Guest Ιανουάριος 14, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 αυτο το σκεφτηκες πολυ για να το πεις? Αντιστρόφως, τις δικές σου δημοσιεύσεις τις επεξεργάστηκες καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 14, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Ας ηρεμήσουν τα πνεύματα γιατί αρχίζει να ξεφεύγει το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 14, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Συμφωνω με Φανη απο πανω,αλλα απο περιεργεια και μονο,θα παρακαλουσα οσοι σπαζονται με τον τροπο που εκμεταλλευονται οι συγκεκριμενοι κυριοι την κρατικη επιδοτηση ,να ποσταρουν την αποψη τους εδω με κοσμιο τροπο,ετσι,ωστε να υπαρχει μια εικονα,και αποψη θελω επισης και απο αυτους που συμφωνουν με αυτην την πρακτικη.Τουλαχιστον μην νιωθουμε εμεις οι 2-3 που δεν εγκρινουμε αυτη την τακτικη παραξενοι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 14, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Δηλαδή για να καταλάβω... Μας ενοχλεί το ποσό στο οποίο μεταπωλείται η επιδότηση ΚΑΙ ΟΧΙ το γεγονός οτι βγήκε στο σφυρί γενικώς;Αμέσως αμέσως βλέπω εναν λόγο για τον οποίο δεν θα πάμε ποτέ μπροστά. Είναι ίσως η πρώτη φορά που γίνεται κάτι ΑΜΕΣΑ και ΑΠΤΑ, και ορμήξαμε να το μαγαρίσουμε και αυτό...Τελικά λοιπόν, καλά τα λέει ο Αστρολάβος. Dura Lex Sed Lex. Το κράτος φταίει που δεν έβαλε ρήτρες στα netbookάκια. Πχ καθε εξι μήνες έλεγχο για να δουμε αν σέβεσαι κυριε τον ιδρώτα σου (μας). Γιατί ΗΔΗ έχω πολλα παιδάκια στο μαγαζί που γίναν μαγκάκια και θέλουν να παίξουν Pro με το επιδοτούμενο... Εγω προσωπικά άν ημουν πολιτεία θα έπαιρνα κεφάλια (και θα υπαναχωρούσα σε πολλές επιδοτήσεις)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 14, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Δηλαδή για να καταλάβω... Μας ενοχλεί το ποσό στο οποίο μεταπωλείται η επιδότηση ΚΑΙ ΟΧΙ το γεγονός οτι βγήκε στο σφυρί γενικώς;Αμέσως αμέσως βλέπω εναν λόγο για τον οποίο δεν θα πάμε ποτέ μπροστά. Είναι ίσως η πρώτη φορά που γίνεται κάτι ΑΜΕΣΑ και ΑΠΤΑ, και ορμήξαμε να το μαγαρίσουμε και αυτό...Τελικά λοιπόν, καλά τα λέει ο Αστρολάβος. Dura Lex Sed Lex. Το κράτος φταίει που δεν έβαλε ρήτρες στα netbookάκια. Πχ καθε εξι μήνες έλεγχο για να δουμε αν σέβεσαι κυριε τον ιδρώτα σου (μας). Γιατί ΗΔΗ έχω πολλα παιδάκια στο μαγαζί που γίναν μαγκάκια και θέλουν να παίξουν Pro με το επιδοτούμενο... Εγω προσωπικά άν ημουν πολιτεία θα έπαιρνα κεφάλια (και θα υπαναχωρούσα σε πολλές επιδοτήσεις)...Καταρχήν, προσωπικά εγώ δεν έχω πάρει επιδότηση αλλά ούτε με ενοχλεί αν άλλοι την μεταπωλούν.Ίσως να παραξενευόμουν περισσότερο εάν υπήρχε διαφορά στο ποσό. Τώρα όλα αυτά είναι δική μου άποψη, απλώς δεν το εξέφρασα σωστά στο προηγούμενο post.Επίσης, απο περιέργεια αναρωτιέμαι αν το thelab.gr επιτρέπει τέτοιου είδους συναλλαγές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 14, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 εάν υπήρχε διαφορά στο ποσό. να δινε το λαπτοπ πιο ακριβα απ οσο το πουλανε η πιο φτηνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 14, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 http://www.destinpsifiaka.gr/PEligibleΕπιπρόσθετα, ο δικαιούχος φοιτητής (μέσω του «Δελτίου Παραγγελίας» δηλώνει υπεύθυνα ότι:•Δεν θα μεταβιβάσει σε τρίτον τον ως άνω υπολογιστή κατά την διάρκεια των σπουδών του. •Δεν έχει λάβει καμία άλλη επιχορήγηση για απόκτηση φορητού υπολογιστή. Λεπον,τελικα δεν επιτρεπεται,οπου να ναι θα μπει και στους κανονες,βρηκα 2 -3 τετοιες αγγελιες και τις εξοντωσα,απο δω και μπρος θα εχει και καρτα ,οχι ΑΤΙ η ΝΒΙΝΤΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 14, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 επεσε πολυ ownage Ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 14, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 επεσε πολυ ownage Ομως Ναι δικαιώθηκες και νιώθεις πλήρως ικανοποιημένος τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 14, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Άσε τον τρελλό στην τρέλλα του κι εσύ βρε...