7..

το ειδιο μοντεμ ειχα και εγω και προσπαθουσα να το κανω να δουλεψει σε win 7 32bit σε διπυρινο ατομ αλλα οτι και να εκανα οταν πηγενε να κανει κληση πεταγε μπλε οθονες και τα παρατησα.

αν βρεις τροπο να δουλεψει ενημερωσε στο θεμα αν μπορεις γιατι χρειαζεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.