hayabusa Ιανουάριος 20, 2010 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 χμ, τι ακριβώς ειναι η αντιστροφη πώλησης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 20, 2010 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Όταν δε μπορούν για τον α,β λόγο να σου αντικαταστήσουν το ελλατωματικό προιον και σου δίνουν τα χρήματα σου πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Ιανουάριος 20, 2010 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Όταν δε μπορούν για τον α,β λόγο να σου αντικαταστήσουν το ελλατωματικό προιον και σου δίνουν τα χρήματα σου πίσω.Εχω την εντυπωση πως το πιστωτικο σε τετοιες περιπτωσεις ειναι τα λεφτα που εχει σαν συσκευη το laptop που αγορασες και οχι τα λεφτα χωρις την επιδοτηση...Αλλα δεν ειμαι σιγουρος..Και η λογικη παντως αυτο λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 20, 2010 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Σαφώς. Σκέψου μόνο ότι ο αυτός που τελικά το αγόρασε απο τον έξυπνο το πούλησε με καπέλο. Ο τύπος που θα το πάει πχ στο eshop θα πάρει αυτό που πλήρωσε ο δικαιούχος της επιδότησης.Δλδ. Ο Α το αγοράζει με την επιδότηση σε τιμή Χ.Το πουλάει στον Β σε τιμή Χ+Ψ(το καπέλο που λέγάμε)Το μπλιμπλίκι χαλάει ο Β το πάει για φτιάξιμο, δε φτιάχνεται, ζητάει τα χρήματα του και παίρνει Χ που είναι λιγότερα απο ότι πήρε αρχικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Ιανουάριος 20, 2010 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Νομιζω οτι εδω εχεις λαθος..Αν τυχον παρω εγω ενα laptop απο επιδοτηση οκ??Το λαπτοπ αγορα εχει 600 ευρω η επιδοτηση ειναι 400 και εγω πληρωνων 200+..Μετα απο 1 χρονο μου χαλαει...Παω το δινω πισω τι θα μου πουν παρε 200 ευρω πισω??Αυτοι εχουν πληρωθει 600(μην κοιτας οτι εσυ λογο επιδοτησης εδωσεσ 200,αυτοι 600 πηραν δεν στο αφησαν 200 για την ψυχη της μανας τους).Οσο εχει το λαπτοπ σαν συσκευη θα με πιστωσουν.600 ευρω δηλαδη.Το ιδιο θα γινει αν τυχον εγω εχω δωσει το λαπτοπ σε καποιον.Στην χειροτερη να χρειαστει να παρεις τηλ τον αρχικο αγοραστη να πατε παρεα.τωρα κοιταξα και του αδερφου μου που το ειχε παρει με επιδοτηση φετος που περασε.εχει αποδειξη κανονικα 575 ευρω που ειναι και η εγγυηση του...Αν τυχον παθει το οτιδηποτε εχω 2 χρονια αμεση αντικατασταση.Μια φορα την εχω χρησιμοποιηση και ολας και μας το αλλαξαν αμεσως με καινουργιο ιδιο(χαλασμενη οθονη).Αν δεν ειχαν θα ειχαμε πιστωτικο 575 ευρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 21, 2010 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 Χμμμ έτσι όπως το λες δίκιο έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 21, 2010 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 γκρινιαζετε ολοι παραπονιεστε ολοι ,αλλα οι περισσοτεροι ειστε τελειως off topic.Το θεμα ειναι κατα ποσο το thelab επιτρεπει τετοιες αγοραπωλησιες.Την στιγμη που και εγραφως ειναι παρανομο τοτε το thelab επραξε αναλογως.Το αν ειναι ηθικα σωστο να το κανει καποιος αυτο και να κρινουμε τον νομο , δεν ειναι το θεμα μας.Και στο thelab απαγορευεται δια ροπαλου συζητησεις περι cracks / torrents αλλα ολοι "παρανομουμε" in real life..Οποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 21, 2010 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 Νομιζω οτι εδω εχεις λαθος..Αν τυχον παρω εγω ενα laptop απο επιδοτηση οκ??Το λαπτοπ αγορα εχει 600 ευρω η επιδοτηση ειναι 400 και εγω πληρωνων 200+..Μετα απο 1 χρονο μου χαλαει...Παω το δινω πισω τι θα μου πουν παρε 200 ευρω πισω??Αυτοι εχουν πληρωθει 600(μην κοιτας οτι εσυ λογο επιδοτησης εδωσεσ 200,αυτοι 600 πηραν δεν στο αφησαν 200 για την ψυχη της μανας τους).Οσο εχει το λαπτοπ σαν συσκευη θα με πιστωσουν.600 ευρω δηλαδη.Το ιδιο θα γινει αν τυχον εγω εχω δωσει το λαπτοπ σε καποιον.Στην χειροτερη να χρειαστει να παρεις τηλ τον αρχικο αγοραστη να πατε παρεα.τωρα κοιταξα και του αδερφου μου που το ειχε παρει με επιδοτηση φετος που περασε.εχει αποδειξη κανονικα 575 ευρω που ειναι και η εγγυηση του...Αν τυχον παθει το οτιδηποτε εχω 2 χρονια αμεση αντικατασταση.Μια φορα την εχω χρησιμοποιηση και ολας και μας το αλλαξαν αμεσως με καινουργιο ιδιο(χαλασμενη οθονη).Αν δεν ειχαν θα ειχαμε πιστωτικο 575 ευρω...το θέμα είναι σε αυτά που είχαν πχ 250 αλλά τα πούλαγαν 400 (τιμή επιδότησης) μαζί με ηλεκτρικές μασέλες, μασαζοκαλσόν και κουραμπιέδες για να συμπληρώσουν τα +150... εκεί δε νομίζω να μπορούν να πιστώσουν 400 για το lap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Ιανουάριος 21, 2010 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 Σε αυτη την περιπτωση δεν μπορω να σου πω τι παιζει..Αλλα αυτο γινοταν πολυ με netbooks που απο 300 τα δινανε ολα 500 ευρω με wii δωρο,εκτυπωτη αλλο,ειχανε φτιαξει διαφορες προσφορες.Τωρα στην προκειμενη για να παρεις 400 ευρω επιδοτηση πρεπει το λαπτοπ να εχει 480 ευρω.ειναι το 80% της αξιας με μεγιστη τα 400.οποτε δεν νομιζω καποιος να παει να παρει net book ας πουμε με 300 ευρω και να εχει στο μυαλο του να το πουλησει..Αν καποιος θελει να το δωσει πισω θα παρει κατι που να περναει το ποσο της επιδοτησης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.