Jump to content

Ευρεση φτηνής 24'' 1920χ1200 με S-PVA ή IPS

nick-firestorm

Recommended Posts

Εχωντας κανονισει με ενα παλικαρι απο αλλο forum λοιπον για την αγορα της Dell 2408WFP A01 στα 300 ευρώ, με καλημερίζει σημερα το πρωι λεγοντας πως την εδωσε αλλου... :bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad:

Που μπορω να βρω λοιπον παρόμοια οθόνη με περίπου τα ίδια λεφτά; Σκεφτομαι και την samsung 23'' CPVA αλλα εκτως το 1080 υψος, εχει και υπερβολικό ghosting οπως διαβαζω στο σχετικό thread... ;/

Πρέπει να ΄ναι και το κομμάτι.. Πήρα 2 για φίλους, η μια ήταν καλή (λίγο ghosting, χειρότερη πάντως από τη 2007WFP μου), ενώ η άλλη έχει υπερβολικό, σε βαθμό που να πιστεύω ότι είναι ελαττωματική. Ο -άσχετος- φίλος μου πάντως έχει πάθει πλάκα :p

πολύ παλιο μοντελο... ;/

btw, εχω βρει αυτην: http://cgi.ebay.com/New-Dell-U2410-IPS-24-LCD-HD-Computer-Monitor_W0QQitemZ160393513502QQcmdZViewItemQQptZComputer_Monitors?hash=item255832ca1e

ειναι το καινουργιο μοντελο της dell u2410 με IPS, αντικαταστατης της 2408Wfp .

410 μαζι με μεταφορικά ειναι, αλλα φοβαμαι τελωνεία κλπ...ξερει κανεις κατι;

ολοκληρη χωρα και 1 σοβαρο προιον δε μπορουμε να το εχουμε , αφου εχουνε μαθει το κοσμο στη σαβουρα και στη φτηνια χωρις να ξερουνε τη αγοραζουνε αρκει να ειναι φθηνο

πολύ παλιο μοντελο... ;/

btw, εχω βρει αυτην: http://cgi.ebay.com/New-Dell-U2410-IPS-24-LCD-HD-Computer-Monitor_W0QQitemZ160393513502QQcmdZViewItemQQptZComputer_Monitors?hash=item255832ca1e

ειναι το καινουργιο μοντελο της dell u2410 με IPS, αντικαταστατης της 2408Wfp .

430 μαζι με μεταφορικά ειναι, αλλα φοβαμαι τελωνεία κλπ...ξερει κανεις κατι;

430 ευρω μαζι με τα μεταφορικα απο τον συγκεκριμενο πωλητη?

Γιατι στο σκρουτζ που κοιταξα βγαζει ενα αποτελεσμα και αυτο στα 635 ευρω.

Στο σαιτ της Dell δεν κοιταξα γιατι βαρεθηκα.

Αν ειναι στα 430 τοτε αξιζει κ με το παραπανω θαρω.Εκτος και αν θελεις να περιμενεις να βγει και η HP 22/24 με IPS

πανελ.Θα ειναι σε χαμηλη τιμη υποτιθεται.Η 22αρα θα κοστολογηθει κοντα στα 200$ υποτιθεται.

430 ευρω μαζι με τα μεταφορικα απο τον συγκεκριμενο πωλητη?

Γιατι στο σκρουτζ που κοιταξα βγαζει ενα αποτελεσμα και αυτο στα 635 ευρω.

Στο σαιτ της Dell δεν κοιταξα γιατι βαρεθηκα.

Αν ειναι στα 430 τοτε αξιζει κ με το παραπανω θαρω.Εκτος και αν θελεις να περιμενεις να βγει και η HP 22/24 με IPS

πανελ.Θα ειναι σε χαμηλη τιμη υποτιθεται.Η 22αρα θα κοστολογηθει κοντα στα 200$ υποτιθεται.

410 βγαινει αλλα μπλεκεις με τελωνεια...απο US ειναι

ποτε θα βγουν οι HP που λες; :o

Φίλε μου Nick-firestorm την NEC την πήρα από το pcbuyit.co.uk και μου βγήκε 359 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

Τώρα από 'τι είδα έχει ανέβει λίγο η τιμή της, πρέπει να βγαίνει κανα 10-20 ευρώ πιο πολύ

Φίλε μου Nick-firestorm την NEC την πήρα από το pcbuyit.co.uk και μου βγήκε 359 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

Τώρα από 'τι είδα έχει ανέβει λίγο η τιμή της, πρέπει να βγαίνει κανα 10-20 ευρώ πιο πολύ

κ εγω εκει κοιταξα φιλε, ευχαριστω :magic::magic:

Δες και το overclockers.co.uk

το ειδα και αυτο, το pcbuyit εχει καλυτερες τιμες :p

410 βγαινει αλλα μπλεκεις με τελωνεια...απο US ειναι

ποτε θα βγουν οι HP που λες; :o

Οτι ειναι απο Αμερικα το ξερω βρε...Απλα ρωτησα για την τιμη ποσο βγαινει,αν ρωτησες τον συγκεκριμενο seller κτλ.

Για τις ΗΡ μπορεις να διαβασεις εδω

• 2 weeks later...

Κομπλε, νίκησα μια U2410 :smoke::smoke:

το θεμα ειναι οτι στο xe.com μου βγαζει λιγοτερα ευρα απο το paypal converter ...

πως μπορω να βαλω κατευθειαν λιρες μεσα στο paypal αγορασμενες απο τραπεζα;

( xe.com rate: 0,87 | paypal rate: 0,83 )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.