_Chris_ Ιανουάριος 15, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 +2 giga ram θες και εναν intel ssd προεραιτικα. Τπτ αλλο αυτη τη στιγμη για τις απαιτησεις σου! Τους ραπτορες πουλα τους και οσα βγαλεις η βαλ τα στην τσεπη η καν τα μεγαλυτερους δισκους (αν εχεις αναγκη απο storage φυσικα) Αν αλλαξεις οθονη το συζηταμε για καρτα αλλιως μεινε εκει που εισαι! Αν πας για 22" μια 5770 ειναι υπερ-αρκετη. Αν πας για 24" παρε μια 58xx. Αν ομως παιζεις μονο pes και η 8800gts καλη ειναι ακομα και στην 24αρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 15, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 +2 giga ram θες και εναν intel ssd προεραιτικα. Τπτ αλλο αυτη τη στιγμη για τις απαιτησεις σου!Τους ραπτορες πουλα τους και οσα βγαλεις η βαλ τα στην τσεπη η καν τα μεγαλυτερους δισκους (αν εχεις αναγκη απο storage φυσικα) Αν αλλαξεις οθονη το συζηταμε για καρτα αλλιως μεινε εκει που εισαι! Αν πας για 22" μια 5770 ειναι υπερ-αρκετη. Αν πας για 24" παρε μια 58xx. Αν ομως παιζεις μονο pes και η 8800gts καλη ειναι ακομα και στην 24αρα Συγνώμη ρε παιδια που ξαναρωταω αλλα ...αλλα λεν εκει εξω αλλα ακουω εδώ ... δηλαδη στην υπαρχουσα eizo 19ρα ιδια θα πάιζει το fsim. me την 8800GTS και ιδια με την 5870.....εκτος απο την ανάλυση δεν βλέπεις καλύτερη κίνηση ποιο εντυπωσιακα τα γραφικα ποιο ομαλή και πραγματικη εικόνα ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 15, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Πιθανότατα η 8800 "λιώνει" το ίδιο το 99,99% των παιχνιδιών σε αυτη την ανάλυση. Φυσικά, στα δύσκολα περάσματα με την 8800 θα έχεις απλώς playable FPS ενώ με την 5870 "άπειρα"...Η 5870 είναι υπερβολή για 19άρα (στο λέω από πρώτο χέρι αφού έτρεχα 5850 σε 17άρα), οπότε εφόσον γουστάρεις προχώρα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιανουάριος 15, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Οχι φιλε, ουτε καλυτερη εικονα ουτε αλλα γραφικα ουτε πιο ομαλη κινηση. So simple! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 15, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Οχι φιλε, ουτε καλυτερη εικονα ουτε αλλα γραφικα ουτε πιο ομαλη κινηση. So simple!παιδια ειλικρινα πέφτω απ΄ τα σύνεφα !!Οι φίλοι πωλητές στα καταστήματα ....αλλα λενε και δε νομιζω να το κανουν μονο για τις πωλήσεις...Συμπέρασμα δηλαδη ειμαστε σε μεταβατικό στάδιο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 15, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 αμα λεγανε διαφορετικα δε θα ηταν πωλητες :turn:...Αν ειχες μια οθονη με 1680+πανω αναλυση τοτε θα σου λεγαμε ολοι πιστευω να πας σε 5850+Φιλος με κατωτερο συστημα απο εσενα και οθονη με 1280 αναλυση βαλαμε μια 4770 και ολα παιζουν τελεια.Αρα καταλαβαινεις οτι αν του βαζαμε 5870 δε θα υπηρχε νοημα απλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 15, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Συμπέρασμα με 5850 , 5870 οθόνη 22 και πάνω σωστά τα λέω !!!!Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω τι κανουν οι χρήστες με extreme μηχανηματα ....παίζουν σε 26ρια μονιτορ και τρεχουν εφαρμογές βαρβατες.......Συγνωμη αν μου φενονται παραξενα ολα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Ιανουάριος 15, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 δηλαδη στην υπαρχουσα eizo 19ρα ιδια θα πάιζει το fsim. me την 8800GTS και ιδια με την 5870.....εκτος απο την ανάλυση δεν βλέπεις καλύτερη κίνηση ποιο εντυπωσιακα τα γραφικα ποιο ομαλή και πραγματικη εικόνα ..." οχι οχι και παλι οχι μολις σκασεις τα λεφτα σου μονο για καρτα γραφικων χωρις τιποτε αλλο , και ανοιξεις το πσ και θα περιμενεις τη 2α παρουσια , αλλα ματαια !!! Αν αυτη τη στιγμη φιλε μου το μονο που αγορασεις ειναι μια παρα πολυ καλη οθονη απο τις ακριβες που λεμε με καλο πανελ ips - spva και βαλεις αυτα τα παλια παιχνιδια που παιζεις ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ τη πλακα της ζωης στο υπογραφω , γιαυτο απο την αρχη επεμενα για οθονη Με 22 ιντζες καλο μονιτορ θα εισαι στα 1680χ1050 και επειδη πριν μια εβδομαδα καικε η δικια μου πηρα την gts250 και εβαλα τη 8800gts στο pc του σαλονιου και στο ξαναλεω σε αυτη την αναλυση επαιζα πολυ μεγαλο ποσοστο παιχνιδιων φουλ εφφε με τη 8800gts 640μβ (αν εχεισ αυτη) αν εχεις με τα 256μβ ε ψιλομπερδευετε λιγο το θεμα ! υ.