overclocked Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2003 Γεια σας εχω ενα προβλημα!!!ειχα εναν 60αρι και εναν 30αρι maxtor (master-slave)πουλησα τον 30αρι και πηρα σημερα εναν 80αρι Maxtor kai τον εβαλα στη θεση του 30αρι με jumber slave!!sto bios ton βλεπει μπενω στα winndows briskei to νεο hardware hard disκστο system yparxei στα drives alla οταν ανοιγο το My computer φενεται σαν dvd drive!!!!!ti φτεει??εγω εχω 2 dvds alla τωρα μου βγαζει 3!! και φυσικα δε μπορω να μπω στον δισκο!!εβαλα παλι τους nforce 3 alla τιποτε!!! τι να κανω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 25, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Βασικά δημιούργησες partition με το partition magic? έκανες φορμάτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Νοέμβριος 25, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 ox ωπα!!!! το ειχα ξεχασει!!!! οι νεοι δισκοι θελουν format????oyte καν μου περασε απο το μυαλο!!!!Looooooooool παω να δοκιμασω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 25, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Δοκιμασε να κανεις uninstall τελειως τον primary & secondary ide απο το device manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Νοέμβριος 25, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 τελικα θελει format??? thnx guyz θα δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Νοέμβριος 25, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Φυσικα και θελει φορματ!Αν πας,My computer(right click) manage,disk management,θα δεις ακριβως τι γινεται με τα drive σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.