Jump to content

Αγοραπωλησιες Laptop απο το προγραμμα επιδοτησης μαθητων "Δες την Ψηφιακα"

ngt

Recommended Posts

Έβγαλε η οικογένεια λεφτά και του αγόρασε υπολογιστή.

Μετά έρχεται η επιδότηση.

Να πει κρατήστε το έχω, καλά πιαστήκαμε εμείς κορόιδο και τα βάλαμε από την τσέπη μας.

Να μην το πουλήσει, να πάρει πίσω τα λεφτά του.

Σε ξένο κwλο χίλιες βιτσιές δεν είναι τίποτα.

Και αυτό είναι ο κανόνας να υποθέσω? Παραδείγματα που μπορείς να βγάλεις άκυρο τον άλλον υπάρχουν μπόλικα. Ποια είναι οι εξαιρέσεις και ποια ο κανόνας όμως; Και από πότε κάποιος είναι κορόιδο επειδή αγόρασε κάτι; Δηλαδή αν σήμερα αγοράσεις TV και αύριο ανακοινώσουν απόσυρση στις CRT, θα είσαι κορόιδο επειδή έχεις π.χ. μια στο υπόγειο και κάθεται? Ε μην αγοράζεις τίποτα για να μην πιαστείς ποτέ κορόιδο.

Δεν πάει έτσι. Και τα μαγαζιά κονομήσανε που βάζανε όλα τα netbooks των 250€ στα 450€ καλύπτοντας την διαφορά με "δωροεπιταγές" και το φτωχό παιδάκι του γιατρού με γραφείο στο Κολονάκι βούτηξε netbook. Να μην έχει και ένα μικρό δίπλα στο Vaio?

Όσο για τον κwλο που τρώει τις χίλιες βιτσιές, ρώτα και κανέναν συνταξιούχο που πλήρωσε αυτά τα laptops.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
Και αυτό είναι ο κανόνας να υποθέσω? Παραδείγματα που μπορείς να βγάλεις άκυρο τον άλλον υπάρχουν μπόλικα. Ποια είναι οι εξαιρέσεις και ποια ο κανόνας όμως; Και από πότε κάποιος είναι κορόιδο επειδή αγόρασε κάτι; Δηλαδή αν σήμερα αγοράσεις TV και αύριο ανακοινώσουν απόσυρση στις CRT, θα είσαι κορόιδο επειδή έχεις π.χ. μια στο υπόγειο και κάθεται? Ε μην αγοράζεις τίποτα για να μην πιαστείς ποτέ κορόιδο.

Δεν πάει έτσι. Και τα μαγαζιά κονομήσανε που βάζανε όλα τα netbooks των 250€ στα 450€ καλύπτοντας την διαφορά με "δωροεπιταγές" και το φτωχό παιδάκι του γιατρού με γραφείο στο Κολονάκι βούτηξε netbook. Να μην έχει και ένα μικρό δίπλα στο Vaio?

Όσο για τον κwλο που τρώει τις χίλιες βιτσιές, ρώτα και κανέναν συνταξιούχο που πλήρωσε αυτά τα laptops.

Ο καθένας κρίνει με το μυαλό που κουβαλάει.

Για μένα το δικαιούται. --> Είναι δικό του. -->Το κάνει ότι θέλει, και ας είναι παράνομο κατά την πολιτεία.

Όσο για το παιδάκι του γιατρού, δεν ήμασταν ούτε εγώ ούτε εσύ παρέα του πατέρα του, όταν έλιωνε παντελόνια στα έδρανα η έγλυφε μεγαλογιατρούς για να τον πάρουνε βοηθό.

Όπως και να έχει, αυτές είναι οι απόψεις μου, σου ζητάω συγγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά δεν διαβάζω επιχειρήματα ικανά να τις αλλάξουν.

Ο καθένας κρίνει με το μυαλό που κουβαλάει.