γ. το μονο που εβαζα low στα νεα games ηταν τα shadows. οτι θες ρωτα δε κουραζεις κανενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 15, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Μπα, δεν πάει έτσι... Με την αύξηση της διαγωνίου και της ανάλυσης, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και οι απαιτήσεις στο hardware. Από τα 1920χ1080 και πάνω τα βρίσκουν σκούρα ακόμη και high-end κάρτες σε ορισμένα παιχνίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Ιανουάριος 15, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Μπα, δεν πάει έτσι... Με την αύξηση της διαγωνίου και της ανάλυσης, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και οι απαιτήσεις στο hardware. Από τα 1920χ1080 και πάνω τα βρίσκουν σκούρα ακόμη και high-end κάρτες σε ορισμένα παιχνίδια... ναι βρε τα ειπα πολυ απλα να παρη μια πολυ γενικη ιδεα ο ανθρωπος μη τον τρελανουμε κιολας! παντα μιλαω με γνωμονα τις real life απαιτησεις ενος υπολογιστη και τη ζηταμε απο αυτον, δε νομιζω πως χρειαζετε να παει MONO να παρει 2 vga των 350€ για να παιξει ενα παιχνιδι και να εχει ωραια απεικονηση , ετσι ?? πολυ λιτα επαναλαμβανω οτι ειμαι υπερ ιντελ SSD και οθονιτσας καλης και λιγη ακομη ram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCARFACE_ Ιανουάριος 15, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 χτυπα μια καλή οθονίτσα οπως σου λένε τα παιδιά εδώ μεσα 22-24 ιντσών +2gb ram....δοκίμασε τα παιχνιδάκια που θές-διαπίστωσε ότι δεν επαρκεί η τορινή σου gpu και μετά πάμε για καρτούλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 15, 2010 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 velipsi η οθόνη δεν παίζει ρόλο αλλά η ανάλυση. για 1680* 1050 και πάνω θες από 5770 και πάνω ή 260 gtx και πάνω.εγώ θα σου προτείνω να κρατήσεις το σύστημά σου και να βάλεις έναν ssd άλλα 2 gb ram και μία 24" οθόνη. λιγότερα χρήματα και θα δεις και τον υπολογιστή με άλλο μάτι.άσε που το σύστημά σου πετάει. το 90% δεν χρειάζεται μεγαλύτερο σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 15, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 velipsi, θα σε πρήξω λίγο, αλλά αξίζει να του ρίξεις μια ματιά: δοκιμή σε real-life συνθήκες και συμπεράσματα με αξία για τον οποιονδήποτε χρήστη...http://makdellabs.gr/wp-boss/2009/12/25/makdellabs-benchday-part1/Και το part2 είναι αρκετά ενδιαφέρον, εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα από τους SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 15, 2010 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 καταρχην θα ευχαριστήσω όλους τους φίλους για την ανταπόκριση τους και τη γνώμη τους. οσο αναφορα το θέμα μας σιγουρο ειναι α) η αυξηση της μνήμης ( εχω 2Χ 1 DDR3 CELL SHOCK 1800 Mhz ) να βρω αλλές 2 ιδιες στο Πλαισιο προχθες ειχε ενα κομματι τυχαία που ψαχναμε με ενα φιλο η να πάρω και να βαλω ενα ζευγαρι μαζι με αυτες 2Χ2 =4 σύνολο 6GB ? β) Ξερετε ειναι δύσκολο καποιος που εχει σκάσει πριν 1 χρονο και κατι κανενα 400 για 2 ραπτορες να τους βάλει στην ακρη και να περασει σε ssd αλλά αυτο θα γίνει μάλλον... γ)Δύσκολο επίσης να εχεις σκάσει τοσα για την μερσεντες τοτε των οθονων ΕΙΖΟ και να θες να πιστεψεις τωρα οτι θες οθονη οταν ,οταν θες να τρελαθεις στο game πας στο σαλόνι και πάιζεις στην 40ρα samsung με το PS3 ..... δ)Εχεις και εσυ αυτο που το έχουν πολλοι απο εμας ..τρελενομαστε με κατι καινουργιο γιατι να το κρυψουμε αλλοστε... οχι οχι και παλι οχι μολις σκασεις τα λεφτα σου μονο για καρτα γραφικων χωρις τιποτε αλλο , και ανοιξεις το πσ και θα περιμενεις τη 2α παρουσια , αλλα ματαια !!!