Indiko_Xoiridio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2010 Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα? Παρήγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα κάτι το οποίο κόστιζε 15.70 euro. Είχε 2 επιλογές: Courier (3.60 euro) . για πληρωμή με πιστωτική Courier + Αντικαταβολή (8.60 euro) Επέλεξα πληρωμή με πιστωτική. Μου ήρθε e-mail επιβεβαίωσης που έγραφε αυτό: Όνομα: ************** Υποσύνολο:15.70� Έξοδα Αποστολής: 3.60� ΦΠΑ:0.00� Τελικό σύνολο: 19.30� Μετά από δυο μέρες με πήραν τηλ από το κατάστημα και μου είπαν ότι τα έξοδα αντικαταβολής είναι 10 ευρώ!!! Επειδή κοιμόμουν ακόμα () δεν πολυκατάλαβα τι μου είπε και είπα εντάξει. Τέσπα, ήρθε το δέμα και επειδή έλειπα το παρέλαβε ο πατέρας μου και μου είπε ότι του ζήτησαν να πληρώσει 6 ευρώ. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι του είπα εντάξει εγώ (επειδή κοιμόμουν όρθιος) ισχύει αυτή η χρέωση; Αφού εγώ πλήρωσα με πιστωτική που κολλάει η αντικαταβολή; Edit. Ψάχνω να βρω το site sto skroutz τώρα και δεν τα καταφέρνω. Από το skroutz το είχα βρει όταν έκανα την παραγγελία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 αφου σου ρθε το πραμα που ειχες παραγγειλει και δεν σου φαγανε τα λεφτα παλι καλα.μη ξαναψωνισεις απο κει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 13, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Το site είναι αυτό: www.e-moraitis.gr/ και για κάποιο λόγο αυτού του τύπου τα "eshops" δεν μου γεμίζουν το μάτι. Ακούω καλά λόγια και έχω μιλήσει με το www.emimikos.gr, αν και δεν έχω παραγγείλει κάτι ακόμα, έχω καλύτερη εντύπωση για αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 από τον μιμίκο έχω παραγγείλει 3-4 φορές και όλες ήταν απροβλημάτιστες αγορές... γρήγορη αποστολή, προσεγμένη συσκευασία (low cost βέβαια με περιοδικά κ χαρτιά να γεμίζουν το χώρο στην κούτα, αλλά σα θετικό για την προσπάθεια το κρίνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιανουάριος 13, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Από το http://www.emimikos.gr/ έχω παραγγείλει και εγώ και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.Κατάφερε κανείς να βρει το e-moraitis στο skroutz; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Ιανουάριος 13, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Έψαξα και εγώ στο Skroutz δεν βρήκα τίποτα,πρέπει να το χουν βγάλει.Και εγώ έχω περίεργη εμπειρία με το συγκεκριμένο πατσάδικο.Περίπου το καλοκαίρι έψαχνα μαγαζί να ρίξω συνεργασία για να κανονίσω κάποιες μικροαγορές για κάτι εντελώς άκυρα πράγματα τα οποία μόνο αυτοί τα είχανε,και μαγαζιά εδώ τριγύρο αλλά βαριόμουν να πάω.Στο site τα πράγματα υπήρχανε,και πήρα τηλέφωνο να δω τι ρόλο βαράνε αλλά κατάλαβα ότι σε τσιγγάνικο παζάρι με χαλιά να πήγαινα να είχα καλύτερο support.Τα πράγματα τα είχε εκεί και μου έλεγε και να κάνω παραγγελία θα περιμένω από τέλη june μέχρι τέλη αυγούστου γιατί δεν μπορεί να τα δώσει επειδή περιμένει να βάλει τις νέες τιμές.Και στο εντωμεταξύ λέει δεν θα έπαιρνα τηλέφωνο ούτε θα ρωτούσα πότε θα τα στείλουν γιατί δυό φορές που πήρα είπαμε το ίδιο πράμα και έχει και δουλειές.Πήγα να του πω αυθόρμητα τι λε ρε αλητάμπουρα που τα χεις εκεί να πούμε και θα περιμένω και δυό μήνες από πάνω να πασάρεις άλλη τιμή,και ποιός ξέρει και πόσο καιρό ακόμα για να πάρεις μπρος,αλλά λέω άστον να δούμε που θα το πάει.Μετά την μια μου έλεγε 11ε courier για 1.5kg πράμα και όταν τον ρώτησα πόσο θα δώσω όλα μαζί για αντικαταβολή-courier έλεγε 17ε,σε μια στιγμή μου ξεφεύγει και του λέω σώπα μην δώσω σχεδόν τα διπλάσια απ'ότι κάνει για αποστολή.Τον έγραψα και εγώ εκεί που του ταιριάζει και βάλε την νέα τιμή,βάλτην και εκεί που πρέπει,ούτε τηλέφωνο πήρα ούτε και έχει πάρει μέχρι τώρα.Ποτέ credit card ότι και μαγαζί να είναι όταν υπάρχει η αντικαταβολή,και προσοχή σε τέτοια μαγαζία γιατί η βρόμικη οσμή των ιδιωκτητών τους μέχρι εδώ μου έρχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.