Για μένα το δικαιούται. --> Είναι δικό του. -->Το κάνει ότι θέλει, και ας είναι παράνομο κατά την πολιτεία.

Όσο για το παιδάκι του γιατρού, δεν ήμασταν ούτε εγώ ούτε εσύ παρέα του πατέρα του, όταν έλιωνε παντελόνια στα έδρανα η έγλυφε μεγαλογιατρούς για να τον πάρουνε βοηθό.

Όπως και να έχει, αυτές είναι οι απόψεις μου, σου ζητάω συγγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά δεν διαβάζω επιχειρήματα ικανά να τις αλλάξουν.

Γιατί διαβάζω εγώ επιχειρήματα? Αφού ο μπαμπάς "έλιωνε" παντελόνια για να γίνει γιατρός έχει το δικαίωμα και αυτός αλλά και το παιδάκι του (είναι κληρονομικό προφανώς, κάτι σαν τους τίτλους ευγενείας) να παρανομούν, να κλέβουν το κράτος και τον κάθε συνταξιούχο που προφανώς δεν έλιωνε παντελόνια σε δουλειές τύπου, εργάτης, πωλητής, αγρότης, καθηγητής και άλλα τέτοια ανάξια αναφοράς επαγγέλματα.

Συγνώμη αλλά εγώ δεν μπορώ να ζητήσω συγνώμη αν σε στεναχώρησα. Τέτοιες απόψεις, ...ας μην πω την άποψή μου για τέτοιες απόψεις.

Γιατί διαβάζω εγώ επιχειρήματα?
Ποιος λέει όχι σε 400€? Θα έλεγα εγώ?

Αν δεν πείθεσαι από τα δικά σου επιχειρήματα δεν πείθεσαι με τίποτα

Αφού ο μπαμπάς "έλιωνε" παντελόνια για να γίνει γιατρός έχει το δικαίωμα και αυτός αλλά και το παιδάκι του (είναι κληρονομικό προφανώς, κάτι σαν τους τίτλους ευγενείας) να παρανομούν, να κλέβουν το κράτος και τον κάθε συνταξιούχο που προφανώς δεν έλιωνε παντελόνια σε δουλειές τύπου, εργάτης, πωλητής, αγρότης, καθηγητής και άλλα τέτοια ανάξια αναφοράς επαγγέλματα.

Δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψα. Το σύστημα είναι άδικο, αλλά εδώ αναφερόμαστε στο λαπτοπ με το σύστημα δεδομένο. Όλων τα παιδιά έχουν δικαίωμα.

Τέτοιες απόψεις, ...ας μην πω την άποψή μου για τέτοιες απόψεις.

Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν κακές απόψεις, μόνο διαφορετικές. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσες να με στήσεις και στο τοίχο.

Αν δεν πείθεσαι από τα δικά σου επιχειρήματα δεν πείθεσαι με τίποτα

Μα αν δεν το είχα ανάγκη, ούτε εγώ θα έπρεπε να το πάρω. Αυτό δεν λέω; Αυτό λέω, απλά κόβοντας μόνο ένα μικρό μέρος από το κείμενό μου αλλοιώνεις την ουσία αυτών που γράφω και μετατρέπεις την ειλικρίνειά μου σε επιχείρημα.

Δεν έχει σχέση με αυτό που έγραψα. Το σύστημα είναι άδικο, αλλά εδώ αναφερόμαστε στο λαπτοπ με το σύστημα δεδομένο. Όλων τα παιδιά έχουν δικαίωμα.

Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα, δεν διαφωνώ, δεν είπα κάτι διαφορετικό. Αυτό που είπα είναι ότι όταν τα χρήματα για τις επιχορηγήσεις προέρχονται από όλους εμάς που μπορεί να μην έχουμε και την οικονομική άνεση, μέσω της άμεσης ή έμμεσης φορολογίας, θα έπρεπε να υπάρχει ένα ποιο δίκαιο σύστημα. Άλλωστε και εσύ το παραδέχεσαι ότι το σύστημα είναι άδικο. Το παιδί του γιατρού από το Κολονάκι ο οποίος δηλώνει π.χ. 3000€ το χρόνο εισόδημα, μπορεί να έχει το δικαίωμα, αλλά δεν πρέπει να πάρει laptop. Τα μαγαζιά που αλλάξανε τις τιμές εν μια νυκτί και μετέτρεψαν μέρος της επιχορήγησης σε άσχετες δωροεπιταγές, θα έπρεπε να υποστούν κυρώσεις. Έχω λάθος ή εφόσον το σύστημα είναι άδικο μπορούμε να δικαιολογήσουμε τα πάντα; Και από την στιγμή που όταν παίρνεις το laptop δηλώνεις ότι δεν θα το πουλήσεις, γιατί θα πρέπει να δικαιολογήσουμε την πράξη αυτή; Γιατί να δικαιολογήσουμε την παρανομία;

Και στην τελική χέστηκα αν ο μπαμπάς γιατρός έλιωνε παντελόνια ή αν φύλαγε ποδιές μεγαλογιατρών για να γίνει και ο ίδιος ένας από αυτούς. Και στα άλλα επαγγέλματα ο κόσμος λιώνει παντελόνια. Και στα άλλα γίνεται σκουπίδι για να βρει δουλειά.

Σου είπα λοιπόν και σου ξαναλέω. Ο κάθε ένας μπορεί να βρει παραδείγματα για να βγάλει τον άλλον λάθος. Εσύ έδωσες το παράδειγμα της οικογένειας που μάζεψε λεφτά, εγώ του πλούσιου γιατρού που εκμεταλλεύεται το σύστημα. Ασχέτως ποιο παράδειγμα είναι ποιο κοντά στον κανόνα, τις ξυλιές θα τις φάει ο πισινός του συνεπή προς την εφορία χαμηλόμισθου συνταξιούχου/μισθωτού. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ, αυτό έγραψα.

Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν κακές απόψεις, μόνο διαφορετικές. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσες να με στήσεις και στο τοίχο.

Στις δημοκρατίες επιτρέπεται και η κριτική. Αν κάθε φορά που κρίνουν τις απόψεις σου αρνητικά τους κατηγορείς ότι σε στήνουν στον τοίχο, εντάξει τι να πω. Ίσως καλύτερα να μην έλεγα τίποτα. Ίσως καλύτερα να το βούλωνα ώστε να ταιριάζω με την δημοκρατία στην οποία αναφέρεσαι.

Και από την στιγμή που όταν παίρνεις το laptop δηλώνεις ότι δεν θα το πουλήσεις, γιατί θα πρέπει να δικαιολογήσουμε την πράξη αυτή; Γιατί να δικαιολογήσουμε την παρανομία;

Παρανομία είναι επίσης το downloading software με πνευματικά δικαιώματα (κάτι που όλοι έχουμε κάνει) καθώς και το κάπνισμα σε κλειστούς/δημόσιους χώρους.

Δεν θα σου ζητήσω να απευθυνθείς και σε αυτά τα ζητήματα αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω. Γιατί δεν εστιάζεις τις δυνάμεις σου σε θέματα όπως "να αυξηθεί ικανοποιητικά το μέσο ελληνικό εισόδημα χωρίς να μεταβληθούν θετικά τα ανάλογα πάγια έξοδα + φόρους", αλλά ασχολείσαι με το να μην "φάει" ο άλλος ένα παραπάνω "ψωμί" που "δικαιούται"?

Δεν καταλαβαίνω γιατί χάνετε την ουσία αυτών που γράφω και γιατί ψάχνετε να ανακαλύψετε τον κακό της υπόθεσης.

Αυτό που είπα εξ αρχής είναι ότι είναι ξεφτίλα να πουλιούνται, αντί να αξιοποιούνται, αυτά τα laptops και είναι και ξεφτίλα που τελικά τσεπώσανε τα χρήματα σε μεγάλο βαθμό τα καταστήματα.

