Vagouridis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2003 Τα γεγονοτα εχουν εξης...Η μητερα την εκανε απο το νοσοκομειο και ειναι ποια σπιτι .Ολα πηγαν καλα αλλα μιλωντας μαζι της στο τηλ. εμμεσα πλην σαφως ζητησε δωρακια...Αφου πηγα και ψωνισα μερικα δωρακια για αυτην το ματι μου επεσε στο παρακατω αντικειμενο....Το ερωτευτηκα και ειπα στην εταιρεια να μου κανει το κανει δωρο ( Εξαλλου στην εταιρεια ειμαι και διευθυντης και εχει μονο ενα μελος εμενα....)Γλυκουλη δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 25, 2003 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Και μια αλλη φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Νοέμβριος 25, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Nαι ειναι απίστευτο . Το ειχει παρει και εμένα το μάτι μου κανα 2 φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 25, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Φ Ο Β Ε Ρ Ο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 25, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Είναι αφασία αυτό το γκάτζετ! Έχω και εγώ ένα και μερικές φορές κολλάω άσχημα...Νομίζω Nebula ball το λένε ή κάπως έτσι...Παιδιά αξίζει να πάρετε όλοι ένα τέτοιο δώρο στον εαυτό σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 25, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Που τα πουλάνε ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 25, 2003 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Νομίζω σε μαγαζιά με είδη δώρων θα τα βρείς.Όπως monte carlo, αλλά ψάξε αρκετά γιατί σίγουρα θα βρεις μεγάλη διακύμανση τιμών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 25, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Κατα τυχη εντωπιστηκε χθες αργα το βραδυ σε ενα μαγαζι απο αυτα τα κινεζικα κατι για Πεκινο ελεγε και ετσι...ενα μπαμπης το ειχε αλλα δεν γ(#8=-2)(&@ ( το μαγαζι ειναι κοντα στην γειτονια μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 25, 2003 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Ποσο πηγε το μαλλι Παρη? Γλυκουλη ειναι.....εχω δει κι εγω κανα 2 τετοια...οντως ειναι για χοντρο κολλημα....Για σενα τι πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 25, 2003 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Αυτο ηταν για μενα...15 το πηρα....Για την μανα μου ξεσκιστηκα στιρελλα , βραστηρα , φρυγανιερα ασορτι με τον βραστηρα ,καφετιερα ,ασυρματο τηλεφωνο , λαμπα ιωδιου και παιζει και κινητο ....μπορουσαν να πω και οχι...μολις την εβγαλαν απο το νοσοκομειο και το εφερε με τροπο...Να δω τωρα πως θα τα παω ολα αυτα ξανθη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Νοέμβριος 25, 2003 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Πολυ καλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 25, 2003 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Παρη αν γουσταρεις το ΣΚ πεταγομαστε μια βολτα Ξανθη. Ετσι για ενα καφεδακι και αυθημερον γυρναμε.......Βολτιτσα να κανουμε......( Οι βενζινες δικες μου. You know why) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 25, 2003 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Κερνάω και εγώ ένα καφέ από Έδεσσα μπας και σφίξουμε κανένα block μη το πετάξω απο το παράθυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 25, 2003 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2003 Αρχική απάντηση από jax7480 Παρη αν γουσταρεις το ΣΚ πεταγομαστε μια βολτα Ξανθη. Ετσι για ενα καφεδακι και αυθημερον γυρναμε.......Βολτιτσα να κανουμε......( Οι βενζινες δικες μου. You know why) Θα φυγω πιο νωρις και θα μεινω αρκετα...εχω και κατι δουλειες την παρασκευη σε ευχαριστω πολυ παντως....(ξεχνα το .....γερος να μαι να μπορω να τα κανω αυτα.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Νοέμβριος 26, 2003 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 με μια λεξη καταπληκτικό. έχει καμιά ειδική ονομασία για να το καταλάβει ο καταστηματάρχης;αλήθεια με τη μηχανή τραβάς τις φωτος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Νοέμβριος 26, 2003 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 Vag πραγματικά είναι γαμάτο το συγκεκριμένο ! Το έχω και εγώ αλλά σε φθηνότερη έκδοση.... ΄χωρίς το πράσινο φως.... Α και κάτι ακόμα. Έχω δει κάτι τύπους στο Net που κάνουν Case Mod με το συγκεκριμένο.... Έγω αν είμουν στην θέση σου δεν θα το έκανα!!! Ξέρεις γιατί ? Δες εδώ να δεις τι γίνεται όταν τοποθετήσεις δίπλα του ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι !!!!! Image1 Image2 Απο ότι βλέπετε το κατσαβίδι ανάβει μόνο του !!! λόγο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ! Εγώ πάντως δεν θα το έβαζα δίπλα στην μητρική, το τροφοδοτικό ή την οθόνη μου !!! Δοκίμασέ το και πες μου αν σου κάνει τα ίδια !!!:'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 26, 2003 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 Για τους ψαγμενους με τις χαλαρωτικες gadgetιες, υπαρχουν και οι Lava-lamps.Μοιαζουν με μακροστενες φωσφωριζε φιαλες που περιεχουν ενα παχυρευστο υγρο (σαν λαβα) που κινειται συνεχως και κανει "τρελα" σχηματα. Ειναι ψιλοχασιμο! Πολυ εντυπωσιακες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Νοέμβριος 26, 2003 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 πριν κανα χρονο ειχα παει να αγορασω ενα,αλλα ο πωλητης με κοιτουσε σαν ufo οταν προσπαθουσα να του το περιγραψω....δεν ξαναπροσπαθησα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 26, 2003 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2003 Αρχική απάντηση από kots με μια λεξη καταπληκτικό. έχει καμιά ειδική ονομασία για να το καταλάβει ο καταστηματάρχης;αλήθεια με τη μηχανή τραβάς τις φωτος; Απο εκει που το πηρα το λενε plasma lightΗ μηχανη ειναι μια kodak cx6330 η οποια επισης αγοραστηκε τελευταια μεσα σε αυτην την κριση σε προσφορα απο το carrefour... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Νοέμβριος 27, 2003 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2003 τιμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.