junior-21- Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2010 έχει βάλει κανείς στο πληκτρολόγιο αυτό το setpoint και να δουλεύει? Γιατι η λειτουργια των F keys εχει default τη δευτερη λειτουργια (εντασεις κλπ) και όχι τα πληκτρα F (F10, F11...) στο manual λέει ότι αλλάζει από το setpoint αλλά και να το εγκαταστήσω, σεν βλέπει το πληκτρολόγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosvlass Ιανουάριος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Το εβαλα και εγω αλλα δεν μου το βλεπει το setpoint.Ενω το ειχα περασμενο λογο logi mouse το πληκτρολογιο δεν το ειδε ποτε αλλα περασε κατι drivers και το ειδε σαν generic και τελος.Ειναι το μονο που με χαλαει αυτο με τα F keys αλλιως δεν με πειραζει τιποτα αλλο.Και να μην το δει ποτε δεν με πειραζει αλλα οχι οτι με χαλαει κιολας.Το θεμα ειναι οτι drivers για 7 υπαρχουν?Γιατι μονο ετσι εχουμε ελπιδες να το δει το setpoint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 στα Logitech προϊοντα, το setpoint περνάει και drivers. Να υπάρχουν σκέτοι drivers χλωμό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 14, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 ποιος ο λογος να βαλεις το setpoint; το είπα στο πρώτο post... για τα F keys :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 14, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Fn + F1 -> F1Fn + Fx -> Fxδηλαδή για Alt+F4 πατάς Alt + Fn + F4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 14, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Ρε γμτ δεν ειχα ποτε πειραξει τα F keys για να δω αν δουλευουνε. Κι εγω με περασμενο το τελευταιο setpoint ημουνα λογω mouse και το εβλεπε μεσα απο το προγραμμα σαν logitech (το setpoint μου ελεγε οτι εγω 2 συσκευες logi) απλα δεν με αφηνε να πειραξω τιποτα στο keyb. win7 x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 14, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Fn + F1 -> F1Fn + Fx -> Fxδηλαδή για Alt+F4 πατάς Alt + Fn + F4το θεμα ειναι μια πατέντα να γλυτώσουμε το Fn :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosvlass Ιανουάριος 14, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 σελοτειπ στο Fn......lol.... Επειδη μαλλον δεν προβλεπετε μαλλον θα το καταπιουμε και μετα απο λιγο καιρο θα το κανουμε μηχανικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 14, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 το θεμα ειναι μια πατέντα να γλυτώσουμε το Fn :magic:Παρόλο που πολλοί ψάχνονται με το ίδιο θέμα (DiNovo Mac & drivers για Windows) για το keyboard αυτό, ακολούθησα άλλο δρόμο :- modαρα το inf του Apple Keyboard with Numeric Keypad ώστε να εγκατασταθει το logitech σαν Apple keyboard (KeyMagic done ). - Εγκατέστησα το bootcamp software (version 1.2) στα windows Δεν μπορεσα να βρώ πιο προσφατη έκδοση. - προσπάθησα μέσα από εκεί να κάνω keymapping με διάφορα αλλά δεν... Στο τελος έφερα τα XP όπως ήταν και όπως δουλευε. Αν δείτε σε διάφορα φόρα όσοι βάζουν τα Windows στα Μac τους (bootcamp or not) έχουν το ίδιο θέμα με το Apple Keyboard. ξενύχτησα 2 βράδια μπας και τα καταφέρω αλλά ... σε Windows XP αυτά γιατί modded drivers & Vista/Seven = :giveup: edit: ΌΠΩΣ και να έχει όμως, το έχω τόσο καταχαρεί το keyboard αυτό που αν μου σπάσει τα @@ το Fn (το συνηθίζω σιγά-σιγά) πάω για αγορά του DiNovo Windows version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιανουάριος 14, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Uberoptions έχει δοκιμάσει κανέις. Ίσως βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 14, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Uberoptions έχει δοκιμάσει κανέις. Ίσως