Η προσωπική μου άποψη βασίζεται στο ότι αυτά τα laptops δίνονται δωρεάν με έξοδα του Ελληνικού κράτους. Είναι χρήματα τα οποία υποτίθεται ότι πηγαίνουν για την παιδεία. Σε ένα βαθμό είναι σαν τα σχολικά βιβλία και αν θέλετε πέστε με υπερβολικό σε αυτό. Πως να το κάνουμε. Δεν νιώθω και άνετα όταν τα βλέπω να βγαίνουν στο σφυρί. Δεν νιώθω άνετα διότι ένα ποιο σωστό σύστημα θα μπορούσε να διαθέσει πολύ περισσότερους φορητούς σε πολύ περισσότερα παιδιά που θα τους είχαν πραγματικά ανάγκη, με τα ίδια χρήματα. Και μην αυταπατάστε. Αυτά τα χρήματα δεν είναι επιπλέον κονδύλι υπέρ της παιδείας. Από κάποιον άλλον τομέα της παιδείας τα πήραν τα χρήματα αυτά. Είναι τόσο κακό να λέει κάποιος ότι είναι ξεφτίλα χρήματα που θα έπρεπε να αξιοποιηθούν για την παιδεία να καταλήγουν σε καταστήματα αλλά και σε παιδιά που έχουν το δικαίωμα αλλά όχι και την ανάγκη να αποκτήσουν έναν (επιπλέον) Η/Υ; Τόσο κακό;

Παρανομία είναι επίσης το downloading software με πνευματικά δικαιώματα (κάτι που όλοι έχουμε κάνει) καθώς και το κάπνισμα σε κλειστούς/δημόσιους χώρους.

Δεν θα σου ζητήσω να απευθυνθείς και σε αυτά τα ζητήματα αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω. Γιατί δεν εστιάζεις τις δυνάμεις σου σε θέματα όπως "να αυξηθεί ικανοποιητικά το μέσο ελληνικό εισόδημα χωρίς να μεταβληθούν θετικά τα ανάλογα πάγια έξοδα + φόρους", αλλά ασχολείσαι με το να μην "φάει" ο άλλος ένα παραπάνω "ψωμί" που "δικαιούται"?

Τώρα τι να σου πω; Πάμε την συζήτηση αλλού εντελώς γενικόλογα; Είναι σαν να συζητάμε για την βίαιη συμπεριφορά π.χ. της αστυνομίας σε κάποιες περιπτώσεις και εσύ να μου λες γιατί δεν εστιάζω στην παγκόσμια ειρήνη. Και αφού δεν έχουμε παγκόσμια ειρήνη, τι ασχολείσαι βρε yanni; Σωστά; Σωστά.....

Οπότε. Αφού όλοι κατεβάζουν παράνομα και αφού όλοι καπνίζουν σε κλειστούς χώρους επίσης παράνομα, τι σε απασχολούν τα laptops;

Ήδη έχω γράψει πολύ περισσότερα από όσα πρέπει αλλά θα σου πω ένα τελευταίο Hero. Η δική μου άποψη είναι ότι ο κόσμος δεν θα έπρεπε να ελπίζει σε μια επιχορήγηση και να μην "δικαιούται", αλλά να δικαιούται χωρίς "".

Να διευκρινίσω κάτι που πιθανόν να μην κατάλαβες.

Λέγοντας "ψωμί" εννοούσα το παραπάνω φράγκο που θα πάρει κάποιος από τη πώληση της επιχορήγησης. Από την μία, αυτός ο κάποιος δικαιούται το laptop αλλά δεν επιτρέπεται να το πουλήσει (άρα δεν θα πάρει "ψωμι"-φράγκο όπως θες πες το).

