PigTheKing Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Καλησπερα, εχω προβλημα με τα Windows 7 (Eternity). Freezαρουν την ωρα που φωρτωνουν καποιο βαρυ προγραμμα και συγκεκριμενα το game Lineage2. τα files του παιχνιδιου ειναι τα original-official αρα δε παιζει κατι απο εκει. εχω το Laptop ACER ASPIRE 5930G. σε ελεγχο που εκανα πριν περασω τα 7 (ειχε Vista απο μονο του) τα σηκωνε ανετα! εχω και readyboost flashακι 8GB και Virtual memmory απο το 2ο particion του σκληρου! πιο συγκεκριμενα κολλαει οταν φωρτωνει το παιχνιδι πριν καν ξεκινησει το .exe του ή το .bin του. το ποντικι κουνιεται , κανει κλικς με delay αλλα τπτ δεν ανοιγει απο εκει και περα! ουτε καν alt+ctrl+del ! αναγκαζομαι και το κλεινω απο το power button... επισεις δοκιμασα με ανοιχτο το task manager και στις επιδοσεις την εποπτεια πορων και το συστημα ξαφνικα αδιαζει οτι τρεχει η cpu και απλα κολλαει! μονο οτι τρεχει στη μνημη μενει! δε το εχω ξαναδει αυτο! σκεφτηκα καποιον ιο. ειχα AVAST Pro cracked και το αλλαξα σε Kaspersky beta! δε βρηκαν τπτ! και το πιο περιεργο , οταν δεν ειχα καθολου antivirus για καποια λεπτα πανω στην αλλαγη εκανα τη δοκιμη να ανοιξω το lineage2! και εκανε μονο 2 sec loading και ανοιξε! (τα win7 eternity ειναι boosted σε games) πειτε μου κατι παιδια! τι φτεει!?!?;;;;
KoMM Ιανουάριος 14, 2010 #2 Ιανουάριος 14, 2010 μαλλον φταιει το lineage που ειναι original και δεν κολλαει με ολα τα αλλα.
papatsonis Ιανουάριος 14, 2010 #3 Ιανουάριος 14, 2010 Windows 7 (Eternity...) , οπως λεμε Eternal slave... ενα πράγμα..?? , AVAST Pro cracked , οχι οτι προς θεου φταινε τα windows σου... αλλα θα μπορουσες να κοιταξεις μηπως τσακονεται το antivirus σου με το gameguard/antibot συστηματα που πιθανως εχει το L2. και να βαλεις καποια εξαιρεση
PigTheKing Ιανουάριος 14, 2010 Author #4 Ιανουάριος 14, 2010 papatsonis έγραψε: Windows 7 (Eternity...) , οπως λεμε Eternal slave... ενα πράγμα..?? , AVAST Pro cracked , οχι οτι προς θεου φταινε τα windows σου... αλλα θα μπορουσες να κοιταξεις μηπως τσακονεται το antivirus σου με το gameguard/antibot συστηματα που πιθανως εχει το L2. και να βαλεις καποια εξαιρεση το εχω εξαιρεσει ηδη.αλλα μονο το starter.οχι το gameguard programm (themida κτλ...) γτ δε τα αναγνωριζει το kaspersky! μηπως να μεινω χωρις antivirus? γιατι το βαρενει γενικα αρκετα το συστημα!
papatsonis Ιανουάριος 14, 2010 #5 Ιανουάριος 14, 2010 μα το .dll της themida ειναι που χτυπαει συνηθως, αυτο ειναι που πρεπει να μπει στα exclusions , απο την αλλη, μπορεις να δοκιμασεις και με αλλο antivirus π.χ. ΝΟD32 ..trial παντα...
disssconected Ιανουάριος 14, 2010 #6 Ιανουάριος 14, 2010 KoMM έγραψε: μαλλον φταιει το lineage που ειναι original και δεν κολλαει με ολα τα αλλα.xaxaxax πεθανα!!! +1 ιδια παρατηρηση και εγω!
PigTheKing Ιανουάριος 14, 2010 Author #7 Ιανουάριος 14, 2010 disssconected έγραψε: xaxaxax πεθανα!!! +1 ιδια παρατηρηση και εγω!εφαγα μπαν προσφατα και δε το ξαναξυλωνω το gameguard & themida...
PigTheKing Ιανουάριος 15, 2010 Author #8 Ιανουάριος 15, 2010 ενω εχω εξαιρεσει ολο το φακελο και οτι .exe δεχεται ξεχωριστα , οταν ειναι ανοιχτο kaspersky+ lineage2 κολλαει το συμπαν...οταν απεναιργοποιω το kaspersky, ειναι ολα οκ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.