KonstKatak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2010 Καλησπερίζω όλο το forum, μετά από μεγάλη απουσία :-( Μια γρήγορη ερώτηση για όποιον ξέρει και θέλει να μου δώσει τα φώτα του. Τo Logitech G9X είναι τόσο καλό όσο λένε στο getitnow που το έχουν σε προσφορά στα 64; :help1: help guys, να το αγοράσω; λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Ιανουάριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 μεχρι να σου πουν θα εχει φυγει εγω προσοπικα προτιμω ενα deathadder στα 40 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonstKatak Ιανουάριος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Δηλαδή εσένα δεν σου αρέσει; το έχεις δει; άσχετο, Κοζάνη; Έχω αρκετούς φίλους από Πτολεμαίδα... και όταν ανεβαίνω πάνω ερχόμαστε και για καφέ Κοζάνη! όμορφη πόλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 θα περνα το G500 (αυτο εχω τωρα, και εχω περασει και απο G9, στο οποιο χαλασε το scroll στους 3 μηνες) το οποιο εχει ιδια specs, εκτος του οτι αποθηκευεις 1 προφιλ μονο, και ειναι και αρκετα φτηνοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgan Ιανουάριος 13, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 θα περνα το G500 (αυτο εχω τωρα, και εχω περασει και απο G9, στο οποιο χαλασε το scroll στους 3 μηνες) το οποιο εχει ιδια specs, εκτος του οτι αποθηκευεις 1 προφιλ μονο, και ειναι και αρκετα φτηνοτεροΕγω με το G9 ειμαι πολυ ευχαριστημενος 2 χρονια που το εχω δεν μου εχει κανει το παραμικρο προβλημα. Αν μου χαλαγε θα επερνα το G9X ευχαριστως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.