Εσύ λες ότι υπάρχουν φορολογούμενοι συνταξιούχοι που επιβιώνουν και σε ενοχλεί που πληρώνουν τα laptops. Εγώ απλά έδωσα τροφή για σκέψη.

Να διευκρινίσω κάτι που πιθανόν να μην κατάλαβες.

Λέγοντας "ψωμί" εννοούσα το παραπάνω φράγκο που θα πάρει κάποιος από τη πώληση της επιχορήγησης. Από την μία, αυτός ο κάποιος δικαιούται το laptop αλλά δεν επιτρέπεται να το πουλήσει (άρα δεν θα πάρει "ψωμι"-φράγκο όπως θες πες το).

Εσύ λες ότι υπάρχουν φορολογούμενοι συνταξιούχοι που επιβιώνουν και σε ενοχλεί που πληρώνουν τα laptops. Εγώ απλά έδωσα τροφή για σκέψη.

Εσύ απλά αγνοείς ή δεν καταλαβαίνεις καθόλου αυτά που γράφω. Προσπάθησε να τα διαβάσεις χωρίς να έχεις στο μυαλό σου την φράση

"Ο yanni είναι ο κακός και που θα μου πάει θα τον ξεσκεπάσω"

Προσπάθησε να τα διαβάσεις χωρίς να έχεις στο μυαλό σου την φράση

"Ο yanni είναι ο κακός και που θα μου πάει θα τον ξεσκεπάσω"

Μάλλον ψάχνεις για επιβεβαίωση. Υποτιμάς όμως το χρόνο μου διότι δεν μπήκες στη διαδικασία να σκεφτείς τις απαντήσεις μου. Για να σε προλάβω, θα μπορούσα να σου πω ότι εν μέρη έχεις δίκιο αλλά δεν θα αλλάξει με αυτό η κατάσταση.

Συνεχίζεις μόνος σου.

Μάλλον ψάχνεις για επιβεβαίωση. Υποτιμάς όμως το χρόνο μου διότι δεν μπήκες στη διαδικασία να σκεφτείς τις απαντήσεις μου. Για να σε προλάβω, θα μπορούσα να σου πω ότι εν μέρη έχεις δίκιο αλλά δεν θα αλλάξει με αυτό η κατάσταση.

Συνεχίζεις μόνος σου.

Υποτιμάω τον χρόνο σου? Καλό και αυτό! Με σχόλια των 2 γραμμών δεν πείθεις ότι έχεις αφιερώσει χρόνο. Επιβεβαίωση δεν ψάχνω πάντως, όπως και εσύ δεν ψάχνεις να κάνεις διάλογο.

Εγώ πάντως το netbook μου το αγόρασα έτσι.

Σκεφτόμουνα να το πουλήσω βέβαια (το έχω 1.5 χρόνο) αλλά δεν ήξερα ότι απαγορεύεται.

Δεν θυμάμαι πάντως να υπέγραψα κάποια υπεύθυνη δήλωση, κάποια χαρτιά είχα σκανάρει και είχα στείλει στο eshop.

Το πρόγραμμα είναι εντελώς απάτη.

Γιατί:

1. Δίνει κρατική επιχορήγηση ουσιαστικά στις αλυσίδες πληροφορικής, ενώ θα μπορούσε να πετύχει καλύτερο διακανονισμό θεωρώ αν τα έδινε "με το δελτίο".

2. Δίνει την επιχορήγηση όπου νά 'ναι. Π.χ. εγώ δεν πήρα επιχορήγηση για την εγγραφή μου σε Μεταπτυχιακό (που αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να υπάρχει κάποια πρόβλεψη) και πήρα μέσω ενός άκυρου 10% που είχα κάνει με επανακατάθεση μηχανογραφικού.

Σωτήρη, ας μην ασχοληθούμε με την πολιτική πλευρά και σχεδίαση του προγράμματος.

