Jump to content

Nvidia gtx295 problem S.O.S

hatzakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hi παιδια , λοιπον εχω ενα προβληματακι κ θα ηθελα λιγη βοηθεια

Λοιπον στο pc μου εχω 2 asus gtx 295 top σε sli και windows 7 64bitα.

Μεχρι πριν μερικες μερες ολα καλα αλλα οπως γραφω και σε ενα αλλο topic τρεχω ενα 3d mark και απο 27-28000 μου εβγαζε περιπου 20000. λοιπον ξαναπερασα τους drivers απο την αρχη και αυτο το προβλημα διορθωθηκε ομως τωρα μου κολλαει παρα πολυ στα παιχνιδια που αυτο ειναι αδιανοητο να γινεται , δηλαδη κολλαει ακομα και στο pro.Πειτε μου κατι please γιατι μεχρι και φορματ εκανα αλλα τπτ και εχω φρικαρει.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Αντωνης.

Για αρχή θα έλεγα να δοκιμάσεις και τις δυο κάρτες μόνες τους (μια κάθε φορά) για να δείς αν παρουσιάζεται το πρόβλημα.

Oταν λες κολλαει τι ακριβως εννοεις?

Οπως λεει και ο φιλος πιο πανω τρεξε με στοκ ρυθμισεις και με τις δυο καρτες επανω να δεις αν στο κανει. Αλλιως δοκιμασε μια μια οπως εισαι τωρα.

Δοκιμασα μια μια χοριστα

ειναι λιγο καλυτερα αλλα οχι κ οπως πρεπει να ειναι.

Οι καρτες εχουν εργοστασιακες ρυθμισεις .

Κ φιλε csaris οταν λες κολλαει εννοω δλδ οπως κινειται η εικονα σταματαει λιγο κανει καποια τεραγωνακια οπως παλια που παιζαμε με 1024*768 κ τετοια πραγματα.

Αν ξερετε τιποτα αλλο.Πειτε μου

Εχω δοκιμασει με ολα default .Δηλαδη τωρα που το παρατηρω αυτα τα κοληματα τα κανει κ στα παραθυρα στην ελαχιστοποιηση π.χ ειναι βεβαια πολυ συντομα αλλα δεν πρεπει να υπαρχουν καθολου

Εχω τους τελευταιους αλλα τους εχω κατεβασει απο asus .

Ειναι καπως καλυτερα αλλα νομιζω οτι και παλι δν ειναι τελειο, δν ξερω ισως να ειναι στη σκεψη μου αλλα δεν νομιζω....

Εγω με ολους τους καινουργιους drivers σειρα 195 beta ή κανονικους εχω μεγαλο προβλημα,και τρεχω τους 191.07 που ολα δουλευουν τελεια.

Γι αυτο σε ρωτησα ποιους εχεις.

Κανε μια δοκιμη δεν χανεις τιποτα.

Εγω τα εγραψα αυτα επειδη εχουμε σχεδον το ιδιο setup και σε μενα οι καρτες απλα σπερνουν χωρις το παραμικρο κολλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.