Εάν δεν ήταν παράνομο δεν θα είχαμε λόγο να το απαγορεύσουμε, τα εύσημα στον Τσακο που το έψαξε και δεν αρκέστηκε σε αερολογίες :nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 14, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 επεσε πολυ ownage Ομως που το είδες; Το θίξατε, απαντήσαμε γιατί πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε κάτι, αλλά παρ'όλα αυτά το ψάξαμε περαιτέρω, βρήκαμε ότι κάναμε λάθος, το είπαμε, και το διορθώσαμε. Αν εσύ το λες ownage, εγώ το λέω ειλικρίνια και τιμιότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 15, 2010 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Αλλα επειδη ειμαστε και ο πιο εξυπνος λαος αμαλαχει ναουμ,χθες καναμε την εν λογω συζητηση,σημερα δημοσιευτηκε αγγελια για ολοκαινουργιο σφραγισμενο λαπτοπ που αγοραστηκε σημερα και πωλειται στην φανταστικη προσφορα των 70 ευρω κατω απο το πλαισιο....α ξεχασα το καλυτερο για προσωπικους λογους πανταΦυσικα επεσε καρτουλα ασαπ χασαπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 15, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 το να μην εχει διαβασει αυτο το τοπικ επειδη ας πουμε ειναι στη κατηγορια off topic η οποια δεν εμφανιζεται στο "νεα μηνυματα" το σκεφτηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 15, 2010 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Μάλιστα. Μήπως να ενημερώσουμε κάθε χρήστη χωριστά για το τί πρέπει και τι δε πρέπει να κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 15, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 αμα σε βολευει κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 15, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Αν το θέλεις να το κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 15, 2010 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Επιπρόσθετα, ο δικαιούχος φοιτητής (μέσω του «Δελτίου Παραγγελίας» δηλώνει υπεύθυνα ότι: * Δεν θα μεταβιβάσει σε τρίτον τον ως άνω υπολογιστή κατά την διάρκεια των σπουδών του. * Δεν έχει λάβει καμία άλλη επιχορήγηση για απόκτηση φορητού υπολογιστή.Για να λήξει το θέμα διότι άλλο δράμα δεν παλεύεται, οι "αγοραστές" δήλωσαν υπεύθυνα ότι δεν θα το μεταβιβάσουν.Δεν χρειάζεται να έχει διαβάσει κάποιος το thread λοιπόν προκειμένου να ενημερωθεί ότι παρανομεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 16, 2010 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Ξεφτίλα να πουλάνε αυτά τα laptops. Βασικά ήταν ξεφτίλα και ο τρόπος που δόθηκαν αυτές οι επιχορηγήσεις (τα τσέπωσαν τα μαγαζιά), γενικά σε αυτή τη χώρα πολύ προχειρότητα και πολύ κουτοπονηριά στο πως θα βρει κάποιος τρόπο να τσεπώσει λεφτά. Κανονικά όσοι δεν τα ήθελαν δεν θα έπρεπε να πάρουν αυτή την επιχορήγηση, αλλά εδώ θα με βρίσετε. Ποιος λέει όχι σε 400€? Θα έλεγα εγώ?Τέλος πάντων, μπράβο στον Τσάκωνα που το έψαξε και καλώς διαγράφονται αυτές οι αγγελίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 16, 2010 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Έβγαλε η οικογένεια λεφτά και του αγόρασε υπολογιστή.Μετά έρχεται η επιδότηση.Να πει κρατήστε το έχω, καλά πιαστήκαμε εμείς κορόιδο και τα βάλαμε από την τσέπη μας.Να μην το πουλήσει, να πάρει πίσω τα λεφτά του.Σε ξένο κwλο χίλιες βιτσιές δεν είναι τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngt Ιανουάριος 16, 2010 Author #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 http://www.destinpsifiaka.gr/PEligibleΛεπον,τελικα δεν επιτρεπεται,οπου να ναι θα μπει και στους κανονες,βρηκα 2 -3 τετοιες αγγελιες και τις εξοντωσα,απο δω και μπρος θα εχει και καρτα ,οχι ΑΤΙ η ΝΒΙΝΤΙΑ Δεν περιμενα να εχει καποιο αποτελεσμα οταν ξεκινουσα το thread mου κι ομως να που καποιος βρηκε ακρη ! ngt δεν εχεις δικιο.Εαν παλι μου βρεις εναν ορο του κρατικου προγραμματος που απαγορευει αυτην την πωληση κατοπιν της αγορας(να σου πω την αληθεια δεν εψαξα εγω),το ξανασυζηταω,μαζι με τις απολοτζις μου. Tα απολοτζις τα δικαιουμαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.