pliktras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Καλησπέρα παιδιά!!Σας γράφω απο τον δεύτερο μου υπολογιστή με μεγάλη ταραχή... Ενω ήμουν ωραία και καλά στο κρεβατάκι μου με το Laptop ένα toshiba satellite p200d 12o και όλα δούλευαν τέλεια εκεί που μίλαγα με ένα φιλαράκι στο facebook ξαφνικά κολλάει!Όλα παγώνουν και δεν λειτουργούσε τίποτα!!Το κλείνω απο το κουμπάκι του το power Και το ξανα ανοίγω.αμ δε...ούτε καν άναβε η οθόνη.Η μπαταρία ήτνα φπορτισμένη και το είχα και στην πρίζα όπως πάντα αν και δοκίμασα και χωρις μπαταρία τώρα μονο με ρέυμα ή μονο με μπαταρία δοκίμασα να βγάλω και τον σκληρό μόνο αλλά τίποτα...η οθόνη δεν ανάβει καν!!! Τι μπορεί να φταίει??Γιατί το έπαθε αυτό?Υπάρχει σωτηρία??? Και το άλλο που φοβάμαι στην περίπτωση που... ...χάλασε είναι μην έχασα την εγγύηση επειδή το άνοιξα για να βγάλω τον σκληρό....:S Παιδιά please :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 εγγυηση δεν εχασες.παρε τηλεφωνο στην Ideal και θα στο σενιάρουν κατά πάσα πιθανότητα είτε μνήμη είτε κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Ιανουάριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Ρε παιδιά θα τρελαθώ!!Όπως είπα το λαπτοπ άνοιξε χωρίς τον σκληρό και λογικό τερμάτησε στην οθόνη που λέει οτι δεν υπάρχει συσκευή για να κάνει boot.Κλείνω το laptop και βάζω τον σκληρό επάνω.Τίποτα!!Δεν ανοίγει!!Το κλείνω και βγάζω τον σκληρό!!Και πάλι δεν ανοίγει τώρα όπως αρχηκα...τι γίνεται εδώ??:S -εδιτ- να πω πως όταν ανοίγει η οθόνη ανάβει και ένα λαμπάκι πάνω στο λαπτοπ που γράφει Satellite (πάντα άναβε όταν δούλευα) σε αντίθεση με όσες φορες δεν λειτουργούσε καν που δεν άναβε. Τώρα έβγαλα την μια RAM έβαλα επάνω τον σκληρό και δουλεύει κανονικα... Τι γίνεται ρε παιδιά βραδυάτικα??τα έχω παίξει Συγγνώμη πάντως για τα πολλά ποστς αλλά έχω αγχωθεί... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση αλλά ακούστε το εξής παράξενο!! Συνδέω το laptop σε μια εξωτερική οθόνη κάνει κανονικά boot στα windows και πριν ανοίξει η οθόνη που γράφω τον κωδικό για να κάνω log in έκανε μάλλον restart και όλα έσβησαν.Κάνω επανεκκίνηση το laptop αλλά πάλι δεν άνοιγε.Τώρα έβγαλα σκληρό και μπαταρία (την είχα βγαλμένη για κανένα 10λεπτο) το laptop λειτουργεί κανονικα!!! :D:D Τι μπορεί να φταίει τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 μάλλον κάποιο dimm-άκι μνήμης τα παιξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Ιανουάριος 14, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 πω πάλι καλά τουλάχιστον φταίει αυτό...και πήρα μια τρομάρα...χεχε σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια!!!Να σε καλα Καλό ξημέρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.