Indiko_Xoiridio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Εγκατέστησα σε ένα pc (Windows 7 64bit) το παρακάτω πληκτρολόγιο και ποντίκι: Logitech Wave Comfort 450 Logitech VX Revolution Πέρασα το πρόγραμμα της logitech (SetPoint 64bit), αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μόλις ανοίγω το πρόγραμμα για να ρυθμίσω τα extra κουμπιά των συσκευών μου εμφανίζει ρυθμίσεις μόνο για το ποντίκι. Το πληκτρολόγιο δεν μου το εμφανίζει καν... Έκανα επανεγκατάσταση αλλά και πάλι τίποτα... Τι μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Το setpoint της logitech είναι απλά για τα πανηγύρια...Και μένα σε dinovo mini τα ίδια κάνει. Πότε εμφανίζεται πότε όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 17, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Βράστα δηλαδή...Εν τω μεταξύ, στο δικό pc μου έχω το vx revolution μαζί με to Wave Corded Keyboard και δουλέυουν μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Επειδη εχει τυχει να αντιμετωπισω κι εγω αυτο το προβλημα:καθε φορα που ανοιγα το setpoint μου εμφανιζε το TAB μονο του ποντικιου.Εκει την στιγμη με το setpoint ανοιχτο, αν πατησεις καποιο απο τα Function keys του πληκτρολογιου, θα σου εμφανισει και το TAB για τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου.Δοκιμασε και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tregias Ιανουάριος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Συμφωνώ με Spanaks...Πολύ προβληματικό το setpoint...Ρίξε μια ματιά στο forum της logitech μήπως έχουν κάποια λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 23, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Επειδη εχει τυχει να αντιμετωπισω κι εγω αυτο το προβλημα:καθε φορα που ανοιγα το setpoint μου εμφανιζε το TAB μονο του ποντικιου. Εκει την στιγμη με το setpoint ανοιχτο, αν πατησεις καποιο απο τα Function keys του πληκτρολογιου, θα σου εμφανισει και το TAB για τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου. Δοκιμασε και πες μας. Δυστυχώς δεν δούλεψε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιανουάριος 23, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Και σε μενα εχει τυχει. Δοκιμασε να βγαλεις το keyboard και να το ξαναβαλεις στην ιδια ή αλλη usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 30, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Τελικά επικοινώνησα με το support της logitech και μετά από 2-3 πράγματα που μου είπαν να δοκιμάσω καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι ελλατωματικό.Μου είπαν να τους στείλω τα στοιχεία μου και μια φωτοτυπία της απόδειξης για να δουν αν είναι ακόμα στην εγγύηση.Το πληκτρολόγιο το αγόρασα πριν 2 εβδομάδες περίπου από το e-shop, αλλά δεν βρίσκω την απόδειξη....Αν παω και τους ζητήσω να μου την ξανατυπώσουν θα το κάνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιανουάριος 31, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Τελικά επικοινώνησα με το support της logitech και μετά από 2-3 πράγματα που μου είπαν να δοκιμάσω καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι ελλατωματικό.Μου είπαν να τους στείλω τα στοιχεία μου και μια φωτοτυπία της απόδειξης για να δουν αν είναι ακόμα στην εγγύηση.Το πληκτρολόγιο το αγόρασα πριν 2 εβδομάδες περίπου από το e-shop, αλλά δεν βρίσκω την απόδειξη....Αν παω και τους ζητήσω να μου την ξανατυπώσουν θα το κάνουν;Ναι. Γιατί να μην το κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.