chiderboy Απρίλιος 21, 2010 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 το αντιστοιχο του για windows (μαλλον αυτο) δεν νομιζω να αξιζει τα εξτρα 50Ε, νοουμενου οτι βρηκες/βρισκεις το mac edition στην προσφορα των 18ΕΕίχε βγεί σε προηγούμενα crazy sundays κάπου στα 20 γιουρέλια και το τσίμπησα. Ωραίο πληκτρολόγιο αν και εμένα χωρίς το setpoint πολλά πλήκτρά όπως το eject δεν δουλεύουνΤο setpoint το θεωρώ μια βλακεία και μισή τίγκα στα bugs και θέλει 60MB μνήμη στην καθισιά του. Με τον opty 165 και 2GB μνήμης δεν είμαστε για σπατάλες. Χάθηκε να βγάλουν ένα νορμαλ driver των 10kb με *.inf και *.catΤι εταιρεία και αυτή η logitech, βγάζει μια χαρά συσκευές και της υποστηριζεί με άθλιο software Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Απρίλιος 21, 2010 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 μα δεν ειναι οτι τις υποστιριζει με αθλιο software....το συγκεκριμενο ειναι MAC Edition οποτε και η διαρρυθμιση/λειτουργια των πληκτρων ειναι διαφορετικη απο τα windows!στο macbook μου, εχω περασει τα drivers και το πληκτρολογιο δουλευει πληρως και χωρις κανενα προβλημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Απρίλιος 23, 2010 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Δεν (ξανα)βγηκε τυχαια σε προσφορα.Xωρις F2,F3,F5,PrintScreen ειναι σαν να γυρναω σε ποντικι χωρις ροδελα.Η αισθηση των πληκτρων ειναι αξεπεραστη παντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosvlass Απρίλιος 23, 2010 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Στο post του tifosi λυνεις οτι προβλημα εχεις.http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062745990&postcount=16Ανετα φτιάχνεις οτι σε βολευει.Και τωρα που μου ηρθε μια ιδεα αλλα επειδη ειμαι στο γραφειο δεν μπορώ να το δοκιμάσω, οποιος θελεις δοκιμαζει να σεταρει στο f2 χωρις να πατησει το fn και να χασει την συντομευση αλλα να φτιαξει κανονικο f2 χωρις την χρηση του fn. Με λιγα λογια αν λειτουργησει ετσι τοτε τα γυρναμε όλα τουμπα και εχουμε τις συντομεύσεις με το fn και τα κλασσικα f keys:banging: Και επειδη καποιος θα πει οτι πηρα το πληκτρολογιο να δουλευει out of the box. Και θα απαντησω "Ναι αλλα το πηρες 18€ αντι 70€ και ειναι mac edition οποτε επειδη το ήξερες απο πρίν βολεψου ετσι!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 23, 2010 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Και τωρα που μου ηρθε μια ιδεα αλλα επειδη ειμαι στο γραφειο δεν μπορώ να το δοκιμάσω, οποιος θελεις δοκιμαζει να σεταρει στο f2 χωρις να πατησει το fn και να χασει την συντομευση αλλα να φτιαξει κανονικο f2 χωρις την χρηση του fn. Με λιγα λογια αν λειτουργησει ετσι τοτε τα γυρναμε όλα τουμπα και εχουμε τις συντομεύσεις με το fn και τα κλασσικα f keys:banging:Δεν θα δουλεψει, το έχω δοκιμάσει, προσπάθησα και με low-level API να πιάσω αυτό το keycode που δίνει το περίεργο "f2" (το σύμβολο της φωτεινότητας) και τα άλλα περίεργα αυτά πλήκτρα αλλά δεν στέλνει τίποτα, ή για να το πώ καλύτερα ο driver δεν "καταλαβαίνει" το keycode που στέλνεται με αυτό (και τα παρόμοια) κουμπιά και ΔΕΝ τα κάνει post στο OS. Μονο με driver λύνεται και δεν ξέρω πως να φτιάξω έναν.Αυτό δεν κατάφερα να δοκιμάσω: http://www.trinityworks.co.jp/US/software/AppleKPro/ (soz !!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiderboy Απρίλιος 23, 2010 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 Αυτό που έχω για win φαίνεται να λερώνει αρκετά εύκολα και δεν το έχω ούτε δυο μήνες. Μήπως ξέρετε κανα εύκολο τρόπο να το καθαρίσουμε ή καμια μεμβράνη που μπορούμε να βάλουμε χωρίς να χαλάει την αίσθηση της πληκτρολόγισης;Τα πλήκτρα δε φαινεται να αφαιρούνται εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Απρίλιος 23, 2010 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 χαχαχαχαχαχαχα το εχω απο τη 1η προσφορα που εκανε το ε-σοπ, και εκει που πληκτρολογουσα φευγει απ τη θεση του το D...χαχαχχαχαχα :giveup: και παλι πιο πολυ με το reclusa γραφω...τι φαση. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ αν μου δωσουν new η μου πουνε "ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ" (ναι ξερω ειμαι οφφτοπικ, αλλα οσον αφορα το τοπικ οσοι προλαβαν το windows edition ειναι τυχεροι, εμεις τη πατησαμε και εχουμε probs ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 30, 2010 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2010 @tifozif1 ευχαριστω , εχω κ παλι printscreen key . καλημερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.