Κι εγώ κάνω μεταπτυχιακό και όπως έσυ, θέλω φορητό για εργασίες πχ και παρουσιάσεις, και δίνουν φορητά σε φοιτητές για εξελιγμένη χρήση Facebook, κατέβασμα παιχνιδιών και λιώσιμο στο Source.

ΔΕΝ είναι βέβαια όλοι έτσι στον υπολογιστή, αλλά όπως πάντα, η πρόοδος στην χώρα μας είναι για διαλεγμένα άτομα και ποτέ για όλους.

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί θεωρείται "απάτη" ή "γυφτιά" ένας φοιτητής που έχει πάρει ένα μηχάνημα με επιδότηση να μη το κάνει ότι θέλει? Εφόσον έχει το δικαίωμα να πάρει αυτή την πολυσυζητημένη επιδότηση, μπορεί να την χρησιμοποιήσει έμμεσα όπως θέλει. Τι εννοώ??? Το πουλάει και παίρνει κάτι άλλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, το πουλάει και κάνει αναβάθμιση στον σταθερό του υπολογιστή που είναι παλιός ή ακόμα το πουλάει και παίρνει καραμέλες βρε αδερφέ. Δικαίωμά του... ;)

Το "επιδοτούμενο" laptop το έχει ήδη πληρώσει αδρά και με το παραπάνω εφ όσον οι γονείς του είναι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες. Κάθε μήνα οι κρατήσεις που γίνονται στον μισθό μας για ΙΚΑ και φόρο είναι αρκετά χρήματα που αν δεν μας τα κρατούσαν θα μπορούσαμε να πέρναμε από ένα netbook το μήνα και να είχαμε την καλύτερη ιδιωτική ασφάλεια με ένα μόνιμο γιατρό να τρέχει από πίσω μας μη τυχόν και βήξουμε. :hehe:

Δώσανε μια φορά από ένα μηχάνημα μόνο στους πρώτους της κάθε σχολής και κάτι τρέχει στα γύφτικα. :tongue: Ρε παιδιά πολύ ντόρο για το τίποτα κάνουμε και δεν αξίζει.

Στην δικιά μου περίπτωση η αδελφή της γυναίκας μου πείρε ένα laptop με επιδότηση το οποίο στην ουσία δεν χρειαζότανε γιατί είχε και laptop (2 χρονών) και σταθερό υπολογιστή ο οποίος είναι 5ετίας. Της πρότεινα λοιπόν να αγοράσω εγώ το επιδοτούμενο laptop όσο είναι η μέγιστη επιδότηση της (400 ευρώ, ο υπολογιστής είχε 500) και με τα χρήματα που της έδωσα να κάνουμε μια καλή αναβάθμιση τον σταθερό υπολογιστή της που ήταν πιο αργός και από το κινητό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι το κακό βρίσκεται σε αυτή την κίνηση που έκανε??? Δεν δικαιούται ένα laptop??? Δικαιούται!!! Γιατί να μην το πάρει???

Έτσι και αλλιώς με αυτή την κίνηση που έκανε έφτιαξε ένα μηχάνημα για να κάνει αξιοπρεπώς την δουλειά της ως φοιτήτρια.

Αν δεν θέλανε από τους φοιτητές να τα πουλάνε ας βάζανε και επιδοτούμενους σταθερούς υπολογιστές ή επιδοτούμενα πακέτα αναβάθμισης να είναι όλοι καλυμμένοι.

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι κάποιος ή κάποιοι έχουν κάνει μεγάλη "μπάζα-λαμογιά" από το όλο πρόγραμμα "Δες την Ψηφιακά" και εμείς ψάχνουμε ψιλούς στα άχυρα και περί εντιμότητας του κάθε φοιτητή. :tongue:

Ολα τα ανωθεν σωστα,αλλα υπαρχει μια σημαντικη λεπτομερια στο ολο θεμα.

Οτι τα φορητα αυτα βαση της επιδοτησης που εισπρατει ο δικαιουχος απαγορευεται να πωληθουν.

