SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 Τελικά μπελά δεν είχα μπελά βρήκα, έχω κατεβάσει το 3gntfs το έχω στην επιφάνια εργασίας μου . ως εδώ, παρακάτω δεν ξέρω να πάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Διανομη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Ιανουάριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 9.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Suse;Γενικά δεν κατεβάζεις κάτι στο desktop σου, πας μέσω του package manager και το εγκαθιστάς από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Ιανουάριος 14, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Τελικά έκανα reboot και όλα καλά. Το ubuntu 9.1 μπορεί και βλέπει ntfs χωρείς πρόβλημα. Όσο για κάτι εξωτερικούς που είχα, έναν χρειάστηκε να τον κάνω μόνο chkdks και όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Ιανουάριος 14, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Τελικά έκανα reboot και όλα καλά. Το ubuntu 9.1 μπορεί και βλέπει ntfs χωρείς πρόβλημα. Όσο για κάτι εξωτερικούς που είχα, έναν χρειάστηκε να τον κάνω μόνο chkdks και όλα καλάΤο ubuntu εδώ και χρόνια βλέπει ntfs out of the box Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.