Jump to content

my new e8500 @4ghz on striker

firekiller

Recommended Posts

Καλησπέρα σας μου ρθε ένας ε8500(εξ ουρανού)και τον έχω 4ghz striker θερμοκρασίες full load 42C και δίνω ρεύμα μέσα στο bios 1.33v=1.285real(στο μονίτορινκ της μητρικής στο bios) αλλά έλα που όλα τα προγράμματα λένε ότι δίνω 1.22 τι να πιστέψω?να επισημάνω ότι έχω το 1901bios και κάτι τελευταίο παθαίνει καμία ζημιά στα 4ghz με σχέχη τα 3.16?πχ "χαλάει"3%πιο πολύ xD Thanks

Υπ:Η striker πάει ως 4.1(δοκιμασμένα)αλλά θέλει αρκετό ρεύμα στο nb(1.4 για "fsb"<1700 και 1.46 για "fsb">1700 ώπου fsb είναι ο αριθμός που βάζω και max fsb μέρχι εκεί το δοκίμασα 434

yeap τώρα είμαι νορμαλ κλοκ γιατί περιμένω κάτι μνήμες για την maximus ii gene α ή striker πήγαινε και άλλο αλλά ήθελε μνήμες εκεί που ήμουν 4.0(4.1 πήγαινε όταν ήταν κρύα :( )έβαλα μνήμες στα 800 και boοtαρε στα 4.139 περίπου:flag:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.