Καπου εδω νομιζω οτι τελειωνει οποιαδηποτε διαφωνια περι ορθοτητας ή μη της εν λογω πραξης.

Δεν εκφραζω προσωπικη γνωμη,αλλα τονιζω ποιοι ειναι οι οροι κατω απο τους οποιους χορηγηθηκαν αυτα τα λαπτοπια.

Αλλα οπως επαιρναν πριν χρονια επιχορηγησεις για να φτιαξουν εργοστασια στην Θρακη και στο τελος μεναν μοναχα ντουβαρια,ετσι γινεται και με το "Δες την στα Μουλωχτα" τωρα.

Ελεγκτικος μηχανισμος μηδεν.Μηδεν και τιποτα :cool:

Μπορει να σκεφτει καποιος εναν μηχανισμο που θα μπορουσε να ελεγχει το αν τα laptop αυτα εχουν πουληθει η δωθει σε αλλον??

Δεν μπορω να φανταστω να παρω laptop με επιδοτηση και να μου πουν καθε 3 μηνες το laptop θα το πηγαινεις βολτα στο υπουργειο παιδειας να βλεπουμε οτι ειναι στην κατοχη σου παντως..

Η πραξη του παιρνω κατι με επιδοτηση και το πουλαω προσωπικα με αφηνει αδιαφορο για εναν και μονο λογο..Πειτε μου τι λειτουργει σωστα για να πρεπει να λειτουργησει αυτο...??Εχουνε αλλα πιο σοβαρα προβληματα που χρειαζονται λυση...Και σιγουρα το προγραμμα αυτο δεν ειναι μεσα στις πρωτες επιλογες..Οπως και σιγουρα δεν ειναι λυση να σταματησει ενα προγραμμα επειδη το 10%-15% απο τα λαπτοπ αυτα μπαινει αγγελια...

Να ξέρετε πάντως ότι τα λεφτά από τα καταστήματα δεν έχουν ακόμη εισπραχθεί!Του τέστιν αν κάποιος έχει επιταγές κτλ κ περίμενε από αυτά τα χρήματα για να καλυφτεί πάει Τειρεσία!!!Αν θέλετε ρωτήστε κάποιον γνωστό σας...

Όσο για τα λαπτοπ ή είναι απαραίτητα κ θα έπρεπε να είναι στην τάξη στους χώρους διδασκαλίας κτλ,ή να γίνεται σωστή δουλειά κ να δίνονται στον μαθητή εργασίες που δεν μπορεί να ολοκληρώσει χωρίς τη βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή δεν έπρεπε να γίνει αυτό το πρόγραμμα κ να γίνουν αίθουσες ηλεκτρονικής εκμάθησης όπου ο εξοπλισμός θα έμενε στους χώρους διδασκαλίας με μεγάλες οθόνες κ νέα τεχνολογία.

Αν έχει υπολογιστή κ βρήκε ευκαιρία να βγάλει κάποιο ποσό ποσωςμ'ενδιαφέρει όταν θα ξαναχρειαστεί όμως θα έχει άλλη τιμή κ θα το πληρώσει:happy2:...

απ' όσο ξέρω σε όποια σχολεία υπάρχει υποδομή και οι καθηγητές έχουν γνώση για τα μαθήματα με τη βοήθεια υπολογιστή (και γίνεται μάθημα με τη βοήθεια του υπολογιστή) τα παιδιά που δεν έχουν τον υπολογιστή τους παίρνουν απουσία!

τώρα το θέμα είναι ότι δεν είναι όλα τα σχολεία της χώρας έτσι, ούτε και όλα τα μαθήματα που διδάσκονται!

επίσης έμαθα ότι πήγαν ενήλικες αλλοδαποί και γράφτηκαν σε νυχτερινά γυμνάσια και δικαιούνταν τον υπολογιστή, αφότου τον πήραν έγιναν καπνός!:rofl: (δεν είμαι 100% σίγουρος, αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας πει)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.