Αν αυτη τη στιγμη φιλε μου το μονο που αγορασεις ειναι μια παρα πολυ καλη οθονη απο τις ακριβες που λεμε με καλο πανελ ips - spva και βαλεις αυτα τα παλια παιχνιδια που παιζεις ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ τη πλακα της ζωης στο υπογραφω , γιαυτο απο την αρχη επεμενα για οθονη Με 22 ιντζες καλο μονιτορ θα εισαι στα 1680χ1050 και επειδη πριν μια εβδομαδα καικε η δικια μου πηρα την gts250 και εβαλα τη 8800gts στο pc του σαλονιου και στο ξαναλεω σε αυτη την αναλυση επαιζα πολυ μεγαλο ποσοστο παιχνιδιων φουλ εφφε με τη 8800gts 640μβ (αν εχεισ αυτη) αν εχεις με τα 256μβ ε ψιλομπερδευετε λιγο το θεμα ! υ.γ. το μονο που εβαζα low στα νεα games ηταν τα shadows. οτι θες ρωτα δε κουραζεις κανενα Ναι φιλαρακο εχω την XFX 8800GTS 640 RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 15, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 α) δε ξερω κατα ποσο θα παιξουν σωστα αν βαλεις και τις παλιες με τις νεες για 6gb.Οι δοκιμες και τα τεστ θα δειξουν. β)δυστηχως αυτο το αθλημα ειναι τρυπιος κουμπαρας. γ)εγω τουλαχιστον δεν σου ειπα οτι χρειαζεσαι οθονη γιατι αν εσενα σου ειναι οκ εμενα μου περισσευει.Μονο εσυ θα το κρινεις αν θελεις μεγαλυτερη φυσικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardi21 Ιανουάριος 16, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 velipsi Ποιος ξερει τι π@π@ριες θα σου εχουν πει οι πωλητες. Θα ηθελαν να σου πουλησουν 400 ευρω καρτα για να βλεπεις τον Κριστιανο Ροναλντο στην 19αρα "πιο καλα" Κανε αυτα που σου ειπαν τα παιδια. Αν δεν αλλαξεις οθονη δεν αλλαζεις καρτα βασικα. Οσο για τα 400 ευρω των Raptor εκανες μεγαλο λαθος. Θα επρεπε να ρωτησεις -αν δεν ηξερες- και να περιμενεις κανα 6μηνο να παρεις εναν ssd. Αφου "μυριζε" το θεμα... Εκτος και αν τους ειχες τοοοοσο αναγκη πια, που δεν νομιζω. Καλιο αργα παρα ποτε ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 17, 2010 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 λοιπον 1η αγορα ssd intel μαλλον 160ρη ...πολλα τα 399 ρε παιδια ...!!!οι ραπτορες μενουν μαλλον ως δευτεροι σε raid απανω ετσι δεν ειναι , καλα τα λέω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 17, 2010 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 λοιπον 1η αγορα ssd intel μαλλον 160ρη ...πολλα τα 399 ρε παιδια ...!!!οι ραπτορες μενουν μαλλον ως δευτεροι σε raid απανω ετσι δεν ειναι , καλα τα λέω?πολλα αλλα καλα.Οι ραπτορες καλο ειναι να μπουν σε RAID 1 για μεγαλυτερη προστασια των αρχειων σου,μετα την αγορα του SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 17, 2010 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 πολλα αλλα καλα.Οι ραπτορες καλο ειναι να μπουν σε RAID 1 για μεγαλυτερη προστασια των αρχειων σου,μετα την αγορα του SSD.raid 0 δυο δισκοι ιδιοι δουλευουν μαζι σαν ενας ...raid 1 ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Ιανουάριος 17, 2010 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Οσο για τα 400 ευρω των Raptor εκανες μεγαλο λαθος. Θα επρεπε να ρωτησεις -αν δεν ηξερες- και να περιμενεις κανα 6μηνο να παρεις εναν ssd. Αφου "μυριζε" το θεμα...Και του χρόνου που οι ίδιοι SSD θα κάνουν τα μισά λεφτά, κάποιος άλλος θα του πει ότι έκανε τεράστιο λάθος που αγόρασε φέτος. Γι' αυτό αγοράζουμε ανάλογα με τις οικονομικές μας δυνατότητες όταν έχουμε ανάγκη κάτι. Δεν ξέρω τις οικονομικές δυνατότητες του topic starter, αλλά δεν έχω πεισθεί ότι έχει ανάγκη τον SSD ή την κάρτα γραφικών κτλ.Προσωπικά έχω αποφασίσει ότι θα αγοράσω SSD όταν για αξιοπρεπή χωρητικότητα (λειτουργικό + εφαρμογές + αρχείο εργασίας 60GB + 20% ελεύθερος χώρος για optimum performance) μπορώ με 100€ να αγοράσω SSD. Θεωρώ ότι οι ανάγκες μου, δηλαδή, εξυπηρετούνται από έναν SSD 120-160GB, τον οποίο και κρίνω ότι θα πρέπει να τον αγοράσω στην τιμή των 100€. Υποθέτω ότι αυτό θα γίνει σε ενάμιση χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.