tsouky3d Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 θέλω να ρωτήσω τι διαφορές υπάρχουν σε αυτά τα 2 συστήματα για multi-gpu? Και επειδή έχω την μητρική asus P6T SE και την κάρτα γραφικών Twintech GTX 260 και στο site της Twintech λέει ότι υποστηρίζει SLI αλλά στο site της Asus δεν αναφέρει τίποτα για SLI connection για την μητρική μονο για CrossFireX.θα έχω πρόβλημα εάν βάλω άλλη μια ίδια κάρτα?:to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιανουάριος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 δυστυχως φιλε μου δεν υποστηριζει sli ..... καπου διαβασα ομως (χωρις να ειναι εγκυρο) οτι ισως λυθει με καποιο bios update.....εγω δεν γνωριζω κατι παραπανω γιαυτο ....οποτε ας μας πει καποιος που ξερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsouky3d Ιανουάριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 thespesios εχω βάλει το τελευταιο bios της Asus την περασμενη βδομαδα αλλά δεν άλλαξε κάτι σε αυτό το θέμα δυστυχως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Ιανουάριος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Eεε κατι παραπανω έπρεπε να είχε και η κατά 30€ ακριβότερη P6T.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 14, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 ακομη και αν δεν γινεται μεσω crossflash απο την Ρ6Τ , ισως γινεται με καποιο τετοιο τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsouky3d Ιανουάριος 15, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 την απάντηση στο 1ο μου ερώτημα μου την έδωσε ένας τεχνικός με το παρακάτω link : http://www.hardwaresecrets.com/article/391/1και σύμφωνα με όσα διαβασα πιστεύω οτι δεν θα έχω πρόβλημα αν βαλω 2 ίδιες καρτες.Βέβαια αυτό θα φανεί μόνο στην πράξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.