Jump to content

Logitech Wave Comfort 450 & VX Revolution Πρόβλημα

Indiko_Xoiridio

Recommended Posts

Εγκατέστησα σε ένα pc (Windows 7 64bit) το παρακάτω πληκτρολόγιο και ποντίκι:

Logitech Wave Comfort 450

Logitech VX Revolution

Πέρασα το πρόγραμμα της logitech (SetPoint 64bit), αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Μόλις ανοίγω το πρόγραμμα για να ρυθμίσω τα extra κουμπιά των συσκευών μου εμφανίζει ρυθμίσεις μόνο για το ποντίκι. Το πληκτρολόγιο δεν μου το εμφανίζει καν...:hmm:

Έκανα επανεγκατάσταση αλλά και πάλι τίποτα...

Τι μπορεί να φταίει;

Επειδη εχει τυχει να αντιμετωπισω κι εγω αυτο το προβλημα:

καθε φορα που ανοιγα το setpoint μου εμφανιζε το TAB μονο του ποντικιου.

Εκει την στιγμη με το setpoint ανοιχτο, αν πατησεις καποιο απο τα Function keys του πληκτρολογιου, θα σου εμφανισει και το TAB για τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου.

Δοκιμασε και πες μας.

Επειδη εχει τυχει να αντιμετωπισω κι εγω αυτο το προβλημα:

καθε φορα που ανοιγα το setpoint μου εμφανιζε το TAB μονο του ποντικιου.

Εκει την στιγμη με το setpoint ανοιχτο, αν πατησεις καποιο απο τα Function keys του πληκτρολογιου, θα σου εμφανισει και το TAB για τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου.

Δοκιμασε και πες μας.

Δυστυχώς δεν δούλεψε... :(

Τελικά επικοινώνησα με το support της logitech και μετά από 2-3 πράγματα που μου είπαν να δοκιμάσω καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι ελλατωματικό.

Μου είπαν να τους στείλω τα στοιχεία μου και μια φωτοτυπία της απόδειξης για να δουν αν είναι ακόμα στην εγγύηση.

Το πληκτρολόγιο το αγόρασα πριν 2 εβδομάδες περίπου από το e-shop, αλλά δεν βρίσκω την απόδειξη....

Αν παω και τους ζητήσω να μου την ξανατυπώσουν θα το κάνουν;

Τελικά επικοινώνησα με το support της logitech και μετά από 2-3 πράγματα που μου είπαν να δοκιμάσω καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι ελλατωματικό.

Μου είπαν να τους στείλω τα στοιχεία μου και μια φωτοτυπία της απόδειξης για να δουν αν είναι ακόμα στην εγγύηση.

Το πληκτρολόγιο το αγόρασα πριν 2 εβδομάδες περίπου από το e-shop, αλλά δεν βρίσκω την απόδειξη....

Αν παω και τους ζητήσω να μου την ξανατυπώσουν θα το κάνουν;

Ναι. Γιατί να μην το κάνουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.