thefou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 Την καλησπέρα σε όλους.Εχω μια απορία σχετικά με το DVI.Στο pc μου χρησιμοποιώ κάρτα γραφικών nvidia 9500GT,όπου έχει και έξοδο dvi.Η οθόνη μου είναι συνδεδεμένη στην vga.Αξιζει η αγορά adaptora για να την συνδέσω στην dvi.Kαι αν ναι πια η διαφορά;Θα προσφέρει κάτι στα παιχνίδια,γραφικά κτλ;Θα δω διαφορά;Και όποιος μπορεί ας προτείνει κάποιο adaptora,απο you.gr.Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Την καλησπέρα σε όλους.Εχω μια απορία σχετικά με το DVI.Στο pc μου χρησιμοποιώ κάρτα γραφικών nvidia 9500GT,όπου έχει και έξοδο dvi.Η οθόνη μου είναι συνδεδεμένη στην vga.Αξιζει η αγορά adaptora για να την συνδέσω στην dvi.Kαι αν ναι πια η διαφορά;Θα προσφέρει κάτι στα παιχνίδια,γραφικά κτλ;Θα δω διαφορά;Και όποιος μπορεί ας προτείνει κάποιο adaptora,απο you.gr.Σας ευχαριστώ.Όχι, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις αντάπτορα εφόσον η καρτα σου βγάζει και dvi και vgaΧρησιμοποιείς το vga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Ιανουάριος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Ρωτάω αν αξίζει να συνδέσω την οθόνη σε dvi μέσω αντάπτορα,για να δω διαφορά στα παιχνίδια.Αν προσφέρει κάτι παραπάνω το dvi σε σχέση με το vga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιανουάριος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Δε θα δεις καμία διαφορά.Η διαφορά είναι στην οθόνη, αν υποστήριζε dvi. Εφόσον έχει vga δεν υπαρχει λόγος να πάρεις από dvi μέσω ανταπτορα.Αν και εφόσον η οθόνη σου είχε έξοδο dvi τότε να έβαζες dvi σύνδεση και θα έβλεπες διαφορά σε υψηλές μόνο αναλύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Ιανουάριος 13, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Καλώς.Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.