Jump to content

DiNovo Mac Edition: setpoint problems @ win7

junior-21-

Recommended Posts

Να υποθεσω οτι δεν δουλευουν σε κανεναν τα πληκτρα εντασης κλπ απο μονα τους σωστα??

Δηλαδη αν πατησω F11 δεν ανεβαινει η ενταση.. Τα F keys δουλευουν με το Fn οπως ειπωθηκε..

Παντως εχει φοβερα πληκτρα το πληκτρολογιο καμμια σχεση με αλλα, η ανεση στην πληκτρολογηση ειναι ασυγκριτη! Ειδικα για 18 ευρω......

Μια χαρα δουλευουν σε μενα τα πληκτρα εντασης/mute ηχου, τα πληκτρα media player και τα πληκτρα πανω απο το Num keypad. Τα υπολοιπα οχι.Χωρις να κανω τιποτα. Εξαρχης παιζανε, μετα απλα ρυθμισα insert/scroll lock/print screen στα f13/14/15.

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

επειδη το σκεφτομαι σοβαρα να το παρω και για να μην το μετανιωσω: "ε δεν ηξερες...δεν ρωταγες!" τι λεει το κιμπορντι στην πραξη? αυτα που λετε για Fn+X+Ψ κτλ???

υγ: σε windows 7 θα μπουνε!

Σαν ποιοτητα πληκτρων ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης! Ως προς τα αλλα συμπεριφερεται σαν ενα υπεραπλο πληκτρολογιο.. Τα πληκτρα του ομως ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!! Αερα φευγει η πληκτρολογηση

Ναι για τα 18 ευρω του που το πηρα θα το ξαναπαιρνα!!!!!!!!! Δεν με ενδιαφερουν τα επιπλεον κουμπια και πολυ, στο πληκτρολογιο με νοιαζει η ποιοτητα του πληκτρου.. Και το συγκεκριμενο ειναι κορυφαιο.. Μοιαζουν λιγο με λαπτοπ τα πληκτρα του αλλα ειναι ακομα καλυτερα!

το ειχα παραγγειλει τον καιρο της προσφορας στα 18Ε και σημερα μου ηρθε το μηνυμα να παραλαβω! απλα επεσα πανω στο θρεντ αυτο και με βαλατε σε σκεψεις...θα το εχω by the night!!!

Αν το πρωτο που σε καιει ειναι τα κορυφαια πληκτρα και πληκτρολογεις με τις ωρες σε κειμενα, σε forums ή στο msn :p τοτε αυτο ειναι το νεο σου πληκτρολογιο!!

Αν θες ενα gaming πληκτρολογιο με σκληρα πληκτρα να το βαρας και να μην νιωθει να εχει 50 επιπλεον κουμπια κλπ, αυτο δεν κανει...

Παρ'το οπωσδηποτε!

Οτι θες λυνετε εκτος το θεμα με το fn.Αλλα συνηθεια ειναι.

Το μονο που με δυσκολεψε στην αρχη ειναι οτι το ENTER δεν το παταγα παντα σωστα και παταγα το "\" που ειναι διπλα του γιατι τοσα χρονια ειχα πληκτρολογια με το μεγαλο ENTER.

Αλλα και αυτο το προβλημα το ειχα οταν επαιρνε φωτια το πληκτρολογιο αλλα πλεον ειμαι ΟΚ και με αυτο.Αν δεν το θες θα βρεθουνε πολλοι εδω μεσα που θα το θελουν οποτε καντο γιαυτους!!!

Μια χαρα δουλευουν σε μενα τα πληκτρα εντασης/mute ηχου, τα πληκτρα media player και τα πληκτρα πανω απο το Num keypad. Τα υπολοιπα οχι.Χωρις να κανω τιποτα. Εξαρχης παιζανε, μετα απλα ρυθμισα insert/scroll lock/print screen στα f13/14/15.

Πώς τα ρύθμισες αυτά?

Λοιπόν εγω το δουλεύω το keyboard εδώ και 2 βδομάδες και ειναι και ΓΑΜΩ απλά.Τα πλήκτρα είναι κορυφή,απλά παραδεισένια για ατελείωτη πληκτρολόγηση και αλάνθαστο τυφλό συστημα.

Ώστοσο, έχω ξενερώσει για το Fn οπώς και όλοι εσείς και για το Eject button.Το έχει κάνει κανένας να δουλεύει???

Και το περίεργο είναι οτι η logitech έχει το Set point για win7 ξεχωριστά και δεν το αναγνωρίζει καν :S!

Πάντως για τα 18euro άξιζε κατά πολύ.Για τα 60euro δεν λέει καθόλου!

To fn απο default ειναι αυτο που λεει.Γιατι αλλιως πως θα χρησιμοποιησεις τα F keys?!

Αρα μηπως εχει γινει κατι λαθος?Και ισως γιαυτο να μην σου δουλευει το print screen/lock screen?Δεν γυρνας σε default ρυθμισεις και να ξαναδοκιμασεις?

κατεβασα το προγρμματακι που λετε και κανω remapping το #124 και #125 σε print screen και lock screen αλλα παλι τιποτα!!!

το fn το αφηνω οπως ειναι? επειδη μου το εχει ως insert!

όχι έτσι,

Θα το κάνεις με το Half Teach Mode, δες http://webpages.charter.net/krumsick/

μα το fn ειναι απο default στο insert! παντως δουλευει μια χαρα ως fn...

δοκιμαζω τωρα αυτο που λεει ο tifozif1 και ενημερωνω!

edit: δουλευει! tifozif1's way! viele danke!

και το πληκτρολογιο απλα τα σπαει, λιγο συνηθειο σε μερικα κουμπια αλλα κατα τα αλλα.....! ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με επεισαν να το παρω!!!

• 2 months later...

αμα το βρηκες στην ευκαιρια 18Ε, παρ'το!

στα windows μου πηρε 2-3 μερες να συνηθισω μερικες συντομευσεις κτλ και απο πληκτρολογηση ειναι απλα απολαυση!

το εχω συνδεδεμενο και με το macbook τωρα και ολα δουλευουν αψογα!!!!:happy2:

το αντιστοιχο του για windows (μαλλον αυτο) δεν νομιζω να αξιζει τα εξτρα 50Ε, νοουμενου οτι βρηκες/βρισκεις το mac edition στην προσφορα των 18Ε

Οντως και γω ήθελα κανα 2 μέρες να το συνιθήσω στα windows (Ειδικά το Control+Alt+Delete και το Shift+Alt και γενικά τα FN+F-keys) αλλά αν το συνιθισεις και μετά πας σε κατώτερης ποιότητας πληκτρολογιο σου κάνει μεγάλη αίσθηση η διαφορά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.