Jump to content

Allods Online MMORPG

Cguevara

Recommended Posts

Ένα καινούριο mmorpg από ρώσο σχεδιαστή άνοιξε... είναι ακόμα σε Closed Beta και τα κλειδιά είναι ελάχιστα αλλα οποιος ψαχτεί μπορεί να βρει... εγώ p.x βρήκα στο Facebook :p

Official Europe Website

http://www.youtube.com/watch?v=eSP6SDAs6yk

http://www.youtube.com/watch?v=kbkBeDEJ1rc

Μοιάζει παρα πολύ με το WoW ως και αντιγραφή.. αλλα σε θέμα γραφικών το ξεπερνάει...

Και το βασικό όταν βγει θα είναι εντολώς FREE

Το έπαιξα μου άρεσε πολύ ο χειρισμός η χαρακτήρες τα τοπια και τα καινούρια πράγματα που έχει με σχέση με αλλα mmorpg... ειδικά η φάση ότι μπορείς να έχεις δικό σου Chip δηλαδή ιπτάμενο πλοίο νατο πω και να κανεις μάχες με άλλους

Έπαιξα λίγο την closed beta αλλά δεν μου άρεσε.... παραείναι wow-clone.

Ναι όντως παρα είναι αλλα πάντα υπάρχει η αντιγραφή στα mmorpg οποτε αυτό δεν πεζή τόσο ρολο...για free πιστεύω πάντως είναι καλο

• 5 months later...

παιδιά εγώ σήμερα το κατέβασα και έπαιξα τα σπάει

έχουν κάνει ένα σορό update.

είμαι στο server ζακ και είναι εκεί ένα σορό έλληνες

και με έβαλαν σε clan όλα τα παιδιά είναι πρόθυμα για dungeon

• 2 weeks later...

σήμερα η 2 server είναι κάτω λόγο του update

θα βάλουμε πολλά πράγματα όπως να αγοράζεις πλοίο

για quest στο διάστημα και ποπ στο διάστημα

επίσης θα βάλουν άλογο να αγοράζεις

θα βάλουν ακόμα και ένα καινούριο χαρτί

θα ανεβάσουν το game από 40 επίπεδα στα 42

και θα φτιάξουν πολλά bugs

το παιχνίδι θα γίνει πολύ γνωστό

To allods κοντευει να γινει ενα απο πιο επιτυχημενα free mmorpg

Κατα την γνωμη μου κακο παιχνιδι δεν ειναι, ειναι πολυ προσεγμενο κ ξερει πως να τραβαει κοσμο απο το wow

Καλα τα αλλα εμενα δεν με τρελανε (αν και παιζω ακομα που κ που) μαλλον γιατι δεν εχει κατι καινουργιο η γιατι ποτε δεν μου αρεσε πολυ το wow

Για καποιον λατρη του WoW παντως το game ειναι παρα πολυ καλο σε βαθμο που δεν περιμενα απο ενα free mmo

εχεις δίκιο και εγώ δεν περίμενα free game να είναι τόσο καλο.μην σου πω ότι είναι καλύτερο και από κάποια που πληρώνεις.είναι σαν το wow αλλα με άλλο story μάχες κατά κύριο λόγο στο διάστημα με το καράβι τις guild σου.είναι πολύ ομαδικό παιχνίδι και ο κόσμος boi8ai.an και το παιχνίδι είναι ρωσικο αλλα πολύ προσεγμένο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.