βοηθήσει.nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkarapou Ιανουάριος 14, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Με το Uber έκανα μια προσπάθεια εγώ αλλά δεν έβγαλα άκρη αν και παίζει να έκανα λάθος στην εγκατάσταση γιατί είναι μπέρδεμα (πρέπει να πάρεις ένα αρχείο ανάλογα το πληκτρολόγιο σου και κάτι να το κάνεις αλλά οι οδηγίες δεν είναι σαφείς). Αν κάνει κανείς καμιά δοκιμή ας το πει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IVIetaCreatoR Ιανουάριος 14, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Δοκίμασα και εγώ με το uber μάλλον ανεπιτυχώς.Κατά τα άλλα μια χαρά keyboard, το Fn το συνήθισα πλέον,μόνο printscreen/scroll lock/pause break δεν δουλέυουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 14, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Το insert ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosvlass Ιανουάριος 14, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Σωστη ερωτηση μαλλον δεν υπαρχει απαντηση....Οπως και print screen δεν βλεπω... Δεν συζητηαω για εξωτερικο προγραμμα αλλα για το κλασσικο κουμπακι.Τελικα σε πονοκεφαλο θα μας βγει..Ωραιο, στυλατο, 18 ευρω αλλα εμεις οι μη-mac δεν μας βολευει μαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 14, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Σωστη ερωτηση μαλλον δεν υπαρχει απαντηση....Οπως και print screen δεν βλεπω... Δεν συζητηαω για εξωτερικο προγραμμα αλλα για το κλασσικο κουμπακι.Τελικα σε πονοκεφαλο θα μας βγει..Ωραιο, στυλατο, 18 ευρω αλλα εμεις οι μη-mac δεν μας βολευει μαλλον.υπάρχουν Key Mapping utilities free που κάνουν την δουλειά αυτή σαν το keyTweak http://webpages.charter.net/krumsick/ Μπορείτε με τέτοιο πρόγραμμα (που βασικά το μόνο που κάνει είναι να βάζει/βγάζει κάποιες εγγραφές από την registry) να βάλετε :[Fn + F13] --> PrtScr[Fn + F14] --> Scrol Lock[Fn + ......] --> .... ότι θέλετε[Mac Num =] --> Inserthttp://webpages.charter.net/krumsick/scrnshot.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιανουάριος 17, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Να υποθεσω οτι δεν δουλευουν σε κανεναν τα πληκτρα εντασης κλπ απο μονα τους σωστα??Δηλαδη αν πατησω F11 δεν ανεβαινει η ενταση.. Τα F keys δουλευουν με το Fn οπως ειπωθηκε.. Παντως εχει φοβερα πληκτρα το πληκτρολογιο καμμια σχεση με αλλα, η ανεση στην πληκτρολογηση ειναι ασυγκριτη! Ειδικα για 18 ευρω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 17, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Να υποθεσω οτι δεν δουλευουν σε κανεναν τα πληκτρα εντασης κλπ απο μονα τους σωστα??Δηλαδη αν πατησω F11 δεν ανεβαινει η ενταση.. Τα F keys δουλευουν με το Fn οπως ειπωθηκε.. Παντως εχει φοβερα πληκτρα το πληκτρολογιο καμμια σχεση με αλλα, η ανεση στην πληκτρολογηση ειναι ασυγκριτη! Ειδικα για 18 ευρω......oxi με το F11 δεν ανεβαίνει η ένταση, κατεβαίνει. Με το F12 ανεβαίνει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιανουάριος 17, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Ναι σωστο αυτο my bad.. Απλα θελω να πω οτι δεν εκανε τιποτα, καμμια αλλαγη στον ηχο..Τωρα εβαλα αυτο το keytweak ομως με αυτο ας πουμε τωρα ειτε παταω Fn ειτε οχι παιζουν παντα οι ρυθμισεις που βαζω απο κει.. Εν ολιγοις αυτο που θελω να κανω ειναι αν πατω το Fn Να παιζουν τα F keys και αν δεν το παταω να αλλαζει η ενταση του ηχου κλπ γινεται??:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tregias Ιανουάριος 18, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Το έχω παραγγείλει κ εγώ το συγκεκριμένο keyb.. Το περιμένω απο αύριο!Μόλις έρθει στα χέρια μου, θα αρχίσω κ εγώ τις δοκιμές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.