NooDle Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 Γεια σας λαμπήτες ο φίλος μου κάνει την πτυχιακή του και έχει τραβήξει βιντεο full hd με την καμερα της σχολής τωρα πήγε αγόρασε το pinnacle studio 12 για να κάνει επεξεργασία των βίντεο που τράβηξε.. η μητρική που έχει είναι αυτή: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1905 στο site βλέπω οτι υποστηρίζει μέχρι pentium d 960 στην μητρική τώρα δούλευει ενας celeron D στα 2.93 και τον έχω κλοκάρει στα 3.3 αλλα προκοπή πουθενά με 2 gb ram και 500gb σκλήρο δίσκο και μια 4350 connect 3d 512mb Εγω του είπα οτι και με τον pentium 4 960 είναι αδύνατο να κάνει επεξεργασία full hd βιντεο.. (διορθώστε αν κάνω λάθος) λεφτα για αναθαθμίσεις δεν υπάρχουν δυστυχώς. Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να δεχτεί η συγκεκριμένη μητρική core 2 duo cpu? το θέλει μονο για την πτυχιακή του το pc μετα θα συνεχίσει την ήρεμη ζωή του.. (οση του απομένει) με mozilla τραγουδάκια και τίποτα παραπάνω.. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιανουάριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Μπορει με Pentium D μικρο μοντελο να τον κλοκαρει στα 3.6ghz και καπως θα κανει τη δουλεια του.. Θα αργει λιγο παραπανω αλλα θα γινει η δουλειαΑν θελει Core 2 duo ή μαλλον καλυτερα Core 2 Quad πρεπει να παει σε νεα μητρικη.. Ο Pentium D πιστευω οτι θα κοστισει ακριβα αν δεν τον βρει καπου μεταχειρισμενο, οποτε ισως συμφερει η αγορα εστω ενος μικρου core 2 duo στα 50-60 ευρω τον οποιο θα κλοκαρει στα 3ghz τουλαχιστον μαζι με μια μεταχειρισμενη μητρικη στα 30-40 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.